Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
19.1.14 18:29

@vejisek hm, to je super, pak z toho máte oba dva neco, pejsek i ty :-)to znám, se psem se na procházky chodí suprově, taky jsem to ráda delávala, momentálně ale pejska nemám, moc bych chtela, ale pritel nedovolí :-( takže ti zavidim jak pejska, tak procházky - pohyb :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 18:36

K tej veceri rajcata a mozzarela ma napadol od mačingovej super recept (mozno inspiracia - 2 porcie)
3 velke rajcata nakrajat na tanier a posypat „omeletou“ ktora sa pripravy rozpustenim 1 kelimku bryndze na panvi (bez oleja) a potom primiesam 3 rozbite cele vajicka a miesam az kym sa to nerozdrobi, aby sa z vajicka nespravilo volske oko ale malo to taku homogennu prazenicu (nesolim ani nekorenim)

bryndzu jem odmalicka ale takto ju upravit by ma nikdy nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 18:40

@stefany22 muzu se zeptat, co to ta bryndza je? uz jsem to na nekolika diskuzich cetla, ale nevim, nevim :nevim: 8o haha, jsem dbil, mrknu do ggoooooglu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 18:42

Něco jako ovčí tvaroh? existuje to i od jiného zvíratka? protoze treba vim, ze ovci syry mi nechutnaji, takze tohle asi taky nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 19:02

Neni to ani syr ani tvaroh, je to take nieco medzi tym, ale ma to slanu prichut, s tym vajickom to ale dostane trochu iny raz a ani by som to tam nepoznala, ale ma to vyznamnejsi ucinok ako jogurt (zive kultury) a je to balene do podobneho kelimku ako natierka almete, pripadne ako maly obdelnik podobny malemu maslu, stoji okolo 25 - 30 kc (jak kde), kupujem slovensky vyrobok Lipton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 19:04

Hm, zajimabé, asi preci jen vyzkousim a s tim vajickem by to opravdu mohlo dostat trochu jinou chut nez tu „ovčí“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 19:07

Inak som nasla knizku macingovej online v pdf:
 http://ulozto.cz/…pro-vzdy-pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 19:35

Ok, děkuji, určite na to mrknu…sice nevarim, ani varit neumim, ale treba tam najdu i nejake recepty na studene, polostudene pokrmy :-) proste jednoduche a rychle, nic vetsiho nez maso na panvi a brambory neumim :-) :oops: :roll: u nás vaří má lepší polovina :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 19:36

@stefany22 a muzu se zeptat, kolik meris, kolik vazis a kolik bys chtela mit? a proc jsi se rozhodla, taky predsevzeti na Silvestra??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 19:44

Na macingovu ma doviedla segra, ochutnala som to 2× ked to mala uvarene a zaujalo ma to (nova chut netradicne spracovanie potravin ktore mam rada), priatel chcel tiez zhodit nejake kilecko (ja som mala v zaciatkom srpna 80,4 kg a meriam 172 cm, to mi prislo moc), na zaciatku zari som mala svojich 74 kg (tuto vahu som mala od maturity az skoro celu VS) a nikdy som nebola nejaka modelka
od zari si tuto vahu udrzujem, s knizkou macingovej, pretoze ja nnikdy nemam inspiraciu co uvarit a tak mam dany jedalnicek, obcas nieco vymenim, alebo si uvarim nejake tradicne slovenske jedlo, stravujem sa podla toho pretoze mi to chuti a bavi ma to - su to jednoduche recepty a hlavne viem ze tato strava obsahuje vsetky dolezite latky potrebne pre zdravie, nikdy som nedrzala diety, lebo ma to nebavi a bala by som sa jojo efektu, toto nepovazujem za dietu, iba zmenu stravovania, ktore mi pomaha sa citit fajn
priatel tiez moc nevaril, podla knizky ho to bavi a varime tak 50:50
za skusku nic nedas a ublizit to neublizilo (zatial :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 19:55

Nekrič dvakarát, já už jsem si jednou mojí snahou něco uvařit málem podpálila byt :-) :roll: 8o :lol: já jsem mela celou strední cca 68 kg, pak přisla vysoká, nejaká ta práce na vedlejsi uvazek a zjistila jsem, ze cely den sedim…v aute, ve skole, v kancelari, doma u TV (mam garsonku, takze prostoru nic moc) atd..no takze jsem se behem vejsky vyskrabala az na strasnych 80 kg…to uz mi taky prislo moc, zacala jsem se potit i pri normalnch cinnostech, coz uplne nesnasim a jine starosti, citila jsem se jako „obezni“. Takze jsem cca pred dvema schodila z 80 na 69 kg…2 roky jsem si to drzela, ale tu a tam kilecko nahoru, a jeste jedno…az to ted bylo zase 75 a ja uz zpatky nechci…takze jsem se 1.1. zakousla a jedu :-) muj nejvetsi sen je mit jednou 65 kg, které jsem nikdy nemela..mozna tak na konci zakladky :-)ale to predbíhám událostem jaksi…:-) To je super, ze se s pritele u vareni stridate… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.14 08:56

Ahoj, zkoušela jste některá před spaním lžičku medu? pry to nastartuje přes noc spalování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
20.1.14 09:06
@qvana píše:
Ahoj, zkoušela jste některá před spaním lžičku medu? pry to nastartuje přes noc spalování?

Nezkoušela, ale zní to jako pěkná ptákovina. Stejně bude vždycky víc záležet na cvičení a celkové stravě než jedné lžičce medu. Podle mě tyhle jednoduché osamocené rady nikdy nefungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.1.14 09:37

Ahoj holky, tak já zatím za 14 dní -3kg :mrgreen: Takže ještě 10× tolik a budu vypadat k světu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.14 10:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat