Konec Intersparu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
13.3.14 22:59

Tak me je to fuk, je to tam silene drahy. Nejlepsi je kaufland, pak Tesco. V nouzi chodim do Albertu, ale jen opravdu v nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
13.3.14 23:00

Hele uprimne, ani neziju v cechach, ale taky jsem pekne nas… :cert: v cechach mam spar vedle baraku a I s pritelem ten obchod milujeme. Vubec nevim, kam ted budeme chodit, az budeme na dovolene. U nas je spar fakt super! Co bychom za takovy obchod tady v Irsku dali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.3.14 23:01

@Gina108 A utratí majlant. :oops: Alespoň teda já. Když jsem vlezla do Globusu, pak jsem se u pokladny vždycky nestačila divit. Tisíce v háji, jen to fikne. A vždycky to bylo jenom tam. :mrgreen: Naštěstí je od nás na úplně opačné straně Brna a kdo by se tam táhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.3.14 23:02

Tak to mi fakt neva, do Intersparu nejezdime uz dlouho, byl drahy a navic zelenina/ovoce maximalne tragicky :poblion: drobne nakupy delam v Albertu (zrejme tu mame nejaky vyjimecne v pohode :nevim: ), vetsi Globus, pripadne Billa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.3.14 23:03
@Burj Chalifa píše:
Billa předražená, Penny na zvracení, pro mě nejlepší Kaufland, ve všem

Na tom je vidět, že záleží taky na vedoucím. U nás Kaufland=hrůza hrůz! Hlavně sekce „ovoce a zelenina“, tak na tu člověk musí mít hodně silnej žaludek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.3.14 23:06
@Burj Chalifa píše:
Kéž by raději zmizelo Penny :pocitac: Hnus, šunt, olezlá zelenina v počtu malém a neochotný personál.

Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasy 8o tzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.3.14 23:06
@digi_v píše:
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasy 8o tzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla :roll:

To by mohli zkusit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.14 23:09
@gabi.design píše:
@Gina108 A utratí majlant. :oops: Alespoň teda já. Když jsem vlezla do Globusu, pak jsem se u pokladny vždycky nestačila divit. Tisíce v háji, jen to fikne. A vždycky to bylo jenom tam. :mrgreen: Naštěstí je od nás na úplně opačné straně Brna a kdo by se tam táhnul.

Njn, přesně :roll: :mrgreen: My tam vlezli před Vánoci, samé hračky tam :roll: no nekup to, ale konec s tím :cert:, máme doma krámů až hrůůůza. Stačí že tam jede nakupovat polovina příbuzenstva.
Ale já minule a předminule nechala zas hříšný prachy v Lidlu. To jejich nepotravinový zboží :roll: Minule věci na běhání, dneska na kolo :roll: ale běhat jsem fakt začla poctivě :dance: tak to snad užiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
13.3.14 23:09

@nakukovatelka, v Intersparu jsem v životě nebyla, takže neposoudím, ale z Alberta teda rozhodně nadšená nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.3.14 23:10
@digi_v píše:
Přesně. A ještě mi diktujou jak mám stát s vozíkem u kasy 8o tzn. otočit ho madlem od sebe, to jsem nikde neviděla :roll:

Tak to slyším prvně a to tam párkrát do měsíce zavítám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
13.3.14 23:11
@digi_v píše:

to mi v Penny nikdy neřekli.. :( ale já mám nejradši Lidl a nejhorší asi Albert a Billa. U nás je Billa naprosto šílená, ta špína všude, no na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.14 23:11
@digi_v píše:

Ježiš, takhle mě taky někde buzerovali, ale snad v Lidlu :think: :nevim: Teď už si to nedovolej, páč jsou rádi, že zaženu děti, aby tam nedělali u kas bordel a kotrmelce na zábradlí, i když to pěkný zábradlí má vlastně Kaufland :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.14 23:13

Kde je to napsáno, že Interspar končí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.3.14 23:13

Ja mam ten „nas“ spar fakt rada, takze me to desne nastvalo. v CR nejsem porad, o to vic vidim, jak to jde s marketama od 10 k 5… spar byl posledni, kde mi prislo, ze to vypada slusne. tesco, albert, kaufland jsou nejake usmudlane, neusporadane, prejde me tam na jidlo chut (aspon teda tady v okoli, je mi jasne, ze jinde to muze byt jine).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
13.3.14 23:14

Mne hlavne vadi, ze tech hnusnych Albertu uz tak je strasne moc, a jeste se vic rozlezou… ja bydlim v sirsim centru Prahy, a Albertama jsem uplne obklopena, takze jsem si rada nakoupila jinde a jeste si i vybrala - a to byl prave ten Interspar (v Arkadach na Pankraci).
Bohuzel ten Globus nebo Kaufland vubec nemam pri ruce.
Ja cenu potravin zas tolik neresim, kupuju na co mam chut a chci si vybrat, ne byt nucena kupovat hnusny 20% eidam, protoze nic jinyho na krame neni… to je snad cesta nekam zpet, mi pripada.

Na ten nakup pres net nejak nemam odvahu. Uz jsem o tom premyslela, ale nevim, radsi si jidlo vybiram sama. I kdyz uz me kramy taky stvou. Nekdy to zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák