Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak me je to fuk, je to tam silene drahy. Nejlepsi je kaufland, pak Tesco. V nouzi chodim do Albertu, ale jen opravdu v nouzi.
Hele uprimne, ani neziju v cechach, ale taky jsem pekne nas…
v cechach mam spar vedle baraku a I s pritelem ten obchod milujeme. Vubec nevim, kam ted budeme chodit, az budeme na dovolene. U nas je spar fakt super! Co bychom za takovy obchod tady v Irsku dali!
@Gina108 A utratí majlant.
Alespoň teda já. Když jsem vlezla do Globusu, pak jsem se u pokladny vždycky nestačila divit. Tisíce v háji, jen to fikne. A vždycky to bylo jenom tam.
Naštěstí je od nás na úplně opačné straně Brna a kdo by se tam táhnul.
Tak to mi fakt neva, do Intersparu nejezdime uz dlouho, byl drahy a navic zelenina/ovoce maximalne tragicky
drobne nakupy delam v Albertu (zrejme tu mame nejaky vyjimecne v pohode
), vetsi Globus, pripadne Billa
@Burj Chalifa píše:
Billa předražená, Penny na zvracení, pro mě nejlepší Kaufland, ve všem
Na tom je vidět, že záleží taky na vedoucím. U nás Kaufland=hrůza hrůz! Hlavně sekce „ovoce a zelenina“, tak na tu člověk musí mít hodně silnej žaludek ![]()
@Burj Chalifa píše:
Kéž by raději zmizelo PennyHnus, šunt, olezlá zelenina v počtu malém a neochotný personál.
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasy
tzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla ![]()
@digi_v píše:
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasytzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla
To by mohli zkusit. ![]()
@gabi.design píše:
@Gina108 A utratí majlant.Alespoň teda já. Když jsem vlezla do Globusu, pak jsem se u pokladny vždycky nestačila divit. Tisíce v háji, jen to fikne. A vždycky to bylo jenom tam.
Naštěstí je od nás na úplně opačné straně Brna a kdo by se tam táhnul.
Njn, přesně
My tam vlezli před Vánoci, samé hračky tam
no nekup to, ale konec s tím
, máme doma krámů až hrůůůza. Stačí že tam jede nakupovat polovina příbuzenstva.
Ale já minule a předminule nechala zas hříšný prachy v Lidlu. To jejich nepotravinový zboží
Minule věci na běhání, dneska na kolo
ale běhat jsem fakt začla poctivě
tak to snad užiju ![]()
@nakukovatelka, v Intersparu jsem v životě nebyla, takže neposoudím, ale z Alberta teda rozhodně nadšená nejsem ![]()
@digi_v píše:
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasytzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla
Tak to slyším prvně a to tam párkrát do měsíce zavítám ![]()
@digi_v píše:
to mi v Penny nikdy neřekli..
ale já mám nejradši Lidl a nejhorší asi Albert a Billa. U nás je Billa naprosto šílená, ta špína všude, no na ![]()
@digi_v píše:
Ježiš, takhle mě taky někde buzerovali, ale snad v Lidlu
Teď už si to nedovolej, páč jsou rádi, že zaženu děti, aby tam nedělali u kas bordel a kotrmelce na zábradlí, i když to pěkný zábradlí má vlastně Kaufland ![]()
Ja mam ten „nas“ spar fakt rada, takze me to desne nastvalo. v CR nejsem porad, o to vic vidim, jak to jde s marketama od 10 k 5… spar byl posledni, kde mi prislo, ze to vypada slusne. tesco, albert, kaufland jsou nejake usmudlane, neusporadane, prejde me tam na jidlo chut (aspon teda tady v okoli, je mi jasne, ze jinde to muze byt jine).
Mne hlavne vadi, ze tech hnusnych Albertu uz tak je strasne moc, a jeste se vic rozlezou… ja bydlim v sirsim centru Prahy, a Albertama jsem uplne obklopena, takze jsem si rada nakoupila jinde a jeste si i vybrala - a to byl prave ten Interspar (v Arkadach na Pankraci).
Bohuzel ten Globus nebo Kaufland vubec nemam pri ruce.
Ja cenu potravin zas tolik neresim, kupuju na co mam chut a chci si vybrat, ne byt nucena kupovat hnusny 20% eidam, protoze nic jinyho na krame neni… to je snad cesta nekam zpet, mi pripada.
Na ten nakup pres net nejak nemam odvahu. Uz jsem o tom premyslela, ale nevim, radsi si jidlo vybiram sama. I kdyz uz me kramy taky stvou. Nekdy to zkusim