Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2225
21.1.14 09:29

@Lenošška Začala jsem 2.1. s rychlo chůzí se psem, pak nás napadl pes tak jsem přestala po pár dnech a 6.1. jsem začala cvičit s Jillian 30 day, stále zdárně pokračuji. Začala jsem na 65,5 kg při výšce 164. Míry raději nepíšu :oops: prostě je to tělo takové třepající, takže doufám, že Jill pomůže. Váhu bych chtěla pod 60,zatím to jde dolů i cm. A jak bojujete ostatní, co cvičíte, jíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.1.14 09:32

Ja teda moc nemam na sport cas, ale aspon prechadzky so psom, ale hlavne uz pol roka sa stravujem podla Mačingovej (knizka v jednom mojom prispevku sa da stiahnut z netu) a nejak sio drzim uz svoju vysnenu vahu, takze ako styl vyzivy doporucujem skusit, musim vygooglit co je to Jillian cviceni vlastne zac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.14 07:48

Ahoj, tak jsem za 10 dní zhubla 1,5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
22.1.14 07:58

@stefany22 knížku od Mačingové jsem měla v ruce, stravuje se podle ní tchýně. Ale v mém případě dělat 3 druhy obědů každý den, by mě švihlo :mrgreen: Každopádně je to fajn, že to funguje :palec:
@qvana :potlesk: Mě čeká vážení, měření v neděli(opět po 10-ti dnech :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
22.1.14 08:07

Holky ahoj :mavam: Pokud můžu, přidám se k vám…Taky potřebuju zhubnout nějaké to kilčo, tak jsem od neděle začala s bílkovinnou dietou, ale jím mléčné výrobky. Jen na mase a vajíčkách bych umřela a asi by to nevdržel ani můj žlučník :D Takže jsem vynechala veškeré přílohy a pečivo a jím 5krát denně malé porce…bílý jogurt, nízkotučný tvaroh, sýr, tofu, kefír, libové maso…+zeleninu a dneska jsem se vážila a má dole 3 kilča :dance: Chci to vydržet dva týdny a potom pomalu přidat pouze ráno nějaký celozrný chlebík…jím ty lisované balené. Tak uvidím, jak mi to půjde! Všem nám přeju kila dolů! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
22.1.14 08:15

Děvčata mám dotaz, nebylo by lepší založit soukromou skupinku, kde můžeme dávat fotky našich úspěchů, recepty, třeba i tabulku s mírama atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.14 08:44

Založena nová skupina HUBNUTÍ 2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.14 18:55

Tak jak pokračujete?
Napište pro inspiraci ostatním Váš dnešní jídelníček
Můj dnešní jídelníček
S: musli crunchy + mléko
DS: 2ks kiwi
O: srnčí dušené + těstoviny
OS: kaiserka cereální, debrecínka 2ks, sýr eidam 2ks, salát hlávkový
V: kaiserka, vejce na tvrdo 1,5ks romadur 1/2
celkem kcal: 6500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.1.14 19:47

Já teda dnes ani nemužu napsat žádný jídelníček páč jsem zhřesila a spíš ani nic moc nejedla za to jsem se pěkně vypotila na xboxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.14 19:48

Takže málo jídlo, hodně pohybu. To není správné hubnutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.1.14 19:58

No tak málo jídla měla jsem zhruba 4 kousky perníku, 2 cereální rohlíky+cereální tyčina se švestkami,2 kávy a 2 oplatky opávia pár tyčinek a ted cereální rohlík s lučinou a šunkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
23.1.14 07:16

Holky, já mám pořád takové chutě, děs :cert: ale držím se. Můj včerejší jídelníček teda:
S bílý jogurt
DS kafe s mlíkem
O tři kolečka tvarůžek a paprika
OS kostka nízkotučného taveňáku
V okurka, kousek tofu přírodního
Za celý den asi 3 litry tekutin…manžel se doma cpe, mu a dětem vařím… ale tak se snažím, chtěla bych fakt vydržet! Jen nevím jak dlouho :twisted:
Teď snídám kafe a nízkotučný sýr cottage…
tak hubnutí zdar :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.14 07:53

@peladom se nedivím, že máš hlad a chutě, kde máš sacharidy(vločky, jáhly, pohanka, těstoviny,…a třeba i plátek chleba)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.1.14 08:02

Ahoj holky, tak já mám naplánován jídelníček na dnešek:

S: borůvkový jogurt smíchaný s měkkým tvarohem (mňamka)
SV: pomeranč
O: venkovská tmavá bulka, mazací sýr, krůtí šunka - vařit neumím :oops:
SV: zel. salátek
V: hafo zelené papriky (musim dojíst) a oříšky k telce, abych doplnila tuky :-)

hezký den všem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.1.14 08:06

Ja by som teda tie oriesky nedavala tak pozde, aby tie tuky sa neukladali na noc, ale spalili nez pojdes do postele a zel. salatek by som dala na veceru, a miesto mazacieho syru (Ecka, atd) by som volila max. 30% neudeny syr (cim nizsi % tym lepsi na zhadzovanie vahy)

@Lenošška píše:
Ahoj holky, tak já mám naplánován jídelníček na dnešek:

S: borůvkový jogurt smíchaný s měkkým tvarohem (mňamka)
SV: pomeranč
O: venkovská tmavá bulka, mazací sýr, krůtí šunka - vařit neumím :oops:
SV: zel. salátek
V: hafo zelené papriky (musim dojíst) a oříšky k telce, abych doplnila tuky :-)

hezký den všem… :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková