Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@qvana píše:
@enyf taky mi to příjde divný. koukněte.
http://www.novinky.cz/…-vanoci.htmlhttp://www.dama.cz/…-vanoc-23717
Já budu prostě dál chodit do posilky a jíst zdravěji. Hubnu kolem kila týdně, takže mi nějakej med může být ukradenej
Jen mě zajímá, jestli je tu někdo kdo to zkusil a jak to fungovalo.
No med ma urcite lepsi efekt ako sladidlo nez tazko spracovatelne cukry, v macingovej sa hodne pouziva med, hlavne na snidani, vyssie je odkaz na knizku, mozete sa inspirovat medovou snidani, ktora neublizi a hlavne pre mna je super ze ma zasyti a mam dostatok energie i bez kafe v praci nedojde „stava“ a chut do prace
@Jannys SUPER
Já jdu zítra k doktorce a tam se zvážím tak jsem zvědavá
@qvana píše:
@Jannys SUPER
Já jdu zítra k doktorce a tam se zvážím tak jsem zvědavá
Tak to jsme zvědavá snad za dalších 9 dní by mohlo bejt další 1,5kg dole. Myslím, že to dělá hodně to, že není při večerních hodinách nepiju sladké a nejím sladké a více se hýbu a častěji jím.
Ono holky logicky, když se přestane jíst sladké, omezí pečivo (bílá mouka) a jí se zdravá lehká jídla, tak to dolů jít musí
Tak jen tak dál ![]()
Poraďte co mám zitra uvařit z kuřecích prs (pro celou rodinu). Chci nějakou obměnu.
Já miluji jen kuřecí prsa naložit do olivového oleje, trošku soli a pepře a celé to silně zakapat citronem a nechat odležet. Pak jen hodit na pánev. Klidně to jde i na nudličky. Skvělá chuť, příloha jakákoli. ![]()
A co vaříš běžně??? Já jsem dnes dělala kuřecí prsa tak, že jsem si udělala marinádu s ol. oleje, soli, pepře, červené sladké papriky a sušeného česneku, naložila kuřecí prsa do toho a na pánvici je z obou stran orestovala. Pak jsem tam přidala na velké kusy nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a cuketu, a to jsem měla místo přílohy. Normálně si dávám talíř syrové zeleniny, ale chtěla jsem změnu a bylo to super! Jedla to i moje dvouletá holčička ![]()
@Market21 to s citrónem zní taky dobře! Tchýně dělá kuřecí prsa ještě tak, že je dá na plech, poklade na ně nakrájený citrón a rozmarýn a dá je zapéct a je to taky výborné, jen se to musí přikrýt, aby nebyly vysušené!
Ahoj děvčata můžu se k Vám přidat? Začala jsem ze sebou něco dělat 2.1. a stále pokračuji. Skupinek je tady spousta, ale už moc rozjetých nebo uzavřených.
Většinou prsa orestuji a přidám zeleninu co mám zavařenou (papriku a rajčata). Je z toho taková majda (moc dobrá) ale už jsem chtěla něco jiného. Asi zkusím ten citron.
@Ejmule ahoj a vítej
jasne, ze se muzes pridat…jsme terpve na začátku..všechny jsme zacínaly kolem Nového roku, takže pořádně rozjete snad ani ještě nejsme..
ikdyž pár spolubojivnic se tady do toho pořádně opřelo, což je super…jakou cestu volíš ty? a kolik bys chtěla dolů? ![]()