Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kaja00 píše:
Ahoj, ja se hlasimAle nehubnu, spis potrebuju posilit uadek bricho a nohy
Asi zacnu s Jillian 30 days
Ale jestli se k tomu premluvim
Kdo mate zkusenosti, tak mi. prosim napiste
![]()
![]()
s Jillian zhubla má známá ale také si hládala dost co jí hlavně počítala kalorie cca 25kg dole za 6 měsíců a kousek
@avm3 Taky ho ám děsné já spíš tedy počkám na druhé mimi tam se vejdou s mým vytahaným břichem i dvě ![]()
Já se taky přidám
Měřím stejně jako zakladatelka ale vážím teda méně, ale zhubnout chci tak 7 kilo.
U mě je největší problém, že málo, hodně málo piju, jím tak nějak normálně a pak chuť na sladký a žadný pohyb. Zhunout se mi podařilo jen jednou a to jsem měla od lékaře prášky které normálně berou cukrovkáři protože snižují hladinu v cukru, jako vedlejší účinek to mělo snížit mužský hormon v těle (kvůli IVF) tehdy jsem zhubla asi 8kg. Našla jsem něco podobného volně prodejného DIALEVEL tak ho budu k dietě zkoušet.
Když to rady vidím, zhubnout 25kg za 6m je pro mě jako sen, malý zázrak ![]()
@Jannys píše:
@avm3 Taky ho ám děsné já spíš tedy počkám na druhé mimi tam se vejdou s mým vytahaným břichem i dvě
Já už mám právě po druhém… u obou obrovské břicho
Hnus ten pohled na mě… navíc ty strije - když je budu chtít opálit, tak musím ukázat břicho, ale jestli chci ukázat břicho, musím je trochu shodit.
@qvana Jsem stejná přežravka sladkého, ale řekla jsem si NE! Také hrozně málo piju nutím se do toho vysadila jsem sladké štávy a piju jen vodu+ citron tělo si zachvilku zvykne tím jsem si jistá
A sladké? Dávám na snídani dnes jsem měla bilý jogurt(neslazený) mussli do něj a cca 5-6 kuliček merunky v bílém jogurtu suprová snídaně ![]()
@avm3 píše:
Já už mám právě po druhém… u obou obrovské břichoHnus ten pohled na mě… navíc ty strije - když je budu chtít opálit, tak musím ukázat břicho, ale jestli chci ukázat břicho, musím je trochu shodit.
Jooo strie já jsem samej plamínek :-/ Ale dalo mi to sina takže musím být na ně hrdá ale že jich mám celé břicho jsem nečekala ![]()
@Jannys píše:
s Jillian zhubla má známá ale také si hládala dost co jí hlavně počítala kalorie cca 25kg dole za 6 měsíců a kousek
Ahoj, já se také ráda přidám, jsem 7 týdnů po druhém porodu a ač mi toho z těhotenství moc nezůstalo, potřebovala bych se cca 10 kg zbavit. ![]()
@Jannys píše:
Jooo strie já jsem samej plamínek :-/ Ale dalo mi to sina takže musím být na ně hrdá ale že jich mám celé břicho jsem nečekala
Tak to jo… za děti to stojí. M2 teda neřekl nic ani manžel, což se divím, ale chtěla bych vypadat krapet líp. Já se teda vyloženě tlustou nepovažuju…
S citronem problém nemám, klidně bych jej jedla jen tak. v těhotenství jsem je jedla pořád a taky jsem měla chuť pořád na rajčata a bývalo mi špatně. tak jem trochu hubla a moc nenabrala a teď mám to co těsně před porodem. břicho a stehna jsou na tom nejhůř. Mám doma krásné šaty vel. 42 a chtěla bych je zase obléknout.
@avm3 píše:
Tak to jo… za děti to stojí. M2 teda neřekl nic ani manžel, což se divím, ale chtěla bych vypadat krapet líp. Já se teda vyloženě tlustou nepovažuju…
Já se právě za tlustou považuju v tom je ten problém mít mírně přes 90Kg je vážně dost takže konec a zdravě jíst
![]()
@qvana určitě to dáš
Já mám triček vel 42 a chtěla bych alespoň 40 uvidím hlavně nehladovět to je největší blbost ![]()