Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj maminky,těhulky a snažilky,
sama mám téměř 11m prcka tak moc času na sebe nemám,ale před otěhotněním jsem byla celkem jak se říká parádnice a dopřávala jsem si i občasnou návštěvu solárka abych byla krásně opálená. No a s příchodem synka je ze mě bledule a moc času si na sebe neudělám
. Tak se ptám chodíte do solárka nebo používáte samoopalovací krémy, klidně napište s jakym máte dobrou zkušenost. Ráda bych nějaký začala používat. Do solária už chodit nechci jelikož mi prostě přijde škodlivé. Holky,ale nechci aby se tu zvrhla hádka jak je solárko špatný. Na to jsem se neptala ![]()
myslím si, že není dobré se s příchodem dítěte o sebe přestat starat.
Já sice solárko mám doma, ale nechodím už dlouho( a to nejen proto že jsem těhu). Mažu se občas hydratačním mlékem s kapkou samoopalovacího a ten dodá pěknou barvičku. No a v létě to jistí sluníčko ![]()
Motiko
ahojky
Já jedu lehounce solárko +samoopalováky a sluníčko ,takže od každýho trochu lehce
Ale solárko beru tak v dubnu a to jen tak 5× ,pak už se dotřu a sluníčko musí samo ![]()
Takže s mírou všeho ![]()
Ahoj, taky jsem rada trochu opalena, a ted, co jsem doma s ditetem, to jde snaz, nez kdyz jsem prosedela cely dny v praci. Clovek se opali tak nejak prirozene, pobytem s kocarkem venku …
kremy nepouzivam, neumim s nima. Byvala jsem bledule, co se opali jen u more. Ale jak rikam, co jsem „doma“, mam diky prochazkam preci jen zdravejsi barvu, a to mi staci. Takove to „tmavohnedo“ se mi ani nelibi.
ahohojky,ja pred prckama,chodila nanehtiky,solarko,kosmeticka,kadernice ,bazenek,vyrivka,a ted jsem rada ze si umeju hlavu,nekdy muzu malem smazit rizky na tech mojich vlasech:)ale zkousela jsem nejake samoopalovaky,a proste jsem nemela stesti a mela jsem same fleky,od te doby na to prdim,a snazim se to dohnat prez leto,kdyz si muzem lehnout ven k bazenu,jinak na to prdim:)
![]()
Ahoj, v solárku jsem nikdy nebyla, nevěřím, že to není škodlivé, stejně jako se cíleně neopaluju na sluníčku. Samoopalovací krémy jsou dobré, používala jsem, ovšem musí se dobře rozetřít, jinak se udělají nehezké fleky, takže třeba na obličej jsem si to nikdy netroufla. Dobré je i tónovací tělové mléko, mám třeba to z DMka. V těhotenství se nedoporučuje kvůli obsahu vitamínu D, takže vloni jsem nepoužívala nic, letos se uvidí
.
Je mi to jedno, opaleni nepovazuji za zasadni vylepseni vzhledu - spis mi vadi nerovnomerne opaleni, ktere ale kazdorocne mam, mozna prave proto, ze nechodim do solarka ![]()
prilis opalene zeny se mi primo nelibi
Není mi to jedno, rozumné a nepřehnané opálení se mi moc líbí - ale nehodlám tomu nijak uměle pomáhat. Solárko dám maximálně jednou do roka, když mi už chybí sluníčko, potřebuju se vyhřát a zahnat depku - a se samoopalovacími krémy nemám dobrou zkušenost.
Takže holt, co nachytám venku na procházkách, to mám ![]()
já o sebe pečuji velmi hodně.Je to vlastně má jediná starost
,ale do solárka teda fakt nechodim.Divim se že v dnešní době ještě někdo chodí když následky jsou jasné
.No je to každého věc.taky sem chodila než sem dostala rozum ![]()
Samoopalováky,vitamíny a normální slunce to jistí ![]()
Bílá nejsem nikdy
Já jsem odpůrce solárek,fůůůůj.Teď ti to nic nedělá,ale později můžeš mít dost kožních problémů.Mojí známé tak vyskákalo od krku až po obličej milion pih,které pak musela odstraňovat,po solárku,i jí to kožní řekla,bleee.Samoopalováky nepoužívám,opaluju se v létě na sluníčku,ale nejsem topinkový typ,takže se nesmažím podle budíku,přes zimu je mi to šumák,a jak vyjde sluníčko,tak má člověk hned lepší barvu.Radči si koupium kvalitnější kosmetiku,a pěkně se namaluju,udělám si vlasy a tak,teda když je čas.Jak psala Pudoslava,opálení zas tak zásadní změnu neudělá.
Pečuji o sebe pořád stejně…takže jsem bílá jak stěna..Mám citlivou plet a rudnu při jakémkoli styku se zářením
takže to nestojí za to..
Samoopalováky mi většinou smrdí a je to jakoby vidět, že to není ono..Raději přirozenost.
Přesně tak. V solárku jsem nebyla nikdy, přece nebudu platit za to, že mi to zničí zdraví
Samoopalováky taky nepoužívám, nijak jsem tomu nepřišla na chuť. Takže pouze přirozené sluníčko a ani to nijak nepřeháním.
Před čtyřmi lety jsem strávila víc než 5 měsíců u moře, vrátila jsem se sice krásně opálená, ale kůži se to dvakrát moc nelíbilo, takže od té doby radši se sluníčkem opatrně.
Solárko jsem kdysi dávno zkusila ze zvědavosti, od té doby ne a měnit to nehodlám. Samoopalovák jsem zkusila taky, ale nějak mě to nenadchlo. SOuhlasím, že barva se nejlíp chytá při kočárkování a procházkách
Ale cíleně se kvůli tomu nikde na slunko nevystavuju, prostě buď se někde přichytnu nebo ne
Jsem běloška a jsem na to hrdá
![]()
Já i na sluníčku se u nás mažu faktroem 50 obličej a na tělo nedám menší jak 25! sluničko je stejně nebezpečné jako solárko, co si budem povídat.
tak já jsem běloba bílá (opálím se jenom decentně během léta -ale stejně používám sun-block).Vím ,že v česku je moda a vzor krásy opálená žena -ale neřeším to protože moje běloba bílá se zase líbí asiatům ,černochům a arabům
-takže si neatraktivní kvůli svojí bělobě nepřipadám -když se to někomu nelíbi at nekouká .A navíc mě uklidnuje fakt ,že zatímco já budu i s přibívajícím věkem vypadat stejně dobře -solárkovým krasavicím budou přibívat vrásky 3× rychlejc