Dětský pokoj Stuva

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30922
21.3.16 09:55

@Mimísek Elis Koberec bych doporucila jednobarevny nebo nejaky decentni. Ono se na tech strakatych pak blbe hledaji treba kosticky z lega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
14.8.18 13:27

Ahoj,nemate nekdo zarizeny detsky pokoj stuva v cervene barve? Moc se mi to libi,ale mam strach,aby to nakonec nebyla moc velka divocina. Pokud ano,prosim o fotku. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
14.8.18 14:05

@Strecha nene, červenou nemám, mohu poskytnout jen žlutou + zelenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.8.18 14:21
@Strecha píše:
Ahoj,nemate nekdo zarizeny detsky pokoj stuva v cervene barve? Moc se mi to libi,ale mam strach,aby to nakonec nebyla moc velka divocina. Pokud ano,prosim o fotku. Dekuji

S červenou v dětském pokoji bych rozhodně šetřila, pokud by si to dítě vyloženě nepřálo.

Je to poměrně dravá, agresivní barva - barva krve, ohně, nebezpečí.
Nedoporučuje se ani do kuchyní, jídelen, na porcelán apod., protože podporuje chuť k jídlu.

Tak aby z dítěte nevyrostl Barbar Conan, nebo Otesánek. :)

Jinak jsem si „zagooglila“ a tvary nábytku jsou moc pěkné. Jenom tou barvou jsem si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16099
14.8.18 19:22

@Strecha Souhlasím viz výše, červená je barva povzbuzující aktivitu, chuť k jídlu (není náhoda, že spousta restaurací má interiér do červené nebo oranžové barvy), ale i agresi. Dětský pokojíček by měl být veselý, ale měl by umožnit i klidný spánek. Maximálně bych nechala bílou a třeba troje dvířka z deseti červená, ale větší červenou plochu bych nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
15.8.18 09:00

@smutná máma budu rada i za ni,akorat uz zlutou nedelaji a zelenou maji hodne tmavou.
Jinak dekuji za nazory,mate pravdu. Take jsem premyslela nad bilou,ale doma toho mame hodne bileho a detsky pokojik jsem chtela barevny a stuva vyjde i fajn cenove(bohuzel nemaji moc variant a na ruzovou moc nejsem). Kazdopadne to vyresim asi tou bilou a vymaluji steny barevne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
15.8.18 12:25

@Strecha tak posílám 2 fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
15.8.18 14:29

@smutná máma pekne,moc dekuji:-) Koukam,ze hracek taky fura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
15.8.18 14:32

My mame maly pokojik..a vypada to podle me super.. neporadek prosim neresit.. na miminko jeste cekame, tak to neni doladene :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.8.18 21:01

@Strecha doporučuju spíš tu bílou a pak si můžeš pohrát s vymalbou a doplnkama, mame to tak a jsem spokojená, hlavně komody a skříň můžou mít pak už jako větší a jen zase vyměnit doplňky, což už není tak finančně náročné jako nový nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
16.8.18 14:27

@Lea L vypada to krasne,dekuji za foto!
@medunka23 prave nad tim stale uvazuji,pojedeme se podivat na zivo a podle toho se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
8.2.19 13:39

Holky, prosím, pro jak staré dítě se podle vašeho názoru Stuva ještě hodí?
Budeme synovi dovybavovat pokoj. Máme z Ikea bílý rostoucí stůl, potom vysokou komodu Stuva. Vše bílé a syn si dle svého vkusu dozdobil samolepkami. Vypadá to dobře. Potřebovali bychom ještě šatní skříň a nějakou knihovnu. A protože se mi ta bílá moc líbí a doplňky (sedací vak, židle apod.) budou barevné, příjde mi Stuva fajn. Ale není moc miminkovská? Co myslíte? Synovi je sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.2.19 13:45

@pukacu určitě není. Vždyť tam nejsou žádné ozdobné detske prvky, nic. Mame ji v zelené variantě a podle mne by klidně šla i do dospělé ložnice, s patřičnými doplňky. Jen aby se mu tam vesla větší raminka na šaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
8.2.19 14:04

@Tichošlápek Děkuju za názor. Šířku kvůli ramínkům přeměřím. Mně se právě moc líbí ta hladká linie kombinovatelná s čímkoliv. Postel má totiž masivní a přijde mi, že i k ní to vypadá tak hezky, nenásilně. Jen jsem měla strach, aby to nebylo na dva roky a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
8.2.19 14:12

@pukacu skříně Stuva máme v pokojíku pro děti nyní, věk mají 8 a 6 let a přiznám se, že zatím to měnit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí