Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky tak já pořád držím, ale už to nejde tak rychle dolů. Jsem pro tabulku, teda pokud se tady najde nějaká dobrá duše, která si to vzmee na starost ![]()
Já se docela držím taky myslím, že mám tak cca o 1kg méně po 6ti dnech
Což si myslím, že je dobré
Ahoj, takjá jsem po čtyřech dnech cvičení s jillian celá bolavá. Snažím se dodržovat jídelníček ale ještě pořád ho nemám úplně vychytaný (někdy mám pocit hladu). byla jsem u doktorky tam jsem se vážila a váha ukazovala o 2 kg míň ale asi to bude tím, že jsem se vážila na dvou různých váhách, tak doufám že šlo dolů alespoň kilo.
Tak střevní chřipka odezněla tak se pujde odpoledne cvičit
Chtěla jsem jet s malou do bazenu ale když jsem se viděla v plavkách tak jsem si to rozmyslela
Takže hubneme dál ![]()
No já se snažím každý den cvičit se Sandrou na YouTube. Vždycky dám tak tři díly. Dietu úplně nedržím. Jen se snažím večer nejíst a vyhýbam se pečivu a všemu sladkýmu.
Snad něco půjde dolů.
Ahoj tak za 8 dní mám dole skoro 2 kg sem tam zhřeším hodně cvičím hodně chodím
tak snad to bude dobréééé:D jinak bude někdo dělat tabulku nebo se do toho mám pustit??
Ahoj holky, můžete mi poslat odkaz, kam si zapisujete, co všechno sníte a ono vám to kontroluje a počítá kalorie? Hledala jsem to na Stobu a nic jsem nenašla…díky ![]()
@vejisek Asi se do tohu můžeš pustit…já to sice navrhovala (viděla jsem to už v jiné hubnoucí diskusi a musim přiznat, že to bylo super), ale jsem tady nováček, takže vůbec netušim, co a jak bych sem mohla vložit
takže pokud by ses toho ujala, bylo by to úžasnéééé
![]()
Já používám stránku www. kalorickétabilky. cz přesně vím co sníst navíc vše spaluji i díky péči o dítě, chuzi dřepy, odpočinkem takže díky tomu vím.
Samosebou se ovládám a „nežeru“ tuny sladkého hlavně na noc jak jsem byla zvyklá sníst celou milku na posezení + buráky v medu piju častěji a vysloveně jím dlouho jsem se nevážila no dlouho cca 3 dny tak jsme zvědavá.
Ale asi to muselo se pohnout protože už mě nebolej tak kolena
Ahoj holky, tak mám od 2.1. 1,5 kg dole
Musím ale přidat víc pohybu.
@Lenošška klidně to udělám večer si k tomu sednu
takže kdo chcete napište mi údaje do osobky.Ted jsem si dala dva dily cviceni se Sandrou a super akorát jsem mrtvá a jeste chci jít alespon 5k procházku se psem
Do toho holky však mi budem taky krásnýýýýý ![]()
Těžko se mi dodržuje pitný režim, když u nás dvakrát v týdnu netekla kvůli havárii voda ![]()
@vejisek super, děkuji
no, údaje ti mužů poslat i tady, jelikož tabulka bude později také viditelná pro všechny, tak je to stejně jedno. Takže výška 174 cm, výchozí váha 74 kg, a jako první cíl si dám 70 kg, snížit ho pak můžu vždycky, že ano
už se těším, jak se budeme kochat společnými úbytky
![]()
Jinak když už jsme se rozhodli pro tabulku, tak nezbývá nic jiného, než do toho jít naplno…takže o víkendu si nastuduju, jak funguje „sebekoušink“ na STOBu a jdu do toho…máte někdo vyzkoušené semaforky? funguje to?
Ahoj dámy, narazila jsem na tyto stránky, které by nám mohli v hubnutí pomoct.
zkuste www.fithall.cz