Dětský tablet Gogen

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
3.12.15 18:34

Dětský tablet Gogen

Ahoj holky, poraďte jestli některá máte tento dětský GoGEN tablet jestli je lepší tento nebo jiný klasický možná v té ceně i lepší tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
3.12.15 18:37

Myslím tento, stojí teď 3tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
3.12.15 18:54

Dětské jsou na nic. kup normální. má víc funkcí a možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.12.15 19:08

Já tomu moc nerozumím, ale řekla bych to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
3.12.15 19:11

Koukněte na Lenova, ty jsou dobré.

• Citovat
  • Upravit
21499
3.12.15 19:26

@RadkaOR v žádném případě to není to samé. Na dětských tabletech máš omezenou kapacitu paměti, velmi častzo tam nedáš externí paměťovou kartu, na kterou můžeš nahrát další aplikace. Také je omezená možnost stahovat další hry z internetu. nepustíš si tam většinou youtube s pohádkami a písničkami… Když koupíš normální tablet, tak si bez problémů stáhneš aplikaci na zajištění bezpečného prostředí pro děti. v tomto prostředí to děti nepustí na web ani do nákupních aplikací a dáš jim tam jen ty hry, které chceš. ale současně ho můžeš používat ty na surfování po netu, koukání na filmy, čtení knih místo čtečky atd. jedinou nevýhodou klasických tabletů je to, že nemají implicitně ten velký plastový obal, který je chrání před poškozením při pádu. ale to jde dokoupit také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.12.15 20:00

Je to celkem slušný tablet. Za tu cenu a v téhle velikosti je to asi to nejlepší, co tady můžeš i se servisem dostat. A trváš na devítce?

Pokud bys chtěla obyč Lenovo v 7", tak to už by se stejným výkonem bylo někde kolem 2000. Jinak kolem 3 tisíc bys měla obyč 7" s větší pamětí a krapet lepším procesorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.12.15 22:57

Ježíš ten jsme měli a byl 5× na reklamaci… Uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.12.15 09:59

Holky díky za rady, tak tento určitě zamítám, manžel ho odmítl hned, že je k ničemu.
Já psala to samé, ale myslela jsem tím to samé jako psala Nozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.12.15 10:05

@RadkaOR Poraďte se s manželem, pokud mohu radit, tak vemte 1 GB ramky (pod tuto hranici rozhodně ne), i 3G čko (pokud potřebujete net i mimo wifi - může se hodit). Nedávno jsem viděla 10 palcové Prestigio asi za 2 000, to také není špatná značka, jinak já mám Lenovo.

• Citovat
  • Upravit
1561
5.12.15 13:21

Já bych chtěla 10 palcový a tak za 3000Kč, snad se nechá sehnat. Našla jsem iGET Smart S100 White a ten je za 2500 Kč. Značku neznám, ale tak špatný asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.12.15 13:39

@RadkaOR Proč tak veliké? Chápu 7 palců je málo, ale co takhle něco mezi?

• Citovat
  • Upravit
1561
6.12.15 10:47

Já ho právě nikdy neviděla snad ten 10 palcový tak myslíš že je to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
6.12.15 11:23

@RadkaOR 10 palců se dá sehnat ntb. Takže mi to přijde zbytečně moc veliké.

Nevím na co ho syn bude mít, jestli na pohádky, nějaké hry atd. Ale určitě by stačil 7 či 8 palcový. Spíš bych koukla na výdrže baterek, aby mu to něco vydrželo, ale otázka zní, jak často mu ho dovolíte, jestli třeba 3 hodiny denně nebo i více.

Já ho vozím do školy, čtu si na něm, hraju hry a mám 8 palců, 7 palců mi nevyhovovalo.

Ono čím větší displej, tím rychlejší vybíjení.

• Citovat
  • Upravit
1561
7.12.15 19:36

Tak v tom případě bude stačit ten 8 palcový, malá ho bude mít občas na pohádky a písničky aby nám nechodila k velkému PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák