Relax & Tone - máte někdo zkušenost??

5345
8.2.11 14:20

Relax & Tone - máte někdo zkušenost??

ahojky všem, u švagrové jsem vyzkoušela přístroj Relax & Tone , koupila si ten originál za 1290 Kč z tvshop, a celkem mě teda nadchnul, jí samo ještě víc, je z něj unešená, chtěla bych ho taky, a teď přemýšlím zda jít do toho originálu nebo koupit to samé ale jinou značku, podstatně levnější…našla jsem jich mraky na aukru, tvproducktu apodobně…
máte někdo vyzkoušený ten levnější třeba z tv product?? zajímalo by mě zda to má taky takové obří vibrace jako u toho originálu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mewa
8.2.11 19:25

Ahojda, já ho dnes dostala poštou. Koupila jsem ho přes slevový server a je to originál za 499,–. musím říct, že jsem si s ním teď 10 min šmrdlala po břiše a je to docela mazec. i na záda a na krk si myslím, že to bude super, takže doporučuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
5345
8.2.11 20:21
mewa píše:
Ahojda, já ho dnes dostala poštou. Koupila jsem ho přes slevový server a je to originál za 499,–. musím říct, že jsem si s ním teď 10 min šmrdlala po břiše a je to docela mazec. i na záda a na krk si myslím, že to bude super, takže doporučuju :palec:

mewo, jj je to mazec, ale super, právě že jsem si ten originál vyzkoušela, tak nevím, zda někdo nemá ten neorigoš, zda to dělá taky takový vibrace…:-)
jinak teda slevu si měla krásnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková