Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, poraďte kam s dítětem na oční? Je tu ještě nějaký lékař krom Dr. Kostohryzové? Děkuji
Ještě je v Budějcích MUDr. Kačenková, ale pokud vím, objednací doba je cca půl roku.
@Krat zjistila jsi něco? byli jsme poprvé u dr. Kostohryzové, v čekárně skoro 3 hodiny, prý ať se objednám za půl roku s tím, že uvidíme, jak se to pohne, po půl roce volám, a že prý toho mají moc a neobjednávají, ať prý zavolám na podzim…
@Loudy píše:
Ještě je v Budějcích MUDr. Kačenková, ale pokud vím, objednací doba je cca půl roku.
neznám taky kouknu, díky..
jiank je zde ještě dr. Veselá ale tu silně NEDOPORUČUJI!
@brko Veselá je ještě v pohodě.
Jsou tu mnohem profláknutější jména (třeba Pavlíčková, Behenská,…) ![]()
Pardon za anonym, ale jsem s nimi v kontaktu, nerada bych z toho měla nějaké potíže. ![]()
Z dětských je dobrá ještě Sedláková, ale nevím, jestli bere…ale každopádně můžete zkusit. ![]()
@kači31 píše:
@Krat zjistila jsi něco? byli jsme poprvé u dr. Kostohryzové, v čekárně skoro 3 hodiny, prý ať se objednám za půl roku s tím, že uvidíme, jak se to pohne, po půl roce volám, a že prý toho mají moc a neobjednávají, ať prý zavolám na podzim…
jako je to masakr
čekáš 3 hodiny v čekárně, která vlastně ani čekárna není, dítě se mezitím unaví, je mrzuté a nespolupracuje. A dr se ještě diví
já už rok nemám šanci někam upíchnout kluka. je autista, takže potřebuje speciální přístup. pokd s ním mám někde 3 hodiny čekat, tak rovnou mužu vyšetření odpískat:-( byla bych ochotna i někam dojíždět
@Anonymní píše:
@brko Veselá je ještě v pohodě.Jsou tu mnohem profláknutější jména (třeba Pavlíčková, Behenská,…)
Pardon za anonym, ale jsem s nimi v kontaktu, nerada bych z toho měla nějaké potíže.
Z dětských je dobrá ještě Sedláková, ale nevím, jestli bere…ale každopádně můžete zkusit.
no nvm, co předvedla na mým synovi-hlavně ta sestra… no hnus. už do telefonu sem je prosila o pochopení a tpelivost se synem, který je autista. a výsledek? nejen že tam na malýho spustily, když se rozplakal, ale sestra mu tam hrubě tiskla raminka a chtela po nem " zklidni se, na takový moresy tu nejsme zvedaví". kluk byl totálně vyřízenej.
hned sem zakročila a řekla jim, že takové chovani od nich je nepřípustné.
@JayLee píše:
Za sebe doporučuju Mudr Matuškovou na lanovce
ale ta nebere… resp. před rokem mela stopstav. nebo se něco změnilo?
@brko Tak po takovém přístupu se ti nedivím…
Napadá mě ještě, že strašně příjemný a šikovný je Šimeček v nemocnici. Myslím, že tím, že je syn autista, by vás vzít mohl…Jinak Matušková opravdu nebere.
@Anonymní píše:
@brko Tak po takovém přístupu se ti nedivím…
Napadá mě ještě, že strašně příjemný a šikovný je Šimeček v nemocnici. Myslím, že tím, že je syn autista, by vás vzít mohl…Jinak Matušková opravdu nebere.
panu dr.jsme už volala, bohužel bere jen an zákroky, též toho má moc.
už se koukám i mimo čb. ale díky za tip ![]()
@kači31 Jako, sestra u Kostohryzový mi řekla, ať zavolám tak v polovině června. Že ale asi brát nebudou. Mám žádánku od dětské. Je to bordel.
Holky, já to vzdala. Na očaře v ČB kašlu, a holku objednám na oční do Prahy. Chci i nějakou mladou dr.
Tak zkouším znovu otevřít. Je nějaký oční lékař, který přijímá nové pacienty, nevíte někdo? Nemusí být vyloženě dětský. Potřebuji pro sedmileté dítě. Obvolala jsem už 10 ordinací a nic. Nemám na to nervy. Klidně i mimo ČB, ale v nějaký přiměřený dojezdový vzdálenosti.