Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@vejisek hm, to je super, pak z toho máte oba dva neco, pejsek i ty
to znám, se psem se na procházky chodí suprově, taky jsem to ráda delávala, momentálně ale pejska nemám, moc bych chtela, ale pritel nedovolí
takže ti zavidim jak pejska, tak procházky - pohyb ![]()
K tej veceri rajcata a mozzarela ma napadol od mačingovej super recept (mozno inspiracia - 2 porcie)
3 velke rajcata nakrajat na tanier a posypat „omeletou“ ktora sa pripravy rozpustenim 1 kelimku bryndze na panvi (bez oleja) a potom primiesam 3 rozbite cele vajicka a miesam az kym sa to nerozdrobi, aby sa z vajicka nespravilo volske oko ale malo to taku homogennu prazenicu (nesolim ani nekorenim)
bryndzu jem odmalicka ale takto ju upravit by ma nikdy nenapadlo
@stefany22 muzu se zeptat, co to ta bryndza je? uz jsem to na nekolika diskuzich cetla, ale nevim, nevim
haha, jsem dbil, mrknu do ggoooooglu ![]()
Něco jako ovčí tvaroh? existuje to i od jiného zvíratka? protoze treba vim, ze ovci syry mi nechutnaji, takze tohle asi taky nebude ![]()
Neni to ani syr ani tvaroh, je to take nieco medzi tym, ale ma to slanu prichut, s tym vajickom to ale dostane trochu iny raz a ani by som to tam nepoznala, ale ma to vyznamnejsi ucinok ako jogurt (zive kultury) a je to balene do podobneho kelimku ako natierka almete, pripadne ako maly obdelnik podobny malemu maslu, stoji okolo 25 - 30 kc (jak kde), kupujem slovensky vyrobok Lipton
Hm, zajimabé, asi preci jen vyzkousim a s tim vajickem by to opravdu mohlo dostat trochu jinou chut nez tu „ovčí“ ![]()
Inak som nasla knizku macingovej online v pdf:
http://ulozto.cz/…pro-vzdy-pdf
Ok, děkuji, určite na to mrknu…sice nevarim, ani varit neumim, ale treba tam najdu i nejake recepty na studene, polostudene pokrmy
proste jednoduche a rychle, nic vetsiho nez maso na panvi a brambory neumim
u nás vaří má lepší polovina ![]()
@stefany22 a muzu se zeptat, kolik meris, kolik vazis a kolik bys chtela mit? a proc jsi se rozhodla, taky predsevzeti na Silvestra??? ![]()
Na macingovu ma doviedla segra, ochutnala som to 2× ked to mala uvarene a zaujalo ma to (nova chut netradicne spracovanie potravin ktore mam rada), priatel chcel tiez zhodit nejake kilecko (ja som mala v zaciatkom srpna 80,4 kg a meriam 172 cm, to mi prislo moc), na zaciatku zari som mala svojich 74 kg (tuto vahu som mala od maturity az skoro celu VS) a nikdy som nebola nejaka modelka
od zari si tuto vahu udrzujem, s knizkou macingovej, pretoze ja nnikdy nemam inspiraciu co uvarit a tak mam dany jedalnicek, obcas nieco vymenim, alebo si uvarim nejake tradicne slovenske jedlo, stravujem sa podla toho pretoze mi to chuti a bavi ma to - su to jednoduche recepty a hlavne viem ze tato strava obsahuje vsetky dolezite latky potrebne pre zdravie, nikdy som nedrzala diety, lebo ma to nebavi a bala by som sa jojo efektu, toto nepovazujem za dietu, iba zmenu stravovania, ktore mi pomaha sa citit fajn
priatel tiez moc nevaril, podla knizky ho to bavi a varime tak 50:50
za skusku nic nedas a ublizit to neublizilo (zatial
)
Nekrič dvakarát, já už jsem si jednou mojí snahou něco uvařit málem podpálila byt
já jsem mela celou strední cca 68 kg, pak přisla vysoká, nejaká ta práce na vedlejsi uvazek a zjistila jsem, ze cely den sedim…v aute, ve skole, v kancelari, doma u TV (mam garsonku, takze prostoru nic moc) atd..no takze jsem se behem vejsky vyskrabala az na strasnych 80 kg…to uz mi taky prislo moc, zacala jsem se potit i pri normalnch cinnostech, coz uplne nesnasim a jine starosti, citila jsem se jako „obezni“. Takze jsem cca pred dvema schodila z 80 na 69 kg…2 roky jsem si to drzela, ale tu a tam kilecko nahoru, a jeste jedno…az to ted bylo zase 75 a ja uz zpatky nechci…takze jsem se 1.1. zakousla a jedu
muj nejvetsi sen je mit jednou 65 kg, které jsem nikdy nemela..mozna tak na konci zakladky
ale to predbíhám událostem jaksi…:-) To je super, ze se s pritele u vareni stridate… ![]()
Ahoj, zkoušela jste některá před spaním lžičku medu? pry to nastartuje přes noc spalování?
@qvana píše:
Ahoj, zkoušela jste některá před spaním lžičku medu? pry to nastartuje přes noc spalování?
Nezkoušela, ale zní to jako pěkná ptákovina. Stejně bude vždycky víc záležet na cvičení a celkové stravě než jedné lžičce medu. Podle mě tyhle jednoduché osamocené rady nikdy nefungují
Ahoj holky, tak já zatím za 14 dní -3kg
Takže ještě 10× tolik a budu vypadat k světu
![]()
@enyf taky mi to příjde divný. koukněte.
http://www.novinky.cz/…-vanoci.html