Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nazdarek,
prosim poradite mi nejakeho dobreho detskeho zubare v Brne? Moje dr. maleho nevezme, ze pry deti nedela a ja jinak nevim
diky moc za rady…
Klarka
Ahoj, my jdem ted v pondeli na druhou prohlidku. Prvni byla uplne v pohode, pani doktorka byla uzasna, byla klidna a nechala syna at se nejdriv rozkouka, dala mu do ruky zrcatko..no ani nepipl a krasne zpolupracoval..Byla jsem uplne v soku. Pani doktorka se jmenuje Travnickova a sidli v Cirkevni zakladni skole na Lerchove ulici. Vzala nas uplne v pohode, telefon na ni je 543245274. Jo a na dalsi kontroly ti posle smsku, abys na to nemusela myslet ![]()
Náš pediatr - výborný lékař - na roční prohlídce doporučil tyto 4 zubaře:
MUDr. Marek Odstrčil, Soběšická 2, Brno
MUDr. Trávníčková, Lerchova 65, Brno
Mudr. Standarová, Úvoz 55, Brno
MUDr. Moravusová, Laštůvkova 77, Brno
Ještě jsem ale nikoho nekontaktovala, tak nemůžu poradit víc.
Ahoj,
hledam pro maleho taky zubare. Bydlime v Bystrci a zaujala me zubarka na Lastuvkove. Nemate nekdo zkusenosti?
Diky ![]()
my chodíme sem, moc příjemná pani zubařka i sestra
http://www.zubarbrno.cz/
Ahoj,
já chodím k doktorce Stejskalové na Masarykovu 37. Teď je tam i s dcerou a dělají i malé děti obě jsou výborné.
Dobrý den, oživuji diskuzi.
Aktuálně hledám pro svého 1 a půl letého syna zubaře. Myslela jsem, že bude chodit k tomu mému, ale ten se ukázal jako neskutečně arogantní blbec (prý tak malé děti zubaře nepotřebují a navíc nespolupracují a tak to s nima nemá cenu…no prostě takovej přístup jsem fakt nečekala)
Nevíte někdo o dětském zubaři, který ještě bere? Jsme sice z Ivanovic, ale jsem ochotná k dobrému zubaři dojíždět i na druhý konec Brna.
My chodíme k dr. Martine Pelkové, Pod Kastany, Brno-Zabovresky. Ale jestli bere, nevim
musis zkusit zavolat…ale nas prijimala prave na konci prazdnin, to ji odchazeli vlastne jakoby uz dospele deti a tak se ji toho hodne uvolnovalo…
Mohu doporučit Mudr. Danuše Kahleová Mendlovo náměstí 1a Super přístup.
Dětská zubařka
Prosím, akutně hledám dětského zubaře. Nejlépe někde v centru nebo poblíž. A aby byl moooooooooooooc hodný. sama se bojím, tak aby dcera neměla stejný zážitky…
@eetel píše:
Prosím, akutně hledám dětského zubaře. Nejlépe někde v centru nebo poblíž. A aby byl moooooooooooooc hodný. sama se bojím, tak aby dcera neměla stejný zážitky…
Doporučuji dr. Antonínovou www.aldenta.cz
Chodím k ní s 2letou dcerou, na zastavení kazů u takto malých dětí používá ozon.
Já nakonec dala na radu Harmonie22 a přihlásila se k dr. Kahleové, na Mendlák…Naprostá, ale opravdu naprostá spokojenost…
Tak já zkusím taky…Jak je stará? Co první návštěva? Jak probíhala, jak je dítko staré a jak to zvládalo?
Prostě prosím nějaké bližší info ![]()