Dieta - plavání a snídaně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anetka K.
13.2.11 15:17

Dieta

Chci do léta zhubnout pár kil a proto začnu chodit plavat.
Plavat chci vždy ráno od 6 hod a nevím zda se mám nasnídat před plaváním a nebo až po ????
Nějaká rada ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
13.2.11 15:24

Fíha, držím palce, mně by v šest ráno nikdo k pohybu nedostal :lol:
Jestli to zvládneš bez snídaně, bude to asi lepší, aerobní pohyb (otázka je, jestli je plavání aerobní :think:) nalačno používají kulturisti k hubnutí.
Otázka je, jestli to půjde, zas abys nezkolabovala :(
Asi to budeš muset vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.2.11 15:28

Já nemůžu najezená plavat, je mi pak blbě.
Asi bych zobla něco, ať nejsi úplně bez energie a po plavání „dosnídala“.
Vyzkoušej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.2.11 15:30

Představa ráno 6 nalačno v bazéně…brrrr… :cry: :cry: :cry:
Spíš bych volila lehčí stravu-je dobré,aby tělo nazatěžovalo slinivku,takže alespoň napít pléka,nebo ovoce…Ale přehodnotila bych čas na odpolední hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 15:32

to ja jsem kdysi chodila rano behat, pred snidani, skvele to nastartovalo metabolismus na cely den, pak sprcha a lehka snidane… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.2.11 15:34

Bude to težké, ale musím to zvládnout, chci do června zhubnout 10 kilo, tak snad mi to půjde :)
Zkusím to první den a potom uvidím ........

• Citovat
  • Upravit
3
13.2.11 15:36

No právě skvěle to nastartuje metabolismus, akorát nevím jaké to bude bez snídaně, jsem zvyklá snídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 15:47

Plavani neni tak efektivni jako beh :palec: Ale tak uvidis, jak jsem behani zhubla celkem dost, jenze ja predtim pravidelne vrcholove sportovala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.2.11 16:03

Ahoj,
no nejlepší je nalačno, ale na hubnutí je vážně lepší běh a nejlépe si po doběhnutí nebo mezi ještě zacvičit. Pár kliků a sklapovaček.
Plavání je fajn, ale na to hubnutí to asi nebude kdoví jaké. to bys musela plavat jako ďas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 16:09
Laaja píše:
Ahoj,
no nejlepší je nalačno, ale na hubnutí je vážně lepší běh a nejlépe si po doběhnutí nebo mezi ještě zacvičit. Pár kliků a sklapovaček.
Plavání je fajn, ale na to hubnutí to asi nebude kdoví jaké. to bys musela plavat jako ďas. :mrgreen:

Presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.11 16:23

Plavání určitě bez jídla, maximálně s nějakou tou müssli tyčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.11 16:27

Plavání je skvělé na utvoření svalové hmoty, ale souhlasím s holkama, že tam se právě nehubne. Naopak. Přeměnou tukové na svalovou hmotu ještě nějaké kilo získáš, protože sval je těžší než tuk. Tak aby jsi nebyla zklamaná. Aby se plaváním hublo, musela bys denně plavat min. bez přestávky 30 minut a to málokdo dá, pokud není trénovaný plavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.2.11 16:46

Běhání mě tak nebaví jako plavání.
Má známa chodila denně plavat plus při tom cvičila a zhubla, tak snad se mi taky povede :)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
13.2.11 16:47

Každý den 2 hodiny, tak snad to bude stačit ......

• Citovat
  • Upravit
2724
13.2.11 16:48

Plavat určitě najezená. Ve sportovních bazénech je voda tak 27-28 st. teplá (studená), po ranním probrání když se pořádně nenapiješ a nedáš si nějaký rychlý zdroj energie (já dávám dcerám před ranním tréninkem musli tyčky, balené buchty, plněné croissanty atd.) tak ti bude zima a riskuješ nekontrolovatelný svalový třes a křeče.
Ale jinak plavčo po ránu proč ne. V autě do sebe hoď kus něčeho sladkého, pořádně se napij, pak ve vodě dost zostra tak 500m až 1km, pak vyplavat, protáhnout, zacvičit si. Pak teplá sprcha nebo vířivka, převlíct, napít…super začátek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková