Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Předěláváme celý byt a zařizuji klukům dětský pokoj.Na dětský pokoj jsou v úvahu dva pokoje-jeden je 4,15×3,45 a ten druhý je větší 5,35×3,40 ale je tam balkon.Z jednoho bude dětský pokoj a z druhého ložnice.Stačí ten menší pokoj jako dětský?Zatím tam bude pouze jedna postel,skříň a hračky,druhý syn spí ještě s náma v postýlce,ale počítám že za rok už bude spát ve své velké postely v pokojíčku.Děkuji za rady ![]()
já bych řekla, je v pohodě.. zhruba tak velkou máme ložnici a tam by se dvě děti vešly určitě
Já bych řekla, že to stačí a do budoucna to můžete prohodit.
Já bych dala na balkon pojistku a dala dětem větší pokoj. Přeci jen dospělí v ložnici většinou fakt jen spí nebo odpočívají, ale děti v něm za pár let budou trávit hodně času, hrát si tam, pak někdy taky se připravovat do školy atd, takže bych pro ně chtěla prostor.
Ahoj, pro dvě malé děti proč ne. Ale pro starší je to strašně malé, za předpokladu, že tam budou šatní skříně, psací stolky, postele etc. Koneckonců, můžou být v pokojíčku teď (děti si stejně hrají po celém bytě) a do většího pokoje můžou jít později. Jinak v balkonu jako takovém nevidím nějak zásadní hrozbu - dá se zabezpečit. My jsme měli s bratrem pokoj s balkonem od mých 3 let, bratr byl v té době mimino.
V panelaku, kde jsme bydleli, jsou byty 3+1, obyvak a dva pokoje, kde ten vetsi pokoj je jeste mensi, ma 12 metru. Vetsina lidi tam mam dve deti …my jsme tam meli malem i tri ![]()
Ahoj, já bych taky dala ten větší pokoj dětem. V ložnici nebudete trávit tolik času jako děti v pokojíku. A až budou starší a budou se tam muset oba srovnat, budou rádi (a vy taky
) že mají o víc jak metr větší prostor.
@Nelisa píše:
Já bych řekla, že to stačí a do budoucna to můžete prohodit.
Tak já doufám, že bude.
Máme ložnici i pokoj zhruba stejně velký. Stěhovat to asi budeme, protože v ložnici je menší skříň. Jenže v tom pokoji je veliká skříň přes jednu zeď, v druhé rovné zdi je okno, na třetí se otvíraji dveře a čtrtá je zkosená střechou.
Takže to nějak musíme vymyslet, aby se vešli děti obě a v budoucnu asi bude muset jedno třeba k rodičům do spodního patra. ![]()
mame izbu 3,65×3,10 a to sme tam boli 3 sestry… ale fakt je pravda, ze v spalni sa len spi..tak by som pozrela, ktora izba je lepsie riesena a tu im dala.. treba to romysliet, ze co sa tam vsetko zmesti.. ci sa do tej izby s balkonom zmesti toho viac ako do tej druhej.. my mame jednu zibu sice dost velku, ale dvere velmi nesikovne - v strede ![]()
@Gladys píše:
Já bych dala na balkon pojistku a dala dětem větší pokoj. Přeci jen dospělí v ložnici většinou fakt jen spí nebo odpočívají, ale děti v něm za pár let budou trávit hodně času, hrát si tam, pak někdy taky se připravovat do školy atd, takže bych pro ně chtěla prostor.
taky bych to tak udělala. Ložnice stačí maličká.
myslím, že v pohodě, málokteré dítě má luxus svého pokoje, my teď v létě budem dělat dětský pokoj a místnost má 12,24m2, ale jde si s tím pokojem pohrát a naplánovat ho…jako určitě musíme dát patrovou postel, ale krásně tam zůstane místo na velkou vestavěnou skříň a pak police na hračky a u okna budou psací stoly do budoucna
Ja bych zatim dala deti do mensiho, prohodit to muzete vzdycky..... a na ulozne prostory bych vyuzila loznici, i pro deti, do pokojicku jen hracky.
Balkon bych si uzila na ranni rozjimani ![]()
Ja by som zas dala deti rovno uz do tej vacsej izby.. My sme tak kedysi, ked sme este deti neplanovali, dali spalnu do vacsej mietsnosti a ze potom, ked bude treba, vymenime.. No a prisli deti, kupili sme si aj novu spalnu a akosi sme teraz zacali rzmyslat, ci vymenit , ci nie.. Fuha a ked si predtasvime, zas tu velku skrinu a postel rozlozit a vsetko vymenit, ze mi je z toho zle..nehovoriac o tom, ze ci to skrina, to rozlozenie a zlozenie prezije ![]()
máme zhruba stejné pokoje jako vy, a dětem ten menší v pohodě stačí
šatní skříně jim teda budeme dělat ze 2 skříní co jsou v předsíni hned vedle pokojíčku, takže se ušetří prostor, postele mají patrové a prostoru tu mají až až
V pokoji s balkonem máme ložnici
Tady na sídlišti jsou skoro všechny byty podobných rozměrů a někteří mají dětí i 5 a taky to zvládají ![]()