Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lenošška Začala jsem 2.1. s rychlo chůzí se psem, pak nás napadl pes tak jsem přestala po pár dnech a 6.1. jsem začala cvičit s Jillian 30 day, stále zdárně pokračuji. Začala jsem na 65,5 kg při výšce 164. Míry raději nepíšu
prostě je to tělo takové třepající, takže doufám, že Jill pomůže. Váhu bych chtěla pod 60,zatím to jde dolů i cm. A jak bojujete ostatní, co cvičíte, jíte?
Ja teda moc nemam na sport cas, ale aspon prechadzky so psom, ale hlavne uz pol roka sa stravujem podla Mačingovej (knizka v jednom mojom prispevku sa da stiahnut z netu) a nejak sio drzim uz svoju vysnenu vahu, takze ako styl vyzivy doporucujem skusit, musim vygooglit co je to Jillian cviceni vlastne zac…
@stefany22 knížku od Mačingové jsem měla v ruce, stravuje se podle ní tchýně. Ale v mém případě dělat 3 druhy obědů každý den, by mě švihlo
Každopádně je to fajn, že to funguje ![]()
@qvana
Mě čeká vážení, měření v neděli(opět po 10-ti dnech
)
Holky ahoj
Pokud můžu, přidám se k vám…Taky potřebuju zhubnout nějaké to kilčo, tak jsem od neděle začala s bílkovinnou dietou, ale jím mléčné výrobky. Jen na mase a vajíčkách bych umřela a asi by to nevdržel ani můj žlučník
Takže jsem vynechala veškeré přílohy a pečivo a jím 5krát denně malé porce…bílý jogurt, nízkotučný tvaroh, sýr, tofu, kefír, libové maso…+zeleninu a dneska jsem se vážila a má dole 3 kilča
Chci to vydržet dva týdny a potom pomalu přidat pouze ráno nějaký celozrný chlebík…jím ty lisované balené. Tak uvidím, jak mi to půjde! Všem nám přeju kila dolů! ![]()
Děvčata mám dotaz, nebylo by lepší založit soukromou skupinku, kde můžeme dávat fotky našich úspěchů, recepty, třeba i tabulku s mírama atd?
Tak jak pokračujete?
Napište pro inspiraci ostatním Váš dnešní jídelníček
Můj dnešní jídelníček
S: musli crunchy + mléko
DS: 2ks kiwi
O: srnčí dušené + těstoviny
OS: kaiserka cereální, debrecínka 2ks, sýr eidam 2ks, salát hlávkový
V: kaiserka, vejce na tvrdo 1,5ks romadur 1/2
celkem kcal: 6500
Já teda dnes ani nemužu napsat žádný jídelníček páč jsem zhřesila a spíš ani nic moc nejedla za to jsem se pěkně vypotila na xboxu
No tak málo jídla měla jsem zhruba 4 kousky perníku, 2 cereální rohlíky+cereální tyčina se švestkami,2 kávy a 2 oplatky opávia pár tyčinek a ted cereální rohlík s lučinou a šunkou.
Holky, já mám pořád takové chutě, děs
ale držím se. Můj včerejší jídelníček teda:
S bílý jogurt
DS kafe s mlíkem
O tři kolečka tvarůžek a paprika
OS kostka nízkotučného taveňáku
V okurka, kousek tofu přírodního
Za celý den asi 3 litry tekutin…manžel se doma cpe, mu a dětem vařím… ale tak se snažím, chtěla bych fakt vydržet! Jen nevím jak dlouho ![]()
Teď snídám kafe a nízkotučný sýr cottage…
tak hubnutí zdar
![]()
@peladom se nedivím, že máš hlad a chutě, kde máš sacharidy(vločky, jáhly, pohanka, těstoviny,…a třeba i plátek chleba)?
Ahoj holky, tak já mám naplánován jídelníček na dnešek:
S: borůvkový jogurt smíchaný s měkkým tvarohem (mňamka)
SV: pomeranč
O: venkovská tmavá bulka, mazací sýr, krůtí šunka - vařit neumím ![]()
SV: zel. salátek
V: hafo zelené papriky (musim dojíst) a oříšky k telce, abych doplnila tuky ![]()
hezký den všem… ![]()
Ja by som teda tie oriesky nedavala tak pozde, aby tie tuky sa neukladali na noc, ale spalili nez pojdes do postele a zel. salatek by som dala na veceru, a miesto mazacieho syru (Ecka, atd) by som volila max. 30% neudeny syr (cim nizsi % tym lepsi na zhadzovanie vahy)
@Lenošška píše:
Ahoj holky, tak já mám naplánován jídelníček na dnešek:S: borůvkový jogurt smíchaný s měkkým tvarohem (mňamka)
hezký den všem…
SV: pomeranč
O: venkovská tmavá bulka, mazací sýr, krůtí šunka - vařit neumím
SV: zel. salátek
V: hafo zelené papriky (musim dojíst) a oříšky k telce, abych doplnila tuky