Chcete být opálené nebo je vám to jedno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
10.2.11 14:26

jinak jsem skoušela nástřik samoop.sprejem na celé tělo -vypadalo to dobře ,ale bylo třeba domazávat samoopalovákem ,jinak by to nevydrželo déle než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.2.11 14:29

Vsechno nechavam na slunci :-) Ale jenom co stacim nachytat pri vychazkach,ale abych se opalovala to nee.a je mi fuk ze jsem v zime bleda :-) Do solarka bych nesla ani parem volu.Takze za me…vubec to neresim a zas tak bleda nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.2.11 14:30

Ja chci byt opalena :lol: :lol: Kazdy jaro, jak zacne vylejzat to opalovaci slunicko vylejzam porad i ja, terasa, park, koupalko atd. a chytam co nejvic bronzu :mrgreen: Jsem hodne tmavy typ, takze se to na me docela chyta :lol:
V lete se mi to fakt libi, s pribyvajicim vekem se teda zacinam i mazat :lol: ale proste jsem lapac slunce.
Ale jak zacnou podzimni pliskanice, tak koncim, v solarku jsem fakt nikdy nebyla, jeden cas jsem premyslela, jak to bylo moderni, ale pak jsem to zavrhla, z jedineho duvodu - proste neni cas :lol: :lol: A ted uz tuplem neni :wink: Ale asi bych stejne nesla…
V zime jsem holt prirozene hneda, postupne blednu az zloutnu :lol: :lol: ale cekam zas na to jaro..
Co si pamatuju kamosku, jak mela po samoopalovaku fleky, tak do nej bych asi nesla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
10.2.11 14:31

Taky se opaluju jen v létě a tp přirozene při procházce, práci na zahrádce. Solárka neuznávám a mam z nich strach :)
Samoopalovak používám občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.2.11 14:50

V solárku jsem byla asi 3× v životě a když jsem tam potkávala ty scvrklé čtyřicátnice, tak jsem zjistila, že takto fakt vypadat nechci :lol:

Takže jsem ráda, když chytnu trošku nádech od sluníčka, ale dospěla jsem k závěru, že jsem běloška, tak podle toho budu holt vypadat :lol: Takže v zásadě mi je to vlastně skoro jedno. Začala jsem se fakt i mazat před procházkama a tak. Radši budu mít celý život nevrásčitou a zdravou pleť (byť bílou), než bych byla 10-20 let za snědou hvězdu a pak ze mě byla vyschlá mrkev :mrgreen:

A na procházkách to opaluje fakt dobře a dostatečně - nejsem moc ani zastánce celodenního cíleného opékání na sluníčku :lol: Spíš při nějaké činnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.2.11 14:55

Neopaluji se, slunci se spíš vyhýbám :mrgreen: Jsem ráda za svou světlou pleť 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.11 14:56

schálně se neopaluji, jen přirozeně v létě a to jsem ještě namazaná krémem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.2.11 14:57

Já nechci být opálená :-)

Do solárka nechodím, samoopalovákama se nemažu, používám na obličej celoročně krémem SPF50. Přes léto se mažu SPF30. Před sluníčkem se spíš schovávám.

Nevidím v opálení žádný pozitivní přínos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.11 16:21

tééda, ani jsem nečekala,že se mi sejde tolik odpovědí :palec:
ten samoopalovák vyzkoušim. Přinejhoršim poletí do koše :)
Ale jsem ráda, že nechodíte do solárka. Opravdu to je o zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.2.11 17:23

Já taky nechci být opálená.Člověk pak rychlej stárne a vypadá jak vysušená treska :lol: to už si ve svém věku nemůžu dovolit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
18.2.11 18:11

Taky do solárka nechodím, samoopalovák používám tak 1× týdně a to ho ještě míchám půl na půl s normálním tělovým mlíkem, nejsou pak fleky a vypadá to trošku přirozeněji. Používám z DM.
Už se těším na sluníčko, máme chatu takže s prckama tam budu co nejvíc pokud bude hezky, taky jsem tmavý typ takže nemám strach, že bych byla bledule. Opálení se mi líbí,ale nic se nemá přehánět,kámoška je v solárku pořád a na to že je stejně stará jako já (25),tak vypadá min. na 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
21.3.12 05:35

Nejkrasnejsi je oranzova ze solarka k peroxidovejm blond vlasum,Jupiii, osmdesaty leta.Ne, vazne, na tech co se hodne opalujou neni dlouho nic videt,ale pak prijde zlom a kuze je znicena.Fleky, vrasky a uz se s tim neda nic moc delat…teda krome laseru nebo botoxu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková