Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Neda mi to si nepostesknout, a treba zjistim, ze nas je vic
- docela me zklamalo, ze konci Interspar a bude z nej ten priserny Albert
.
Byl to snad posledni velky market (krom asi Globusu, ktery lidi taky chvali, ale ja zadny v dosahu nemam, takze to neumim posoudit), kde byl slusny vyber ve zbozi, kde si clovek mohl koupit i „neco lepsiho“, kdyz mel chut a penize.
Albert je hruza hruz.
Asi je to obrazek toho, co tady lidi jedi a chteji jist.
Takze podporim jeste vic male kramy, nastesti par jich v okoli mam.
Taky jste to zaznamenali s takovou nelibosti, jako ja?
![]()
Kéž by raději zmizelo Penny
Hnus, šunt, olezlá zelenina v počtu malém a neochotný personál.
Joj, je mi to fuk. Interspar byl děsný, předražený a nic extra navíc tam nebylo. Ovšem Albert, to je hrůza hrůz. Globus vede.
No u nás teda Spar naprosto šílenej, ovoce a zelenina odpudivý atd., takže já jsem jen ráda. Do Alberta nechodím, nakupuju v Bille a malejch krámkách. Ale u nás teda si lidi Interspar fakt nechválili ![]()
Billa předražená, Penny na zvracení, pro mě nejlepší Kaufland, ve všem
Tak to koukam jako puk, ze Interspar konci…tak to me taky mrzi…v Albertu v Hypermarketu tady u nas maj maso k zbliti, stary, zeleny, prosly..
taky ten obchod zrovna dvakrat nemusim ![]()
@Allons-y píše:
No u nás teda Spar naprosto šílenej, ovoce a zelenina odpudivý atd., takže já jsem jen ráda. Do Alberta nechodím, nakupuju v Bille a malejch krámkách. Ale u nás teda si lidi Interspar fakt nechválili
u nás taky, a to je fakt velký obchoďák, zelenina děs, xkrát jsem upozorňovala, ať laskavě vyndají to plesnivý ovoce a zeleninu z toho regálu
Albert je u nás taková špeluňka, ale tuhle jsme byli v Olympii v Olomouci, a tam byl pěkný Aůbert, skvěůý výběr chutného pečiva, ovoce zeleniny taky. To si asi moc nevybereme.
Za prve jsem tam nechodila, byl mi ten obchod proste nevim proc nesympaticky. A i kdyby mi zrusili nektery z mych oblibenejsich supermarketu, tak mne to asi nerozhodi natolik, abych zalozila diskuzi
Neber to osobne, jen mam pocit, ze resis kravinu ![]()
@jakuve Tak ja to treba nevedela, tak to ber tak, ze tim i informuje neinformovane…:)
Byla bych radši, kdyby odešel Albert, zboží je děsné, hlavně maso a uzeniny
My občas do Intersparu chodili nakupovat a zboží měli celkem kvalitní. Z těch hypermarketů je nejlepší Globus.
@terinka4444 asi záleží, jak to tam kdo vede. Někdy je to fakt úroveň, naposledy tam byly plesnivé dětské příkrmy, takové ty v mističce, tak jsme to s partnerkou říkaly nějaké paní, co doplňovala zboží, ale jen pokrčila rameny. Fakt ach jo. Naštěstí si toho pak všimla ještě jiná paní a řešila to „rázněji“, asi byla školená od Ládi Hrušky ![]()
No popravdě, mě je to šumafík.. do sparu moc nejezdíme, jednak krapet z ruky a přijde mi docela dražší. My máme nejbližší Albert a Lidl a nevadí mi to tam..ono taky jde dost o to, co nakupujete? Nikdy nenakupuji vše v jednom krámu, nekupuji ty jejich pochybný značky a maso už jen u řezníka, to už sem se poučila..a jinak ráda jezdím do tesca..
Interspar byl od nás kurewsky daleko
takže jsem tam byla párkrát a žádná sláva.
Albert je humáč humáčů, fuj ![]()
Takže pro mne prašť jak uhoď. ![]()
Nejradši mám teď Lidl nebo Kaufland. I když Kaufland na Kladně teda taky nic moc, občas dobrý ovoce a zelenina, ale dost nepřehledný, skrzevá důchodce není kam plivnout
To třeba na Bohdalci, tam jsem do Kaufu vždycky chodila ráda - byl prostorný, zajímavé nepotravinové zboží. ![]()
Tesco jen díky itescu, když jsem líná někam jet, jinak obchoďák Tesco taky celkem hnůj. A Penny - zavřít i s vedením a na hodně dlouho ![]()
Globus je drahej a velkej jako krá… než ho člověk projde, tak tam stráví mládí
nákup dle seznamu naprosto vyloučen.
Příspěvek upraven 13.03.14 v 23:00
Mě je to v podstatě šumák, nakupuji v Tescu online a to z jednoho jediného důvodu: dovezou mi to až domů a nikam nemusím. Do Sparu jsem chodila jenom občas, cestou ze školy, když jsem něco konkrétního potřebovala a párkrát jsme tam teda byli nakupovat, ještě než jsem objevila právě to online nakupování. Pravda, byl tam obrovský výběr všeho, pěkné ovoce i zelenina, ale to je všechno. Já bych pro změnu nesla těžce, kdyby Tesco zrušilo to online nakupování, do potravin už mě nikdo nikdy nedostane. ![]()