Konec Intersparu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
14.3.14 03:22
@krmar píše:
neee to je proto, že už vědí, že nejsi kontrolní nákupčí :mrgreen: Je to pravda v Lidlu musí upozornit zákazníka, aby najel vozíkem za kasu a dokonce by měli první věc do toho vozíku i dát :zed: V Kaufu asi zase mají nařízení se ptát, jestli je vše v pořádku.

a tebe se ptaji? Mne to tedy pani spis podavaji vetou oznamovaci. vse v poradku. Tecka. :) vic me tesi, kdyz se pani v samosce natahne nad kocar a rekne klukovi, ze zas vyrost a je cely tata a pak mi rekne, at nekdy zkusim ty druhy rohliky, ze ji chutnaji vic. Proste lidskej pristup. A nemusi se ptat, zda bylo vse v poradku. Bylo, jinak bych tam temer denne nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.3.14 04:54
@marrlinka píše:
a tebe se ptaji? Mne to tedy pani spis podavaji vetou oznamovaci. vse v poradku. Tecka. :) vic me tesi, kdyz se pani v samosce natahne nad kocar a rekne klukovi, ze zas vyrost a je cely tata a pak mi rekne, at nekdy zkusim ty druhy rohliky, ze ji chutnaji vic. Proste lidskej pristup. A nemusi se ptat, zda bylo vse v poradku. Bylo, jinak bych tam temer denne nechodila.

tak tak, moje rec :palec: Me to taky prijde, jakoze mi to nekdo oznamuje, nez ze se me pta…Proste ani necekaji zadnou odpoved. To je jako u nas kdyz se vsichni ptaji how are you, ale nikdo neocekava odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
14.3.14 05:07

@nakukovatelka @Burj Chalifa To je o zvyku… já mám zrovna Albert a Penny ráda a v Penny koupím lepší zeleninu, jak jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.3.14 06:03

My chodime do Kaufu, neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
14.3.14 06:08
@Taminka píše:
tak tak, moje rec :palec: Me to taky prijde, jakoze mi to nekdo oznamuje, nez ze se me pta…Proste ani necekaji zadnou odpoved. To je jako u nas kdyz se vsichni ptaji how are you, ale nikdo neocekava odpoved :)

jj, chteji slyset nadsene fine a beda jak by clovek vetu rozvedl. Taky me to rozciluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
14.3.14 06:16

Je mi to jedno. Do alberta uz nehodim. Od te doby co se drolil chléb, maso smrdelo, a daavali tam mouku a vodu, zeleny banany a plesnive brambory…hruza. ty prodavačky nepříjemný.
To je jedno s druhým.

Ja chválím jedině Glóbus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
14.3.14 06:20

Je mě to jedno, u nás nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.3.14 06:32

Bydlíme v místě, kde je jen Interspar. V dochůzkové vzdálenosti nemáme žádný jiný obchod, ani blbou sámošku. Pro mě je tato zpráva naprostou tragédií. :,( Velice mi otrávila bydlení zde.

Jediné, co mi dalo malou naději je, že kamarádka pracující pro Ahold tvrdí, že ta změna obchodu bude trvat rok, rok a půl. Tomu moc nevěřím, ale uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.3.14 06:45

Je mi to jedno, protože Spar je tak daleko, že jsme tam nikdy nechodili nakupovat. Nejblíž máme Billu, tam chodím s dětmi na drobné nákupy a na velké nákupy jezdíme do Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.3.14 06:46

Tak nás to docela mrzí, Spar máme rádi. Ale zase - je cca 50 km od nás, takže jsme se do něj dostali beztak tak dva-třikrát ročně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.3.14 06:51

Ve sparu byla dobra nabidka bezlepkovych potravin, ale vzhledem k tomu, ze jsme se tam stejne dostali tak jednou za 5 let me to az tak nemrzi. Spis ze misto nej nebude nejaky jiny retezec, nez zase Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.3.14 07:11
@rokris píše:
Taktéž. Je mi to jedno. Ty řetězce si neujdou. Jeden jako druhý.

asi tak. Přijde jiný řetězec s podobnými šmejd potravinami :nevim: spíš bych se vzrušovala tím, jak podpořit místní výrobce kvalitních potravin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
14.3.14 08:28
@Tiger-lily píše:
asi tak. Přijde jiný řetězec s podobnými šmejd potravinami :nevim: spíš bych se vzrušovala tím, jak podpořit místní výrobce kvalitních potravin. :think:

Ano. Naprosto přesné. :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7479
14.3.14 12:54

@marrlinka já tam chdím málo, přijde mi to jako dotaz, ale jako nějaké pozitivum to nevidím, stejně to mají evidentně nařízené papouškovat všechny, tonení nic o přístupu k zákazníkovi, mám spíš obavy, že kdybych chtěla dodatečně něco namítnout ke stvrzence, ještě by se točili na tom, že jsem prodavačce potvrdila, že je vše v pořádku - ten přístup prodavaček v malém krámku je úplně na jiné úrovni, to máš pravdu. Nemusí to být ani malý krámek, někdy jsou milé i prodavačky v obchoďáku, jen těžko můžou prohodit i zvořilostní frázi, když mají frontu až kam. Ale určitě je to milejší v tom smyslu, co jsi psala, to jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
14.3.14 13:09

My tu mame celkem vyber, momo jine tri Penny markety a tri Alberty v dochazkove vzdalenosti a nemohu rict, ze bych jeden retezec odsoudila jako celek. Teda krome toho, ze jiste potraviny preferuju kopvat v jednom a jine v jinem (celkem tu mame 4-5 retezcu + 3 rezniky). Proste vim, ze v jednom je zelenina temer vzdy priserna a v jinem byva moc pekna, na retazci ani tolik nesejde, asi daleko vic na vedeni. S kosikem me nikde nebuzeruji, kdyz nemaji male kosicky a jedu s kocarem, nakupuju do tasky a zkusil by si nekdo neco rict!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák