Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gin 124 my jsme na sonde nebyli. Jen jsme přetahování. Postupně to šlo. Po nějaké době to ale znovu přitostlo a tak jsme s tím bojovali pomocí koupeli mazání a přetahování. Povedlo se bez chirurg zasahu
@markyska82 píše:
@gin 124 my jsme na sonde nebyli. Jen jsme přetahování. Postupně to šlo. Po nějaké době to ale znovu přitostlo a tak jsme s tím bojovali pomocí koupeli mazání a přetahování. Povedlo se bez chirurg zasahu
Tím lépe, jenom nevím, kdy se dostanu k tomu slibovanému příspěvku.
Pana doktora Janečka doporučuji. Mladší syn byl u něj na operaci na jaře a starší syn právě dnes.
Velice příjemný doktor který umí!
Dobrý den.
Je mi 19 let a mám problém s předkožkou.
Pokouším si přetáhnout předkožku, ale bohužel bez úspěchu. Mám přítelkyni a zanedlouho by mělo dojít k sexu, ale stydím se za svou předkožku.
Potřeboval bych poradit s nějakými cviky, popřípadě jestli pomáhají nějaké masti, které pomáhají.
edit adminom - zmazaná fotka
Jejda
…myslím že si to každý dovede predstavit, foto nebylo potřeba. ![]()
Dojdi za lékařem(podívá se) on ti řekne co a jak jestli není potřeba operace.
@Robinn píše:
Dobrý den.
Je mi 19 let a mám problém s předkožkou.
Pokouším si přetáhnout předkožku, ale bohužel bez úspěchu. Mám přítelkyni a zanedlouho by mělo dojít k sexu, ale stydím se za svou předkožku.
Potřeboval bych poradit s nějakými cviky, popřípadě jestli pomáhají nějaké masti, které pomáhají.
Pan primar Janecek v Koline je top. u nas mel syn okamzite na obrizku. nedalo mi to.panu primari jsem situaci nastinila emailem, jelikoz uz bylo pozde vecer. i presto behem par minut odpoved, druhy den hovor a meli jsme hned prijet. v koline byva st, ct, pa. Do mesice syn pretahoval a ted jsme byli na kontrole po pul roce. mozna nas ceka drobny plasticky zakrok.ale to se uvidi jeste casem. jezdime do kolina pres 100 km a jela bych i vic