Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim majitele tohoto vozu, nejlépe nějakého novějšího (po roce 2010) o zkušenosti. Jste spokojeni, nejste, co byste si přidali k základní výbavě, kdybyste si jej pořizovali znovu atd.
Díky
Jsme spokojeni, jen pozor na motory 2.0 a 2.5, jsou pry vic poruchove. Mame teda rocnik 2007, ale je to muj milacek. Rozumna spotreba, zatim jsme neresili zadne zasadni problemy. Anonym proto, ze nechci, aby se vedelo, co mame za auto
@Anonymní píše:
Jsme spokojeni, jen pozor na motory 2.0 a 2.5, jsou pry vic poruchove. Mame teda rocnik 2007, ale je to muj milacek. Rozumna spotreba, zatim jsme neresili zadne zasadni problemy. Anonym proto, ze nechci, aby se vedelo, co mame za auto
my uvazujeme o 1,8 TSI
Mam 2012, kombi, 2.0 benzin, automat…a muzu rict, ze je to nejlepsi auto co jsem kdy mela…mam ho v plne vybave, takze ani nejde nic pridat
…kazdopadne skvela vychytavka je el. viko kufru - doporucuju
nebo nezavisle topeni… akorat ta spotreba, ale s tim do toho clovek jde…
@Damee diky my uvazujem o Elegance, tam uz je v zakladni vybave toho dost, ale chteli bychom jeste nejake drobnosti pridat a vy mate Elegance, nebo Laurin a Klement? Jo a automat bychom taky radi, teda spis manzel me je to jedno ![]()
@Passat argumenty holky, proc si to myslite? Mate passata muzete to srovnat?
@annaei píše:
@JanulaM nikdy proč si nekoupit passat
Třeba proto, že za stejné peníze mám u Škodovky mnohem větší výbavu… ![]()
Já passata kupuji již 15let ob 3-4roky. A maximální spokojenost.
Já měla superba i passata (superb r. v. 2005 a passat 2007), oboje v plné výbavě (superb Laurin a Klement, passat nevím, jak to tam rozlišují), srovnání mám, ale jen jako uživatel, superba jsem měla jako služební auto, takže případný servis jsem neplatila, passata jsme měli rok a půl a za tu dobu jsme do něj jen lili naftu, takže zase žádné výdaje okolo. Komfort z jízdy ti poskytnou - dle mého - obě auta stejně, je to požiteček
Passat byl dvoulitr, superb 2,8l. Před měsícem jsem si koupili nové auto (Subaru Outback) a ten těmhle dvěma nesahá ani po ventilky. ![]()
@Katschuska píše:
Třeba proto, že za stejné peníze mám u Škodovky mnohem větší výbavu…
To máš pravdu. Ale passat je passat
![]()
@JanulaM Jo, co mam za typ vybavy tak to netusim, to bych kecala… ale je tam fakt vse…velka Navi, vyhr. sedadla vzadu…