Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
jinak jsem skoušela nástřik samoop.sprejem na celé tělo -vypadalo to dobře ,ale bylo třeba domazávat samoopalovákem ,jinak by to nevydrželo déle než týden.
Vsechno nechavam na slunci
Ale jenom co stacim nachytat pri vychazkach,ale abych se opalovala to nee.a je mi fuk ze jsem v zime bleda
Do solarka bych nesla ani parem volu.Takze za me…vubec to neresim a zas tak bleda nejsem ![]()
Ja chci byt opalena
Kazdy jaro, jak zacne vylejzat to opalovaci slunicko vylejzam porad i ja, terasa, park, koupalko atd. a chytam co nejvic bronzu
Jsem hodne tmavy typ, takze se to na me docela chyta ![]()
V lete se mi to fakt libi, s pribyvajicim vekem se teda zacinam i mazat
ale proste jsem lapac slunce.
Ale jak zacnou podzimni pliskanice, tak koncim, v solarku jsem fakt nikdy nebyla, jeden cas jsem premyslela, jak to bylo moderni, ale pak jsem to zavrhla, z jedineho duvodu - proste neni cas
A ted uz tuplem neni
Ale asi bych stejne nesla…
V zime jsem holt prirozene hneda, postupne blednu az zloutnu
ale cekam zas na to jaro..
Co si pamatuju kamosku, jak mela po samoopalovaku fleky, tak do nej bych asi nesla ![]()
Taky se opaluju jen v létě a tp přirozene při procházce, práci na zahrádce. Solárka neuznávám a mam z nich strach ![]()
Samoopalovak používám občas.
V solárku jsem byla asi 3× v životě a když jsem tam potkávala ty scvrklé čtyřicátnice, tak jsem zjistila, že takto fakt vypadat nechci ![]()
Takže jsem ráda, když chytnu trošku nádech od sluníčka, ale dospěla jsem k závěru, že jsem běloška, tak podle toho budu holt vypadat
Takže v zásadě mi je to vlastně skoro jedno. Začala jsem se fakt i mazat před procházkama a tak. Radši budu mít celý život nevrásčitou a zdravou pleť (byť bílou), než bych byla 10-20 let za snědou hvězdu a pak ze mě byla vyschlá mrkev ![]()
A na procházkách to opaluje fakt dobře a dostatečně - nejsem moc ani zastánce celodenního cíleného opékání na sluníčku
Spíš při nějaké činnosti…
Neopaluji se, slunci se spíš vyhýbám
Jsem ráda za svou světlou pleť ![]()
schálně se neopaluji, jen přirozeně v létě a to jsem ještě namazaná krémem…
Já nechci být opálená ![]()
Do solárka nechodím, samoopalovákama se nemažu, používám na obličej celoročně krémem SPF50. Přes léto se mažu SPF30. Před sluníčkem se spíš schovávám.
Nevidím v opálení žádný pozitivní přínos ![]()
tééda, ani jsem nečekala,že se mi sejde tolik odpovědí ![]()
ten samoopalovák vyzkoušim. Přinejhoršim poletí do koše ![]()
Ale jsem ráda, že nechodíte do solárka. Opravdu to je o zdraví.
Já taky nechci být opálená.Člověk pak rychlej stárne a vypadá jak vysušená treska
to už si ve svém věku nemůžu dovolit ![]()
Taky do solárka nechodím, samoopalovák používám tak 1× týdně a to ho ještě míchám půl na půl s normálním tělovým mlíkem, nejsou pak fleky a vypadá to trošku přirozeněji. Používám z DM.
Už se těším na sluníčko, máme chatu takže s prckama tam budu co nejvíc pokud bude hezky, taky jsem tmavý typ takže nemám strach, že bych byla bledule. Opálení se mi líbí,ale nic se nemá přehánět,kámoška je v solárku pořád a na to že je stejně stará jako já (25),tak vypadá min. na 40.
Nejkrasnejsi je oranzova ze solarka k peroxidovejm blond vlasum,Jupiii, osmdesaty leta.Ne, vazne, na tech co se hodne opalujou neni dlouho nic videt,ale pak prijde zlom a kuze je znicena.Fleky, vrasky a uz se s tim neda nic moc delat…teda krome laseru nebo botoxu…