Diazepam x Lexaurin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.10.17 14:01

Diazepam x Lexaurin

Ahoj, není tu náhodou někdo kdo už někdy bral oba tyto léky a mohl by je nějak porovnat?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.17 14:07

Ahoj, lexaurin i diazepam patří do stejné skupiny léků, tzv neuroleptika. Lexaurin má sílu 1,5mg ten je přes den v pohodě, navozuje pocit zklidnění aniž by tlumil. Pak je ještě síla 3 mg. ten se doporučuje spíše na noc, člověk je už při této dávce utlumený. Diazepam je poměrně zastaralý lék. Pokud já vím, moc se již ani nepředepisuje. Místo něj je například Xanax. Diazepam hodně tlumí.

• Citovat
  • Upravit
115535
26.10.17 14:15

Já dodám, že diazepam se kromě tlumení úzkosti a zklidnění používá i na těžké alergické reakce. Mám s ním právě zkušenost při anafylaktickym šoku a je hodně tlumící. Lexaurin je určitě šetrnější, kamarádka mi říkala, že ho krátkodobě brala její dcera, které je 16 let, takže pokud ho chceš na zklidnění, tak za mě lexaurin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 14:44

Lexaurin je šetrnější, méně tlumí a je o něco méně návykový. Také při vysazování lexaurinu je menší riziko epileptického záchvatu než u diazepamu. Oba patří do skupiny anxiolytik. Neuroleptika jsou určená pro léčbu psychóz. Diazepam se také používá jako pomocný lék při horečkách proti vzniku febrilních křečích. Pro dospělého bych volila Lexaurin jednoznačně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex