Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojky všem, u švagrové jsem vyzkoušela přístroj Relax & Tone , koupila si ten originál za 1290 Kč z tvshop, a celkem mě teda nadchnul, jí samo ještě víc, je z něj unešená, chtěla bych ho taky, a teď přemýšlím zda jít do toho originálu nebo koupit to samé ale jinou značku, podstatně levnější…našla jsem jich mraky na aukru, tvproducktu apodobně…
máte někdo vyzkoušený ten levnější třeba z tv product?? zajímalo by mě zda to má taky takové obří vibrace jako u toho originálu.
Díky
Ahojda, já ho dnes dostala poštou. Koupila jsem ho přes slevový server a je to originál za 499,–. musím říct, že jsem si s ním teď 10 min šmrdlala po břiše a je to docela mazec. i na záda a na krk si myslím, že to bude super, takže doporučuju ![]()
mewa píše:
Ahojda, já ho dnes dostala poštou. Koupila jsem ho přes slevový server a je to originál za 499,–. musím říct, že jsem si s ním teď 10 min šmrdlala po břiše a je to docela mazec. i na záda a na krk si myslím, že to bude super, takže doporučuju
mewo, jj je to mazec, ale super, právě že jsem si ten originál vyzkoušela, tak nevím, zda někdo nemá ten neorigoš, zda to dělá taky takový vibrace…:-)
jinak teda slevu si měla krásnou…