Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mimísek Elis Koberec bych doporucila jednobarevny nebo nejaky decentni. Ono se na tech strakatych pak blbe hledaji treba kosticky z lega.
Ahoj,nemate nekdo zarizeny detsky pokoj stuva v cervene barve? Moc se mi to libi,ale mam strach,aby to nakonec nebyla moc velka divocina. Pokud ano,prosim o fotku. Dekuji
@Strecha nene, červenou nemám, mohu poskytnout jen žlutou + zelenou
@Strecha píše:
Ahoj,nemate nekdo zarizeny detsky pokoj stuva v cervene barve? Moc se mi to libi,ale mam strach,aby to nakonec nebyla moc velka divocina. Pokud ano,prosim o fotku. Dekuji
S červenou v dětském pokoji bych rozhodně šetřila, pokud by si to dítě vyloženě nepřálo.
Je to poměrně dravá, agresivní barva - barva krve, ohně, nebezpečí.
Nedoporučuje se ani do kuchyní, jídelen, na porcelán apod., protože podporuje chuť k jídlu.
Tak aby z dítěte nevyrostl Barbar Conan, nebo Otesánek. ![]()
Jinak jsem si „zagooglila“ a tvary nábytku jsou moc pěkné. Jenom tou barvou jsem si nejsem jistá.
@Strecha Souhlasím viz výše, červená je barva povzbuzující aktivitu, chuť k jídlu (není náhoda, že spousta restaurací má interiér do červené nebo oranžové barvy), ale i agresi. Dětský pokojíček by měl být veselý, ale měl by umožnit i klidný spánek. Maximálně bych nechala bílou a třeba troje dvířka z deseti červená, ale větší červenou plochu bych nedoporučovala.
@smutná máma budu rada i za ni,akorat uz zlutou nedelaji a zelenou maji hodne tmavou.
Jinak dekuji za nazory,mate pravdu. Take jsem premyslela nad bilou,ale doma toho mame hodne bileho a detsky pokojik jsem chtela barevny a stuva vyjde i fajn cenove(bohuzel nemaji moc variant a na ruzovou moc nejsem). Kazdopadne to vyresim asi tou bilou a vymaluji steny barevne ![]()
My mame maly pokojik..a vypada to podle me super.. neporadek prosim neresit.. na miminko jeste cekame, tak to neni doladene ![]()
@Strecha doporučuju spíš tu bílou a pak si můžeš pohrát s vymalbou a doplnkama, mame to tak a jsem spokojená, hlavně komody a skříň můžou mít pak už jako větší a jen zase vyměnit doplňky, což už není tak finančně náročné jako nový nábytek.
@Lea L vypada to krasne,dekuji za foto!
@medunka23 prave nad tim stale uvazuji,pojedeme se podivat na zivo a podle toho se rozhodnu.
Holky, prosím, pro jak staré dítě se podle vašeho názoru Stuva ještě hodí?
Budeme synovi dovybavovat pokoj. Máme z Ikea bílý rostoucí stůl, potom vysokou komodu Stuva. Vše bílé a syn si dle svého vkusu dozdobil samolepkami. Vypadá to dobře. Potřebovali bychom ještě šatní skříň a nějakou knihovnu. A protože se mi ta bílá moc líbí a doplňky (sedací vak, židle apod.) budou barevné, příjde mi Stuva fajn. Ale není moc miminkovská? Co myslíte? Synovi je sedm.
@pukacu určitě není. Vždyť tam nejsou žádné ozdobné detske prvky, nic. Mame ji v zelené variantě a podle mne by klidně šla i do dospělé ložnice, s patřičnými doplňky. Jen aby se mu tam vesla větší raminka na šaty
@Tichošlápek Děkuju za názor. Šířku kvůli ramínkům přeměřím. Mně se právě moc líbí ta hladká linie kombinovatelná s čímkoliv. Postel má totiž masivní a přijde mi, že i k ní to vypadá tak hezky, nenásilně. Jen jsem měla strach, aby to nebylo na dva roky a konec.
@pukacu skříně Stuva máme v pokojíku pro děti nyní, věk mají 8 a 6 let a přiznám se, že zatím to měnit nebudeme.