Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud si chceš zvednout sebevědomí, tak si zajdi na aquaerobic a tam uvidíš, že na tom nejsi nejhůř
.
Hmmm já nabrala skoro dvacet kilo a místo břicha mám samou strii, taky uz si nikdy nebudu moc dovolit dvojdílné plavky a nic, ale to miminko za to stoji. Problém prsou dokaze vyresit správně zvolená podprsenka.
Copak venku lidi vidí, jaká máš vycuclá prsa?? Máš je snad v podprsence a vypadají normálně. Takže je to maximálně problém pro tebe či tvého partnera a pokud ani partner změnu nevidí negativně, tak si zbytečně škrábeš bebíčko..
Nikdo nemládne a pokud jsi rozhozená z prsou připrav se na vrásky, tuk, úbytek vlasů, pigmentové skvrny atd..
Opravdu chceš celou svou psychiku postavit na základech své krásy??
Určitě pro své tělo můžeš leccos udělat, to ano…Doufám, že někdo poradí něco hodně konstruktivního.
Já měla po porodu také depku jako prase, ale po osmi měsících už jsem těch 18 kilo zhubla, i když nic moc postava, musím začít posilovat hlavně ty prsa, mám to jak jezevčí uši
, chodím občas plavat, ale je to málo, v létě se to spraví…jak dlouho jsi po porodu? Já se dnes poprvé podívala do zrcadla úplně nahá, teda poprvé nee, ale poprvé se mi neudělalo blbě ![]()
vydrž, vydrž bude líp!
Nevím, zda ti pomůžu, protože ti nedokáži říct, zda se tvá prsa vrátí do své původní „formy“. Já po dvou dětech si nemůžu stěžovat, ale to asi proto, že mám prsa malá /menší dvojky/, ale hlavně jsem tomu nikdy nepřikládala důraz.
V dnešní době existuje spoustu různých podprsenek, které tvar upraví a pod oblčením vůbec nikdo rozdíl nepozná.
Cviky určitě existují, já jich moc neznám, ale například, když si vezmeš míč a před hrudí se ho snažíš ze stran stlačovat, posiluješ prsní svalstvo.
Nevím, jak je to dlouho, co jsi měla dítě, zda kojíš apod. Ale v každém případě nezoufej. Každá máme nějaký mindrák! Já ho mám například z mé pleti, je mi 31 a už od 14 vypadám stále jak puberťačka… A to už jsem vyzkoušela snad všechno.
Důležité je, že tvému manželovi to nevadí a nepřikládá tomu váhu. Mě by napříkad mrzelo víc, kdyby manžel měl nějaké narážky a snažil se mě do plastiky nastrkat on… Důležité je, že tě má rád takovou, jaká jsi! Ne pro tvoje prsa, hezké nohy a štíhlou postavu…
Opravdu se tím netrap, zkus nějaké to cvičení, dej tomu trochu času a uvidíš. Na světě jsou důležitější věci, než pevná prsa - mnohé z nás jsme jim řekly sbohem
.
Posílám
![]()
Opravdu si s tím nelam hlavu. Za pár let se to srovná
. Správná podprsenka, menší výstřih a je to
Na netu jsou cviky na prsní svaly, ale to nebude za pár dní jako před těhotenstvím, s některými změnami se holt maminky musí smířit ![]()
Jak dlouho jsi od porodu? Kojíš?
Jako nejprvnější pomoc je dobře padnoucí podprsenka, která ty prsa trochu vytvaruje.
Dál trochu pomůže nějaký cvičení, ale tím teda jenom posílíš svaly, ne prsa jako taková, ale může to ty prsa nadzvednout.
Co tvůj muž, jak on se na tvoje prsa dívá? Líbí se mu?
Taky jsem byla trošku nešťastná, ale můj už mi řekl, že je na moje prsa hrdý, protože dokázaly kojit a to je pro něj důležitějčí než to, jak zrovna vypadají.
No a nakonec já jsem na ně taky pyšná, protože dokázaly kojit a do ostatních je mi houby, protože já teda prsa nikde nevystavuju.
Případně pokud máš opravdu velká prsa, tak by se dalo zařídit plastika přes lékaře, ze zdravotních důvodů - kvůli zádům. Nevím přesně jak to tam je, jen vím že to existuje, tato možnost. nebo alespoň existovala.
Anonymní: chápu tě, taky mě to trápí, ale já kojila jen chviličku. Každopádně s věkem se mi prsa zmenšují:D. Momentálně mi nepomůže ani žádná extra super truper podprsenka, protože nemá ani co držet. Mám pocit, že nejeden chlap má větší prsa jak já
. A co s tím, kromě operace netuším. Smířit se
. Někdo se nemůže smířit třeba se striema, ty zas nevadí mě
. Tak si asi člověk nevybere. ![]()
jsem po porodu přes 2 měsíce a kojím za den tak 3 x. až dokojím uplně bude to ještě horší? ![]()
Lizbeth-máš pravdu , bude hůř ![]()
Mě mrzí to že vždycky kluci šílely z mojich prsou a těd už budu jak šedá myš o kterou by si nikdo ani kolo neopřel ![]()
Holky děkuji za podporu ![]()
Ještě lepší pocit je, když víš, že vedle tebe žije člověk, který veliká prsa miluje
… Je to boj holka, ale záleží, jakého máš partnera, to si myslím záleží hodně.
nepomuze nic, casem se s tim smiris,,, kdyz jsem dokojila pripadala jsem si hnusne, fakt jsem nesnasela svoje prsa
Anonymní píše:
jsem po porodu přes 2 měsíce a kojím za den tak 3 x. až dokojím uplně bude to ještě horší?![]()
Lizbeth-máš pravdu , bude hůř
Mě mrzí to že vždycky kluci šílely z mojich prsou a těd už budu jak šedá myš o kterou by si nikdo ani kolo neopřel
Holky děkuji za podporu
Anonymní já bych naopak řekla, že co jsem přestala kojit, tak je to celkem dobrý. Našli si svůj tvar, který sice není úžasný, ale dá se to přežít.
Vim , že nejsem první a ani poslední stímto problémem.
.

Ale celý den brečím jak malá holka , moje velké a pevné prsa těd po porodu vypadají jak nic
Nechci mezi lidi,stydim se slíknout a nemůžu se na sebe ani podívat do zrcadla,protože bych brečela ještě víc.Plastiku mi přítel zatrhl, že je to zbytečně moc peněz,že všude šetříme a pak bych vyhodila peníze za zbytečnost (vim že má pravdu).´
Pomohlo někomu cvičení? a jak se cvičí ty prsní svaly?
Přijdu si jak blázen pořád brečím nad tim jak vypadám
omlouvám se za anonym , ale je mi trapné to napsat pod nickem