Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
16.1.14 11:33

Holky tak já pořád držím, ale už to nejde tak rychle dolů. Jsem pro tabulku, teda pokud se tady najde nějaká dobrá duše, která si to vzmee na starost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
16.1.14 12:46

Já se docela držím taky myslím, že mám tak cca o 1kg méně po 6ti dnech :-) Což si myslím, že je dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.1.14 22:04

Ahoj, takjá jsem po čtyřech dnech cvičení s jillian celá bolavá. Snažím se dodržovat jídelníček ale ještě pořád ho nemám úplně vychytaný (někdy mám pocit hladu). byla jsem u doktorky tam jsem se vážila a váha ukazovala o 2 kg míň ale asi to bude tím, že jsem se vážila na dvou různých váhách, tak doufám že šlo dolů alespoň kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.1.14 09:21

Tak střevní chřipka odezněla tak se pujde odpoledne cvičit :-)Chtěla jsem jet s malou do bazenu ale když jsem se viděla v plavkách tak jsem si to rozmyslela :-(Takže hubneme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.1.14 11:14

No já se snažím každý den cvičit se Sandrou na YouTube. Vždycky dám tak tři díly. Dietu úplně nedržím. Jen se snažím večer nejíst a vyhýbam se pečivu a všemu sladkýmu. ;) Snad něco půjde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
17.1.14 11:28

Ahoj tak za 8 dní mám dole skoro 2 kg sem tam zhřeším hodně cvičím hodně chodím :D tak snad to bude dobréééé:D jinak bude někdo dělat tabulku nebo se do toho mám pustit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
17.1.14 11:40

Ahoj holky, můžete mi poslat odkaz, kam si zapisujete, co všechno sníte a ono vám to kontroluje a počítá kalorie? Hledala jsem to na Stobu a nic jsem nenašla…díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.1.14 12:36

@vejisek Asi se do tohu můžeš pustit…já to sice navrhovala (viděla jsem to už v jiné hubnoucí diskusi a musim přiznat, že to bylo super), ale jsem tady nováček, takže vůbec netušim, co a jak bych sem mohla vložit :-( takže pokud by ses toho ujala, bylo by to úžasnéééé :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
17.1.14 12:43

Já používám stránku www. kalorickétabilky. cz přesně vím co sníst navíc vše spaluji i díky péči o dítě, chuzi dřepy, odpočinkem takže díky tomu vím.
Samosebou se ovládám a „nežeru“ tuny sladkého hlavně na noc jak jsem byla zvyklá sníst celou milku na posezení + buráky v medu piju častěji a vysloveně jím dlouho jsem se nevážila no dlouho cca 3 dny tak jsme zvědavá.
Ale asi to muselo se pohnout protože už mě nebolej tak kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
17.1.14 12:56

Ahoj holky, tak mám od 2.1. 1,5 kg dole :dance: Musím ale přidat víc pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
17.1.14 14:33

@Lenošška klidně to udělám večer si k tomu sednu :) takže kdo chcete napište mi údaje do osobky.Ted jsem si dala dva dily cviceni se Sandrou a super akorát jsem mrtvá a jeste chci jít alespon 5k procházku se psem :D Do toho holky však mi budem taky krásnýýýýý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.1.14 16:34

Těžko se mi dodržuje pitný režim, když u nás dvakrát v týdnu netekla kvůli havárii voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.1.14 18:24

@vejisek super, děkuji :-) no, údaje ti mužů poslat i tady, jelikož tabulka bude později také viditelná pro všechny, tak je to stejně jedno. Takže výška 174 cm, výchozí váha 74 kg, a jako první cíl si dám 70 kg, snížit ho pak můžu vždycky, že ano :-)už se těším, jak se budeme kochat společnými úbytky :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.1.14 18:38

Jinak když už jsme se rozhodli pro tabulku, tak nezbývá nic jiného, než do toho jít naplno…takže o víkendu si nastuduju, jak funguje „sebekoušink“ na STOBu a jdu do toho…máte někdo vyzkoušené semaforky? funguje to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.1.14 21:50

Ahoj dámy, narazila jsem na tyto stránky, které by nám mohli v hubnutí pomoct.
zkuste www.fithall.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková