Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@krmar píše:
@marrlinka já tam chdím málo, přijde mi to jako dotaz, ale jako nějaké pozitivum to nevidím, stejně to mají evidentně nařízené papouškovat všechny, tonení nic o přístupu k zákazníkovi, mám spíš obavy, že kdybych chtěla dodatečně něco namítnout ke stvrzence, ještě by se točili na tom, že jsem prodavačce potvrdila, že je vše v pořádku - ten přístup prodavaček v malém krámku je úplně na jiné úrovni, to máš pravdu. Nemusí to být ani malý krámek, někdy jsou milé i prodavačky v obchoďáku, jen těžko můžou prohodit i zvořilostní frázi, když mají frontu až kam. Ale určitě je to milejší v tom smyslu, co jsi psala, to jistě.
ale joo, to já je chápu, dělat v obchoďáku na pokladě je určitě hrozný vopruz…smradlavý naštvaný lidi, co se na pokladní akorát ksichtěj a neumí ani pozdravit. Dělat bych to určitě nechtěla. Prostě jen nechápu přístup managementu. Bylo by mi milejší, kdyby pokladní jen odpověděla na případný pozdrav. A jí by asi taky bylo milejší, kdybych místo „hmmmmm“ na otázku „vše v pořádku“ spíš poděkovala za igeliťák, co mi dala na mraženou zeleninu (ne, že bych i tak nepoděkovala). Ta pokaldní si to určitě nevymyslela, to spíš kvaravaťák, co potřebuje vykázat nějakou aktivitu (nic proti managementu, ale kolikrát to jsou lidi zcela mimo realitu).
@marrlinka no tak s tím 100% souhlasím - ale to je bohužel všude ![]()