Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Burj Chalifa píše:
Kéž by raději zmizelo PennyHnus, šunt, olezlá zelenina v počtu malém a neochotný personál.
Co máte proti Albertu? Když tak pěkně zpívají v reklamách o té čerstvé zelenině a mase, tak to přece musí být pravda, no ne?
My tam teda nechodíme, ale představuju si echt zeleninu, kterou nemusíš přebírat a voňavoučký masíčko, kde nepřelepujou dobu trvanlivosti ![]()
A jinak do Intersparu jsem nikdy nechodila nakupovat, takže mi to nevadí. U nás vede Tesco ![]()
@kuratkol píše:
Kde je to napsáno, že Interspar končí?
Bylo to vcera hodne na netu, a ja mela zakulisni informace uz par tydnu (ale mysleli jsme, ze z toho bude Billa).
Alespon trochu prijemne me prekvapilo, ze vsichni, kdo se k tomu vyjadrili na diskusich u tech prislusnych clanku, to citili stejne, jako ja
, a to jsem si vsimla, ze do takovych diskusi pisou lidi vesmes levicove zalozeni, kterym nejaka konkurence na trhu nic nerika.
Taj já ve Sparu pár let pracovala, tak trošku mě to mrzí, ale teď ho mám dost z ruky. Albert je za mě hrůza hrůz. My nakupujeme buď v Lidlu a nebo v Globusu a maximální spokojenost. K tomu tedy ale maso od kamaráda řezníka a ovoce+zeleninu a vajíčka máme domácí od přítelovo rodičů.
Jinak teda abych ještě dodala, tak z Albertu odvázaná nejsem. Albert ráda nemám a nikdy jsem ani neměla. Moc mi to tam nesedí, nelíbí se mi tam, neumím tam ani nakupovat. ![]()
Cetla jsem to a i kdyz uz v CR nejsem, celkem me to mrzi. Interspar byl aspon na nejake urovni, kdezto Albert, Tesco atd je celkem katastrofa.
@kuratkol píše:
Kde je to napsáno, že Interspar končí?
Včera to bylo všech novinách…
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
@digi_v píše:
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasytzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla
To se ještě děje? To po mně chtěli kdysi kdysi dávno, když Penny u nás nově otevírali. A to už je skoro 20 let. Teď už to nevyžadují, ale je fakt, že když tam náhodou zavítám, tak si na to vždycky vzpomenu, jak nás tehdy pokladní trénovala, jak musí vozík stát, a vždycky ho takto otočím tak nějak automaticky ![]()
Interspar nám tu odkoupil lukrativní městské pozemky v centru města a zavázal se tuším do roku 2010 položit základ pro svůj market. Píše se rok 2014 a stále je tu jen oplocená plocha, ze které se práší kolemjdoucím do očí. Ale ještě v prosinci se dušovali, že určitě stavět začnou.
Tak já o tom slyším poprvé, mám holt mezery. jinak interpar mám ráda, ale Albert celkem taky, mívají dobrý akce. já jediný co nenáším je tesco, tam skoro nechodím. mají to naprosto příšerně drahý, a navíc docela humus ![]()
@Gina108 píše:
Ježiš, takhle mě taky někde buzerovali, ale snad v Lidlu![]()
Teď už si to nedovolej, páč jsou rádi, že zaženu děti, aby tam nedělali u kas bordel a kotrmelce na zábradlí, i když to pěkný zábradlí má vlastně Kaufland
neee to je proto, že už vědí, že nejsi kontrolní nákupčí
Je to pravda v Lidlu musí upozornit zákazníka, aby najel vozíkem za kasu a dokonce by měli první věc do toho vozíku i dát
V Kaufu asi zase mají nařízení se ptát, jestli je vše v pořádku.
@MUFICE píše:
Tak to slyším prvně a to tam párkrát do měsíce zavítám
Asi místní specialitka
Vždycky jsem si zavěsila tašku na takový výstupek v místě, kde sedávají děti a pěkně si ukládala nákup. A teď abych se k tomu natahovala přes celý vozík, když ho musíme otočit proti sobě a nebo když si teda i já stoupnu z druhé strany, tak zas nedošáhnu na pás pro namarkované zboží ![]()
Snad z popisu trochu chápete, jak to myslím. No, už tam nepáchnu.
@krmar píše:
dokonce by měli první věc do toho vozíku i dát
Jo, to je pravda, málem bych zapomněla, že mi tam vždycky švihne jednu věc.
@Tiger-lily píše:
Neleží mi to ani v patě
Taktéž. Je mi to jedno. Ty řetězce si neujdou. Jeden jako druhý.
Vic by me rozhodilo, kdyby mi zavreli samosku, reznika a zelinare, kam chodim (podotykam, ze jsem z velkeho mesta a v, dochazkove vzdalenosti mam nechutne moc marketu).
Ale spar mi byl asi nejsympatictejsi. Uchazejici pecivo, ovoce i zelenina, dobry maso, slusna kultura nakupovani a hlavne vyuzivali maximum pokladen. Ne jak albert, co jich ma 30 pro okrasu a vyuziva 3 ve dne v noci. Zamrzi to, ale jatra mi to netrha. At zijou maly kramky!