Hubnutí 2014

176
12.1.14 12:27

hubnuti 2014

Ahoj, najde se tady někdo, kdo chce zhubnout a nemá nikoho, kdo by ho podpořil. Přidá se někdo ke mě? Mám 168cm a vážím 92. Na cvičení nemám moc času ani energie. Chtěla bych zhubnout tak 20-25kg. Můžeme se podpořit, vyměnit rady a zkušenosti, porovnat výsledky. Přidejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2106
12.1.14 12:34

Ahoj, ja se pridam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 12:35

@qvana Ahojky já začala zrovna v čera :-) Jím 6× denně obědy celkem normální více zeleniny, bílé jogurty, tmavé pečivo, mussli, ovoce, tvarohy, sýry, šunka ŽÁDNÉ SLADKÉ, čaj a vodu a citron zatím je mi fajn do toho cvičím 30ti denní výzvu a je mi dobře :-)
Jsou to polodřepy ač se to nezdá, ale druhej den jdou pěkně cítí svaly na nohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 12:39

Polodřepy? Jak to vypadá? A ten počet je v kuse nebo za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.1.14 12:39

Ahoj, taky bych se ráda přidala… :pankac: chtěla jsem začít od 1.,ale nějak se ne a ne vyhrabat z nemoci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 12:41

@qvana Polodřepy jako že nejdeš úplně k zemijako při podřepu úplném :-) Řekla bych že je to větší makačka :-) A ten počet je na každý den něco jak to tam máš v tom obrázku :-) na každý den něco Reset máš den volna :-) Já mám pro dnešek splněno a i po hloupých 2 dnech to pěkně na nohách cítím ač jsem nechtěla věřít :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.1.14 12:42
@Jannys píše:
@qvana Ahojky já začala zrovna v čera :-) Jím 6× denně obědy celkem normální více zeleniny, bílé jogurty, tmavé pečivo, mussli, ovoce, tvarohy, sýry, šunka ŽÁDNÉ SLADKÉ, čaj a vodu a citron zatím je mi fajn do toho cvičím 30ti denní výzvu a je mi dobře :-)
Jsou to polodřepy ač se to nezdá, ale druhej den jdou pěkně cítí svaly na nohách

pokud bych takhle vypadala zezadu byla bych spokojená :palec:, co je to polodřep???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 12:43

@renda81 chi chi já takto vypadat ze zadu tak chodím ven i nahá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 12:44

@Jannys a jakej máte cíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.1.14 12:44
@Jannys píše:
@renda81 chi chi já takto vypadat ze zadu tak chodím ven i nahá :mrgreen:

obrázek jsem si uložila a vyzkouším, snad mi nohy neodpadnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 12:46
@qvana píše:
@Jannys a jakej máte cíl?

Nemusíte mi vykat :-) já bych potřebovala tak cca 20kg :-) Jelikož se snažíme o druhé miminko tak bych to potřebovala jako sůl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 12:47

Dávám sem jiný obrázek ze stejným obsahem jen aby jste měli představu jak to asi vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
12.1.14 12:52

Taky se přidávám… ale vím, že mám slabou vůli a nemůžu ovládnout chuť… mě by teda stačilo tak 6-8 kg…
Cvičit chodím, ale myslím, že zumba jednou týdně mě nevytrhne. A navíc ještě kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.1.14 12:52

Ahoj, ja se hlasim :mavam: Ale nehubnu, spis potrebuju posilit uadek bricho a nohy ;) Asi zacnu s Jillian 30 days ;) Ale jestli se k tomu premluvim :lol: Kdo mate zkusenosti, tak mi. prosim napiste :) :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
12.1.14 12:53
@Jannys píše:
@qvana Polodřepy jako že nejdeš úplně k zemijako při podřepu úplném :-) Řekla bych že je to větší makačka :-) A ten počet je na každý den něco jak to tam máš v tom obrázku :-) na každý den něco Reset máš den volna :-) Já mám pro dnešek splněno a i po hloupých 2 dnech to pěkně na nohách cítím ač jsem nechtěla věřít :-) :dance:

Ono správně by se u žádného cviku nemělo jít „na doraz“, tak se svaly cvičí nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková