Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jediné trvalé je snížit energetický příjem, zvýšit výdej pohybem, jako na nic zázračnějšího se nikdy nepřijde ![]()
Krabičková? To jsi zkoušela…já teda ne, ale známá to zkusila a fakt zhubla ![]()
Pravidelna!! a racionalni strava + pohyb…vyzkousena a hlavne zhubnes natrvalo
Nežrat(nezaměňovat s nejíst) a cvičit
aneb zákon zachování energie funguje..
snížit příjem, zvýšit výdej.. žádná zázračná dieta neexistuje, musí jít o změnu životního stylu..
@MarkétkaBeruška je to dost drahé
a taky u nás to asi ani není.
@geilens a nemáš nějaký jídelníček?? třeba jen na pár dní?? Jinak cvičím to není problém
@Janiecka píše:
Ahoj holky, prosím Vás nevíte někdo o nějaké dietě co pomáhá??? Potřebovala bych trochu zhubnout, cvičím, ale uvažovala jsme i nad nějakou dietou, která je vyzkošená. Děkuji
Všechny diety pomáhají, některé sice jen chvíli. Myslím, že každý lehce bystrý člověk ví, že je to o skladbě a množství jídla, pravidelnosti a pohybu. Omílá se to všude pořád dokola.
@Janiecka jist vyvazeny pomer zivin, ovoce jen dopoledne, vecer naopak jen zeleninu s trochou bilkoviny, jist pravidelne, mezi jidly nemlsat, rano nalacno vypit sklenici vody s citronem a hybat se.
Ona dieta sama o sobe je naprd, zhubnes, ale jak ji prestanes drzet tak to mas hned zpatky. Potreba je jist trvale racionalne
@Janiecka na jidelnicky neverim ale ve zkratce…denne 5-6 porci jidla, zacnes snidani co mas rada ale cca jen 200g, pak je dobra neco na zobani kdybys mela hlad mezi jidly(napr. suseny banan, mrkev na kolecka…) cca za 2 hodiny svacina ( salat, jablko, co mas rada), obed co jis normalne ale mensi porci, zase za 2 hod. Svacina, atd. Vtip je v tom ze kazde jidlo musis poradne rozkousat, zadne hltani, snizis velikost porci, zvysis mnozstvi abys jedla max co 2-3hodiny tudiz nemas hlad, kdyby nahodou jo zobnes neco zdraveho, navecer jis spis zeleninu a posledni jidlo cca 3 hod pred jidlem, jo a vysadit slazene napoje, nebo aspon omezit… co se jidla tyce tak sem jedla vsechno ale s mirou, spis na chut a dojist se necim zdravym… hlidat vahu abys hubla max 1 kg tydne! protozepak se to vrati
jo a nesmis mit nikdy hlad. drzela sem to pred rokem, shodila 10 kg…ted jsem ve 20 tt a vaha stale drzi;) pisu na mobilu tak se omlouvam za neprehlednost, pokud mas zajem posli mi sz a ja ti poradim vic
@EllaKouskova píše:
Cviceni a po 17 hod nejist
S tím nesouhladim, pokud nechodí spát v půl osmé.
Holky moc vám děkuji za rady
@paola white to vyzkoším ovoce a zeleniny miluju tak to není problém
@MarkétkaBeruška vařím hlavně jídla co může a taky má rád manžel, jelikož má ulcerózní kolitýdu
@EllaKouskova já i tak od 17 nejím, ale na jaře začnu jelikož do 7 bývám v práci teď jen do tak to se najím.
@geilens moc ti děkuji to je super, jim i tak malé porce, ale ne pravidelně
s tím začnu to není problém moc ti děkuji a cviky co jdu cvičit jsou tyto http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?… nezkoušela jste některá a jinak cvičím zumbu, tu mám ráda
@Janiecka je jedno jake cviceni, ale hlavne abys neco delala, me stacilo zacit chodit do prace pesky…mela sem to asi pul hodiny ![]()
Nejist po 17 hod. je blbost…leda bys chodila spat v 20 h
Ahoj holky, prosím Vás nevíte někdo o nějaké dietě co pomáhá??? Potřebovala bych trochu zhubnout, cvičím, ale uvažovala jsme i nad nějakou dietou, která je vyzkošená. Děkuji