Oční ordinace Krč

4367
23.5.15 07:07

oční ordinace Krč

Ahoj,

jdu si pro radu. Chci dát dceru vyšetřit na očním, oba s manželem máme oční vadu.
Chtěla jsem jí objednat u nás, ale setra mi nabídla za prvé termín za 4 měsíce a za druhé mi řekla, že jí budou oči rozkapávat. A to je moje trauma z dětství, kdy mi lékařka na základce toto dělala takovým sadistickým způsobem, že jen to slyším, tak mám osypky.
Tak bych se chtěla zeptat, zda někdo nebyl se svým dítkem na očním v Thomayerce v Krči. Slyšela jsem, jak si o tom povídají dvě maminky v tramvaji, že tam jsou skvělí. Ale zajímalo by mě, jestli tam mají nějaký přístroj, který to rozkapávání očí nahradí.
Vím, že to není nic strašného, rozumově to chápu, ale ty pocity a vzpomínky mě drtí…
Děkuji a krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7421
23.5.15 08:55

Ahoj nevím, jak je to v Thomajerce, ale my jsme nedávnobyli s dceoru taktéž na očním. Zkontrolovala ji i pomocí přístroje, který jsem neznala a protože nic velkého neobjevila, nechala jí kápnout do očí (po jedné kapce). Pak se jí rozšířily zorničky a ona dostala šanci podívat se jí do očí víc. Objevila slabý astigmatismus, který budeme jen dál hlídat. Příště už bez rozkapání.
Myslím, že rozkapání se při prvotním vyšetření nikde nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.5.15 10:08

@Brontik No taky, si myslím, že nevyhnu. A jak to měla dcera po tom rozkapání? Viděla hůř a jak dlouho nebo byla v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.5.15 14:59

Ahoj, oční v Thomayerově nem. muzu jen doporučit, byla jsem tam už několikrát se 4 letou dcerou a super. Přístup, léčba, vse vysvětlí…Byl tam i syn a ten si to tam chválil také. Ale s tim rozkapavanim…bez něj prostě nektera vyšetření nejdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
23.5.15 21:58

Rozšířené zorničky měla až do večera, ale myslím, že fungovala normálně (je to asi 4 měsíce a měla jsem to zkombinováno s jinou neplánovanou bojovkou, tak už si to moc nepamatuju :roll: ). Na to, že bude mít rozšířené zorničky jsem byla připravena, řekli mi to už při objednávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty