Dieta co pomáhá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
12.1.14 19:35

@geilens kolikrát už spím o půl deváté jen o víkendu ne, to se najim v sedm naposledy. Doufám, že mi to pomůže stejně jako tobě :hug: děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
12743
12.1.14 20:08

@Elilen presne tak. Taky kdyz jsem chodila k vyz. poradci tak mi rekla kolem ssta vecere a druha vecere zelenina s bilkovinou abych nemela hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.1.14 20:31

@Čekatelka prosim prosím trochu mimi téma zakladatelce se moc omlouvám jak jsi udělala ten meřík já jsem prostě pako nevím co tam mám zapsat u dětí jsem to zvládla ale metřík hubnutí netuším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
12.1.14 20:39

Jíst často malé porce. Neznám nikoho, komu by to nepomohlo a nemusíš se týrat nějakýma speciálníma dietama a můžeš jíst, na co máš chuť ;) Já si klidně místo jednoho normálního jídla dala zákusek (ne každý den) a zhubla jsem 10 kilo za 3 měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
12.1.14 20:44
@Elilen píše:
S tím nesouhladim, pokud nechodí spát v půl osmé.

Me to zabralo a zabira chodim spat o pulnoci ale spanek je dulezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 20:48

@celipipka54 naprosto souhlasím :-) hlavně žádné jídelníčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 20:50

@EllaKouskova To sice zabere, ale zdravotní hledisko je někde jinde…nehledě na to že bych od osmi trpěla hlady… hlad=špatná dieta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.1.14 20:51
@EllaKouskova píše:
Me to zabralo a zabira chodim spat o pulnoci ale spanek je dulezity

Já na to mám svůj názor. :) Kamarádky během této diety také krásně hubly, ale dost jim zmizela svalová hmota - což je logické, když večer neměly přísun bilkovin a čím méně svalů, tím pomalejší metabolismus. Svaly žerou víc energie, proto jim všem nastal známý jojo efekt. Některé do půl roka, jiné do dvou let. Ale nastal. Ono misto nejezeni se může dát aspoň tvaroh, cottage, mozzarela, bílý jogurt, šmakoun, bílek atp. Toto všechno má velké procento bílkovin a malé sacharidů a tuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.1.14 20:55
@paola white píše:
@Elilen presne tak. Taky kdyz jsem chodila k vyz. poradci tak mi rekla kolem ssta vecere a druha vecere zelenina s bilkovinou abych nemela hlad

Jo, teď jsem to taky napsala. :palec:

@geilens píše:
@celipipka54 naprosto souhlasím :-) hlavně žádné jídelníčky :mrgreen:

A to já klidně napíšu, že jo. :mrgreen: Aspoň odpoledne a večer se hlídat. Nejist moc ovoce, žádné tučné, sladké, knedlikovité… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 20:57
@Elilen píše:
A to já klidně napíšu, že jo. :mrgreen: Aspoň odpoledne a večer se hlídat. Nejist moc ovoce, žádné tučné, sladké, knedlikovité… :-)

To bych nevydržela ani týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.1.14 21:49

@Janiecka začala jsem nedávno držet dietu, můj taťka je diabetik, měl i hrozné hodnoty tuku a cholesterolu, takže jsem se poradila s ním a s mamkou, která mu vaří, takže z části držím diabetickou dietu a koupila jsem si knížky Domácí krabičková dieta, abych měla inspiraci na jídla. Za týden je kilo dole :palec:, hlad jsem měla akorát první 3 dny, teď už jedu automaticky a to to držím teprve od 3.1. a cítím se lépe, nejsem nafouklá. Jenže já jedla jen 2× denně mega oběd a mega večeři a moc jsem nepila. Začala jsem k tomu trošku cvičit a 1× denně si vyjdu schody do 5.patra. Cvičení chci přidat, ale musím posupně, abych se hned neodrovnala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.1.14 21:56
@geilens píše:
To bych nevydržela ani týden :zed:

On si člověk zvykne. :-) Mně je dokonce i blbě při představě, že bych měla snist smažený řízek. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 21:59

@Elilen To sice jo, ale nevěřím dlouhodobému efektu techto vyřazovaček…pokud to vydržíš tak je to super, ale já prostě potřebuju vědět, že když na něco mám chut tak si to můžu dát bez výčitek svědomí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 22:01

@Janiecka Ještě sem zapomněla důůůležitou věc - denně vypít min 2-3 litry tekutin, nejlíp čisté vody, pokud ti to nechutná tak třeba ovoc. nebo bylinkového čaje s medem… prostě se snažit nepřijímat cukr z pití a když už tak zdravej (med)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
12.1.14 22:06

@geilens Pro mě už je jablko kolikrát až moc sladký. :-) Člověk si zvykne a nechybí mu to. A kdyz si pak dá něco, co jedl dřív, tak mu to nechutná. Je to i můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková