Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chci se zeptat na víno? Někde jsem četla že sklenka vína nevadí a někde že víno vůbec. Nejsem žádný alkoholik ale ta sklenička večer po tom co malou uspím a mám vše hotový je takový můj relax. Musím víno úplně vyškrtnout z jídelníčku?
@qvana Jé, tak mně to právěže moc chutná. Mám čokoládovou příchuť a mám to místo sladkého ![]()
@qvana Tak s tím vínem to je u mně taky tak, ale bohužel by dietě by s opravdu nemělo, nějak to zastavuje hubnutí ![]()
Taky bych si dala, ale já jsem teď alkohol vyloučila. Když jsem to porušovala, tak ty kila šla dolů hůř. Takže teď zkusím abstinovat a uvidím ![]()
Ahoj holky tak jak jde jídelníček? u mě celkem dobrý dopřávám si dobroty jako například kus kus s kuřecím a zeleninou atd
Do toho cvicim vyzvu 30 dni drepy uvidíme jak to půjde dneska mě bolí pěkně stehna :/ ![]()
Já trochu zápasím s porcema. Příjdou mi malý a mám brzo hlad. Ten kus kus zkusím zítra.
Jj ono nejhorší je to ten první týden řekla bych to jsem se musela hodně přemáhat..
Tak jak vám to jde? Mám otevřené ty kalorické tabulky a super!! Nemám řádný hlad těším se na další jídla baví mě vymýšlet obědy jím normální a super
piju každý dn alespon ty 2 litry ![]()
Dnes jsem měla dělat 60 dřepů chlap mi říkal at ještě potkračuju alespon do 90 tak jsem si dala 90 dřepu a cca 4kilometrovou procházku cítím se skvěle ![]()
@Jannys tak to závidím. Já pořád myslím na jídlo, všechno mě bolí a nevím co zítra na jídlo.
@qvana Na jídlo? píšeš si do těch tabulek? Takhle máš opravdu přehled o tom co sníst aby jsi hubla a kolik co má kcl. Můj jídelníček třeba na dnešek
SNÍDANĚ:jogurt+tvaroh, mussli, merunky v jogurtu, kousek kiwi
SVAČINA:Svačinové musli, kde je vše, sušené ovoce, a je velmi chutné.
OBĚD:Kuřecí rizoto
SVAČINA:Muller jogurt+ 60ml mléka
VEČEŘE:Tmavé pečivo,2kolečka šunky, paprika kápie
Píšu do tabulek ale byla jsem zvyklá jíst tak 2-3× denně a to velké porce, takže teď mám pocit že mě ty menší porce dost neuspokojí.
včerejší jídelníček:
S: musli
DS. 2× kiwi
oběd: boloňské špagety
večeře. pečivo, sýr, ledový salát
2večeře: okurek
@qvana Příjde mi že toho jíš málo. Na snídani je mussli.. to bych raději dala nějaký ten jogurt musli lepší trochu ovoce a zamíchat nebo ovocný salát.
DS tam je to ovoce 2kiwi mi příjde že moc nezasytí zvolila bych banán.