Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
12.1.14 13:56

@Jenye můžu vědět kolik ted vážíš. Protože na ženskou 56kg se mi zdá dost málo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 13:59

@Turante Já myslím, že ne, hladem netrpím vůbec, jen si vybírám kvalitní potraviny a strašně moc zeleniny. Na oběd jsem omezila přílohy (takže místo hromady brambor si dám jen málo) a radši víc masa a k tomu talíř zeleniny. Jím hodně bílých jogurtů, sem tam sýr, libové maso, ryby, sunka… prostě ty zdravé věci, které mi ale chutnají, takže zatím nemám pocit, že bych s omezovala. No uvidím, jak to půjde, teď mám za týden 2 kg dole, což je hodně, to jsem nečekala, ale taky vím, že ze začátku to jde líp a pak to bude spíš tak 0,5 - 1kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 14:02

@Jannys Teď 88kg. Jsem opravdu tlustá. Lidi, co mě dlouho neviděli mě nemůžou poznat, vypadám jak těhotná…fakt hrůza. Těch 56 kg je moje ideální váha, mám to vyzkoušené. Mám plnou skříň hader, do kterých se nevlezu, na to potřebuju vážit aspoň těch 60 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 14:06

@Jenye Tak to pak jo :palec: Ty 2 kg za týden je vážně hodně, ale taky to může být jen voda, nejlépe se měřit, nebo vážit třeba po 14 dnech :-)
Jinak pro mě by bylo 56 kg ideál :pankac: Ale stačilo by mi aspoň 65 :roll: Ono při 156 cm mít 94kg je děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 14:07

Nevím jestli už to tady někdo psal, ale nejlepší je začít si psát jídlo do STOBu nebo na kaloricketabulky.cz
V jedné diskuzi se nás pár sešlo, co to tak děláme a holky psaly, že za 14 dní mají třeba 2kg dole. Mě třeba překvapilo, jak málo jsem jedla a kolik toho teď můžu sežrat :mrgreen:, ale bez sladkostí, cukru, tuku a pod.
Můj sen je 20 kg do prázdnin a zařekla jsem se, že letos už to dám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 14:10

@Katchus já chvíli psala na fitwebu, ale nebavilo mě to pořád zapisovat :zed: Já bych ráda za rok 30 kg, ale byla bych šťastná i za blbých 15 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 14:12

Rozepsala jsem si to tak že co tři měsíce tak 5-10 kg. Teď do března 5, přece jen je zima a začínám, přes jaro a léto bude víc pohybu, tak 10 kg a od října zase jen 5. Uvidím jak to budu zvládat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.1.14 14:14

Cokoliv zhubnout je lepší než nic :mrgreen: Já taky musím a tentokrát to vyjde! Můj první cíl je dostat se pod 80kg, prostě už tam na začátku nechci vidět tu 8. Jakmile se mi toto podaří, tak budu vědět, že už mám skoro vyhráno ;) Teď s láduju rajčátkem a okurkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
12.1.14 14:18

Ahoj mám 165 a vazim 72 hubnu uz 14 dni hodne mi pomohlo toto http://www.kaloricketabulky.cz/ zatím jsem se nevazila, ale v praci mi rikaj, ze jsem nejak schudla :D je to super motivace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 14:35

Já právě dobaštila chlebík s kiri sýrem a paprikou.-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 14:37
@vejisek píše:
Ahoj mám 165 a vazim 72 hubnu uz 14 dni hodne mi pomohlo toto http://www.kaloricketabulky.cz/ zatím jsem se nevazila, ale v praci mi rikaj, ze jsem nejak schudla :D je to super motivace :D

musím s etam zaregistrovat? Nebo jak to funguje? sice se to otevře ale nechce mě to nic tam načmárat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
12.1.14 15:07
@crono píše:
Co se mi osvědčilo jako motivace k pohybu v zimě je Kinect od xboxu. Koupili jsem si „hru“ your shape, kde je spousta cviků a tréningů. Dobré je, že Vás kamera kinctu vidí a nemůžete to „šulit“. Pokud to zkusíte trenér vás začne upozorňovat, např. u dřepů na Vás křičí „deeper!!!“. Je to super :D Je tam i jóga a tancování, super ji i švihadlo, kdy po pár hrách (opravdu to baví), necítíte nohy.

Ahoj, teda, já nad tím už dlouho přemýšlím a chtěla jsem právě slyšet nějaké reference, jestli to má cenu. Přijde mi, že většinou je z takových věcí člověk nadšený chvíli a pak ho to omrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 15:17

Taky jsem do kalorických tabulek psala ale troskotao lo ta obědech. většinou jsem tam to co jsem si dala nebylo a když jsem se destala na pc to tam napsat, taky byl večer a pozdě dělat něco s tím, když jsem třeba přešvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 15:19

Já tem KJ nějak nerozumím, ale když se dívám na to, že ženská by měla denně zhruba sníst 4000KJ a já mám 3281kj zkoušela jsem zapisovat a super budu to tak dělat dál :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 15:31
@Jannys píše:
Já tem KJ nějak nerozumím, ale když se dívám na to, že ženská by měla denně zhruba sníst 4000KJ a já mám 3281kj zkoušela jsem zapisovat a super budu to tak dělat dál :-))

Měla bys sníst cca 6000-7000 kJ. Kalor. Tabulky ti to vypočítají dle denního výdeje energie. 4000kJ je strašně málo.
Musíš se zaregistrovat a nastavit si to. Podle výšky, váhy a věku ti to spočítá bazální metabolismus, pak nastavíš aktivitu a zapisuješ jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková