Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
12.1.14 19:55

Chci se zeptat na víno? Někde jsem četla že sklenka vína nevadí a někde že víno vůbec. Nejsem žádný alkoholik ale ta sklenička večer po tom co malou uspím a mám vše hotový je takový můj relax. Musím víno úplně vyškrtnout z jídelníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 19:59

@qvana Vem si jí jako druhou večeři a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 21:02

@qvana Jé, tak mně to právěže moc chutná. Mám čokoládovou příchuť a mám to místo sladkého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 21:03

@qvana Tak s tím vínem to je u mně taky tak, ale bohužel by dietě by s opravdu nemělo, nějak to zastavuje hubnutí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 21:08

Hm, já zase bumbám medovinku :think: Ach jo, je to teda práce s tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 22:14

Taky bych si dala, ale já jsem teď alkohol vyloučila. Když jsem to porušovala, tak ty kila šla dolů hůř. Takže teď zkusím abstinovat a uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.1.14 20:33

Ahoj holky tak jak jde jídelníček? u mě celkem dobrý dopřávám si dobroty jako například kus kus s kuřecím a zeleninou atd :) Do toho cvicim vyzvu 30 dni drepy uvidíme jak to půjde dneska mě bolí pěkně stehna :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.1.14 20:52

Já trochu zápasím s porcema. Příjdou mi malý a mám brzo hlad. Ten kus kus zkusím zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.1.14 21:38

Jj ono nejhorší je to ten první týden řekla bych to jsem se musela hodně přemáhat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
13.1.14 21:42

Teda vy píšete jako divý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
13.1.14 21:55

Tak jak vám to jde? Mám otevřené ty kalorické tabulky a super!! Nemám řádný hlad těším se na další jídla baví mě vymýšlet obědy jím normální a super :-) piju každý dn alespon ty 2 litry :-)
Dnes jsem měla dělat 60 dřepů chlap mi říkal at ještě potkračuju alespon do 90 tak jsem si dala 90 dřepu a cca 4kilometrovou procházku cítím se skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.1.14 22:18

@Jannys tak to závidím. Já pořád myslím na jídlo, všechno mě bolí a nevím co zítra na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
14.1.14 11:42

@qvana Na jídlo? píšeš si do těch tabulek? Takhle máš opravdu přehled o tom co sníst aby jsi hubla a kolik co má kcl. Můj jídelníček třeba na dnešek

SNÍDANĚ:jogurt+tvaroh, mussli, merunky v jogurtu, kousek kiwi
SVAČINA:Svačinové musli, kde je vše, sušené ovoce, a je velmi chutné.
OBĚD:Kuřecí rizoto
SVAČINA:Muller jogurt+ 60ml mléka
VEČEŘE:Tmavé pečivo,2kolečka šunky, paprika kápie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.1.14 12:18

Píšu do tabulek ale byla jsem zvyklá jíst tak 2-3× denně a to velké porce, takže teď mám pocit že mě ty menší porce dost neuspokojí.
včerejší jídelníček:
S: musli
DS. 2× kiwi
oběd: boloňské špagety
večeře. pečivo, sýr, ledový salát
2večeře: okurek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
14.1.14 12:20

@qvana Příjde mi že toho jíš málo. Na snídani je mussli.. to bych raději dala nějaký ten jogurt musli lepší trochu ovoce a zamíchat nebo ovocný salát.
DS tam je to ovoce 2kiwi mi příjde že moc nezasytí zvolila bych banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková