Dětský pokoj a nálepky na zeď

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
29.9.21 19:18

Já to vyřešila šablonou vyrobenou že samolepicí tapety a barvou. Udělala jsem takhle dětem do pokojíku hvězdičky. S těmi samolepkami jsem měla špatné zkušenosti, jedny nedržely a druhé šly i s omítkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.9.21 20:59

@Aduš8 můžu poprosit o fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.9.21 21:04

@DandátkoP @Veri.sta tak jsem koukala a místo puntíku mě tam zaujal les se zvířátky. Stojí přes 4000 a teda dost se mi líbí, takže bych za to ty 4 000 klidně dala. :lol: :lol: ale máte zkušenosti? V případě, že bych pak chtěla sundat nesundam i s omítkou? :D na druhou stranu bych ale zas nechtěla, ať se nám to za pár měsíců začne samo sloupávat :nevim: :roll: navíc ten les se zvířátky je dost velká lepící plocha, koukala jsem a chodí to nakouskovane, takže si to můžu seřadit podle sebe, ale ty stromy jsou i tak dost velká plocha a já moc zručná nejsem. :mrgreen: máte zkušenosti i s tímto? Nerada bych tam měla nějaké bubliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Woo
23
30.9.21 20:22

@Ema1992 u nás se osvědčily od tyhle firmy:

https://eshop.gekonky.cz/

Hlavně protože jdou sundat a nalepit znovu někam jinam bez úhony pro zeď, dělala jsem pro ně nějaké designy/ilustrace, tak nám jich spoustu poslali na otestování a děti se vyblbli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.10.21 14:52

Nálepky jsem měla v obýváku i v dětském pokoji. Nejlíp vypadají veliké hodně barevné. Bohužel nemám fotku, ale bylo to celkem hezké. Měla jsem nějaké z IKEA. Do dětského pokoje litáci červené balóny a do obýváku jakoby kytky nebo rostliny. Měla jsem nový byt a nechtěla jsem platit za nove barevné zdi, za nové malování. Tak jsem bílé stěny vylepšila samolepkami. Sundat se dají dobře a nalepit taky, aspoň ty z ty IKEI šli dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.10.21 15:04
@Ema1992 píše:
@DandátkoP @Veri.sta tak jsem koukala a místo puntíku mě tam zaujal les se zvířátky. Stojí přes 4000 a teda dost se mi líbí, takže bych za to ty 4 000 klidně dala. :lol: :lol: ale máte zkušenosti? V případě, že bych pak chtěla sundat nesundam i s omítkou? :D na druhou stranu bych ale zas nechtěla, ať se nám to za pár měsíců začne samo sloupávat :nevim: :roll: navíc ten les se zvířátky je dost velká lepící plocha, koukala jsem a chodí to nakouskovane, takže si to můžu seřadit podle sebe, ale ty stromy jsou i tak dost velká plocha a já moc zručná nejsem. :mrgreen: máte zkušenosti i s tímto? Nerada bych tam měla nějaké bubliny

Máme od Inspio letadla a balony, nalepeni je v pohodě, jde případně odloupnout a nalepit znova :) Už rok a půl drží a nic se neloupe, ale zároveň pod tím fleky nejsou :) doporučuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný