Dětský stomatolog V Praze

202
8.10.17 21:40

Dětský stomatolog V Praze

Nemáte prosím aktulální kontakt na dětského zubaře, který bere nové pacienty a nestojí ranec?
Je tu hromada diskuzí, ale staršího a data a asi neaktuální :(
Moc děkuji.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
8.10.17 21:41

No upřímně děti nikdo moc ošetřovat nechce, protože se to nevyplatí tak jako ošetřování dospělých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.10.17 21:43

@Malaga Právě :( a dcera ná zuby v hrozném stavu :( je to akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.10.17 21:46

Nevím, jestli se dá jít rovnou do Motola…kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.10.17 21:52

Pokud má zuby na opravování a nespolupracuje, tak to mám zcela čerstvou zkušenost. Jediná možnost je Motol, tak dítě do tří let věku vezmou. Sednout si na pohotovost a vysedět to. Volala jsem do Kateřinské, tam prý mají 3 roky stop stav a další možnost je prý kontaktovat zdravot. pojišťovnu. My měli dojem z Motola dost hroznej, nakonec jde syn na soukromou kliniku, kde teda zaplatíme majlant, ale zas věřím, že se budou snažit s těmi zuby udělat so lze a ne je rovnou trhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.10.17 21:53

@Janulika jo „akutní“. No tak v Motole je čekačka na zákrok 3 měsíce, termín nám má přijít poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.10.17 21:54
@markos píše:
Pokud má zuby na opravování a nespolupracuje, tak to mám zcela čerstvou zkušenost. Jediná možnost je Motol, tak dítě do tří let věku vezmou. Sednout si na pohotovost a vysedět to. Volala jsem do Kateřinské, tam prý mají 3 roky stop stav a další možnost je prý kontaktovat zdravot. pojišťovnu. My měli dojem z Motola dost hroznej, nakonec jde syn na soukromou kliniku, kde teda zaplatíme majlant, ale zas věřím, že se budou snažit s těmi zuby udělat so lze a ne je rovnou trhat.

když někdy to fakt už jinak nelze…myslím, že i v zubním průkazu je snad první návštěva zubaře v 6 měsících… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
8.10.17 21:57

Zkus dent11 Vodnicka, kousek za Opatovem. Ta Dr. co byla machr na deti je ted znovu na MD ale maj tam zaskok, ale nevim jak moc prave na deti orientovana… kazdopadne nam dceru vzali. Chodim tam i ja a taky jsem si tam davala pred par lety zuby do poradku. Ted uz chodime jen na prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.10.17 22:00

@Malaga všechny naše děti jsou zapsané u zubařky jako my dospělí. Tenhle nejmladší tam samozřejmě taky chodí, ale on je ve všem speciální. Zuby mu vyrostly rovnou zkažené (asi kvůli atb v novorozeneckém věku), naše zubařka doufala, že se ten kaz udrží v nějakém stavu dokud nevyroste do ošetřitelné fáze, no nevyrostl a zůstal paličákem. Takže ne že bychom my rodiče něco zanedbali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.10.17 22:08

@markos myslela jsem to obecně…jako když nám třeba přijdou rodiče se čtyřletým dítětem, že ho bolí zoubek a ještě nikdy nebyl u zubaře…
někdy se to dá, ale s dětma se nepereme…právě proto se má chodit včas, aby si dítě zvyklo, že se kouká do pusy…
musí to být hrozná situace - dítko s bolavým zubem poprvé vidí zubařskou ordinaci, cizí lidi s rouškama a rukavicema a jdou mu něco dělat…no to bych hysterák spustila taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.10.17 22:12

@Malaga náročné je to na obě strany, to je jasné. proto jsem ráda, že si to syn odbude v narkoze a neodnese si nějaké trauma. Přitom na prohlídce n soukromé klinice krásně spolupracoval a konečně se s ním konečně dá domluvit na čištění zubů. Jako denně dítě zaklekávat a prát se s ním - to lásku k čištění nezíská ani dítě ani rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.10.17 22:25

@Janulika vrele doporučuji stomatologii v lekarskem dome, p-7 www.ld.cz osetruji i s Eutraxem Plomba 250,– doktorky jak sluníčko Do Motola NENENEEE zuby tam spis trhaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.10.17 22:31

Náš kluk má také kazy, tak se ráda nechám inspirovat, kam k zubaři. Jsme i ochotní zaplatit „majlant“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.10.17 22:36

@Enmamma svůj kontakt ti dát nemůžu, do péče neberou. Já je překecala jen na jednorázový zákrok a přes kámošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.10.17 22:37

Jo a i 4 lete dite osetri na klíně a po traumatu co má dcera z Motola to stim eutraxem bylo v klidu. Ja se bala dopředu ze se me z dítěte stane gumak, ale dite je celou dobu při vědomí ale spolupracuje, po ošetření odchází z ordinace s úsměvem. Jen musí být schopne ten plyn vdechovat, ale dostanete dopředu domu masku a trenujete, nam stacil den a pak celou dobu u zubare hrajete na potapěče :D srandu si nedelam Take jsem shanela a našla nakonec náhodou SKVĚLE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.