Dětský zubař v Brně, který přijímá pacienty

21
26.6.10 13:50

Detsky zubar Brno

Nazdarek,

prosim poradite mi nejakeho dobreho detskeho zubare v Brne? Moje dr. maleho nevezme, ze pry deti nedela a ja jinak nevim :-( diky moc za rady…

Klarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
26.6.10 14:21

Ahoj, my jdem ted v pondeli na druhou prohlidku. Prvni byla uplne v pohode, pani doktorka byla uzasna, byla klidna a nechala syna at se nejdriv rozkouka, dala mu do ruky zrcatko..no ani nepipl a krasne zpolupracoval..Byla jsem uplne v soku. Pani doktorka se jmenuje Travnickova a sidli v Cirkevni zakladni skole na Lerchove ulici. Vzala nas uplne v pohode, telefon na ni je 543245274. Jo a na dalsi kontroly ti posle smsku, abys na to nemusela myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.6.10 22:44

Náš pediatr - výborný lékař - na roční prohlídce doporučil tyto 4 zubaře:

MUDr. Marek Odstrčil, Soběšická 2, Brno
MUDr. Trávníčková, Lerchova 65, Brno
Mudr. Standarová, Úvoz 55, Brno
MUDr. Moravusová, Laštůvkova 77, Brno

Ještě jsem ale nikoho nekontaktovala, tak nemůžu poradit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
26.8.10 22:34

Ahoj,
hledam pro maleho taky zubare. Bydlime v Bystrci a zaujala me zubarka na Lastuvkove. Nemate nekdo zkusenosti?
Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mauglie1
30.8.10 15:22

my chodíme sem, moc příjemná pani zubařka i sestra
 http://www.zubarbrno.cz/

• Citovat
  • Upravit
koralinae
7.10.10 14:43

Ahoj,
já chodím k doktorce Stejskalové na Masarykovu 37. Teď je tam i s dcerou a dělají i malé děti obě jsou výborné.

• Citovat
  • Upravit
2507
27.7.12 07:14

Dobrý den, oživuji diskuzi.
Aktuálně hledám pro svého 1 a půl letého syna zubaře. Myslela jsem, že bude chodit k tomu mému, ale ten se ukázal jako neskutečně arogantní blbec (prý tak malé děti zubaře nepotřebují a navíc nespolupracují a tak to s nima nemá cenu…no prostě takovej přístup jsem fakt nečekala) :cert: :cert: :cert: Nevíte někdo o dětském zubaři, který ještě bere? Jsme sice z Ivanovic, ale jsem ochotná k dobrému zubaři dojíždět i na druhý konec Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.7.12 08:58

My chodíme k dr. Martine Pelkové, Pod Kastany, Brno-Zabovresky. Ale jestli bere, nevim :-( musis zkusit zavolat…ale nas prijimala prave na konci prazdnin, to ji odchazeli vlastne jakoby uz dospele deti a tak se ji toho hodne uvolnovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.13 12:22

Dětský zubař Brno

Mohu doporučit Mudr. Danuše Kahleová Mendlovo náměstí 1a Super přístup.
Dětská zubařka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
2.1.14 11:19

Prosím, akutně hledám dětského zubaře. Nejlépe někde v centru nebo poblíž. A aby byl moooooooooooooc hodný. sama se bojím, tak aby dcera neměla stejný zážitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.1.14 11:45

A co tak zubar(ka) Bohunice, Stary Liskovec??? Diky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.1.14 12:43
@eetel píše:
Prosím, akutně hledám dětského zubaře. Nejlépe někde v centru nebo poblíž. A aby byl moooooooooooooc hodný. sama se bojím, tak aby dcera neměla stejný zážitky…

Doporučuji dr. Antonínovou www.aldenta.cz
Chodím k ní s 2letou dcerou, na zastavení kazů u takto malých dětí používá ozon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
3.1.14 23:20

@LucieJ3 A jak je to finančně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.14 20:39

Já nakonec dala na radu Harmonie22 a přihlásila se k dr. Kahleové, na Mendlák…Naprostá, ale opravdu naprostá spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
5.1.14 21:26

Tak já zkusím taky…Jak je stará? Co první návštěva? Jak probíhala, jak je dítko staré a jak to zvládalo?
Prostě prosím nějaké bližší info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.