Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
20.1.14 11:10
@qvana píše:
@enyf taky mi to příjde divný. koukněte.
http://www.novinky.cz/…-vanoci.htmlhttp://www.dama.cz/…-vanoc-23717

Já budu prostě dál chodit do posilky a jíst zdravěji. Hubnu kolem kila týdně, takže mi nějakej med může být ukradenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.14 11:21

Jen mě zajímá, jestli je tu někdo kdo to zkusil a jak to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.1.14 12:09

Já to zkusila a nefunguje držím se spíše klasiky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.14 12:48

No med ma urcite lepsi efekt ako sladidlo nez tazko spracovatelne cukry, v macingovej sa hodne pouziva med, hlavne na snidani, vyssie je odkaz na knizku, mozete sa inspirovat medovou snidani, ktora neublizi a hlavne pre mna je super ze ma zasyti a mam dostatok energie i bez kafe v praci nedojde „stava“ a chut do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
20.1.14 13:05

HLASÍM za 9 dní 1,5kg dole :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.14 14:19

@Jannys SUPER
Já jdu zítra k doktorce a tam se zvážím tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
20.1.14 14:22
@qvana píše:
@Jannys SUPER
Já jdu zítra k doktorce a tam se zvážím tak jsem zvědavá

Tak to jsme zvědavá snad za dalších 9 dní by mohlo bejt další 1,5kg dole. Myslím, že to dělá hodně to, že není při večerních hodinách nepiju sladké a nejím sladké a více se hýbu a častěji jím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.1.14 14:38

Ono holky logicky, když se přestane jíst sladké, omezí pečivo (bílá mouka) a jí se zdravá lehká jídla, tak to dolů jít musí :mrgreen: Tak jen tak dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.14 20:57

Poraďte co mám zitra uvařit z kuřecích prs (pro celou rodinu). Chci nějakou obměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.1.14 21:04

Já miluji jen kuřecí prsa naložit do olivového oleje, trošku soli a pepře a celé to silně zakapat citronem a nechat odležet. Pak jen hodit na pánev. Klidně to jde i na nudličky. Skvělá chuť, příloha jakákoli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.1.14 21:05

A co vaříš běžně??? Já jsem dnes dělala kuřecí prsa tak, že jsem si udělala marinádu s ol. oleje, soli, pepře, červené sladké papriky a sušeného česneku, naložila kuřecí prsa do toho a na pánvici je z obou stran orestovala. Pak jsem tam přidala na velké kusy nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a cuketu, a to jsem měla místo přílohy. Normálně si dávám talíř syrové zeleniny, ale chtěla jsem změnu a bylo to super! Jedla to i moje dvouletá holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.1.14 21:07

@Market21 to s citrónem zní taky dobře! Tchýně dělá kuřecí prsa ještě tak, že je dá na plech, poklade na ně nakrájený citrón a rozmarýn a dá je zapéct a je to taky výborné, jen se to musí přikrýt, aby nebyly vysušené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
21.1.14 07:09

Ahoj děvčata můžu se k Vám přidat? Začala jsem ze sebou něco dělat 2.1. a stále pokračuji. Skupinek je tady spousta, ale už moc rozjetých nebo uzavřených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.1.14 08:25

Většinou prsa orestuji a přidám zeleninu co mám zavařenou (papriku a rajčata). Je z toho taková majda (moc dobrá) ale už jsem chtěla něco jiného. Asi zkusím ten citron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.1.14 09:17

@Ejmule ahoj a vítej :mavam: jasne, ze se muzes pridat…jsme terpve na začátku..všechny jsme zacínaly kolem Nového roku, takže pořádně rozjete snad ani ještě nejsme.. :-) ikdyž pár spolubojivnic se tady do toho pořádně opřelo, což je super…jakou cestu volíš ty? a kolik bys chtěla dolů? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková