Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jak zhubnu a vyloženě nežeru a necpu se sladkým, váhu si držím v pohodě…jenže po první těhu jsem zhazovala 30 a po druhém teď celkem 23…takže mě to tak rozhodí..právě, každý je jiný a na každého funguje něco jiného..Takže já chci vydržet tak dva týdny bez sacharidů a pak něco zařadit…prý to nastartuje to hubnutí
Tak uvidím
Ale zatím to vypadá bodře ![]()
@Jenye Měla jsem 83 ještě nedávno, pak jsem polevila a na Vánoce jsem se na to vybodla… a teď ze 70 a dneska mám 67.Po prvním jsem zhazovala z 90 kg..při mé výšce 163 cm jsem byla jak chodící koule ![]()
Tak to já chci z 90 na 56, takže to chvilku zabere…doufám, že se ztratí i ten převis po těhu ![]()
Tak já zatím mám cíl 60,61 a pak kdyby to šlo ještě nějaké kilčo..Už jsem zvládla 16 kg od podzimu, tak to snad nějak zvládnu, musím!!
Ahoj holky, od začátku roku hubnu, je mi skvěle, jde to! Držte se a hlavně - vydržme, stojí to pak za to ![]()
@peladom Tak to ti gratuluju:-)A můžu se ještě zeptat, těch 83kg jsi měla kdy?
@peladom no jasně, že oříšky nesolené…žádné solené arašídy to nejsou
jen lískové oříšky, uplně bez ničeho, třeba jen 10 g…to vyjde jen na pár oříšků…ale doplní potřebné tuky, kterých přes den nic moc nenasbírám ![]()
Teda holky, vám to jde…jste se do toho pěkně obuly, to je super a držím palečky všem
![]()
@jamie.j Koncem prázdnin jsem začla a lítala jsem třikrát týdně na vacu shape a doma cvičila k tomu…
Dneska jsem se po týdnu opět vážila tak mám radoooost 69.8
jde to dobréééé
@vejisek A z kolika hubneš? A jinak
je to super pohon, když vidíš výsledky, že? ![]()
@vercadr píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Taky potřebuji dát dolů aspoň 20kgZatím se daří od 1.1 mám dole 5kilo.Ale dělám to bohužel špatně:(:(pořád mám v hlavě…nejez zhubneš:(:(Vím, že to je špatně. Nějak pořád nemůže v hlavě přeskočit ten poslední zoubek. Vše mám nastudované teoretik jsem na jedničku, ale ta praxe. Nikdy jsem nesnídala…to tedy teď už pravidelně dodržuji. Ač nemám hlad. Nepila jsem, to jsem také změnila…ale ten zbytek.:(:(
S přepnutím v hlavě ti nepomůžu, ale třeba na tu pravidelnost v jídle, ti poradím to co pomohlo nejvíce mě. Já při dětech mám největší problém se svačinami. Tak jsem si ze začátku do mobilu nastavila budíky: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. Po čase jsem odbourala budík na snídani o víkendu a teď skoro po roce mám budíky „jen“ na svačiny.
Jinak já chci dát dolů ještě 10 kg, loni se mi za pomoci výživové poradkyně podařilo taky 10 kg. Se změnou jídelníčku počítám tak asi od února či března. Uvidím na počasí. Nechce se mi snížit příjem na hubnutí, když zrovna venku začala zima. Pokud by bylo tak jak do teď, do té nuly, tak bych do toho šla už od února. Jinak počkám až na březen. I když tím, že jsem omezila čokolády a sladké, které jsem jedla v prosinci, tak jsem 1 kg zhodila i teď za leden, bez jakékoliv snahy ![]()
Ahoj holky, tak i já se k Vám přidávám. Shodit bych chtěla tak 5-6 kg. Mám 168 cm a 63 kg. Váhu nemám tak hroznou, ale přibrala jsem dost přes vánoce a je mi všechno oblečení fest. Snažím se vypít alespoň 3l čisté vody( protože denně mám tak 3 kávy). Přestala jsem sladit a jíst sladké(zejména vše, kde je kakao), protože mi zjistili alergii na nikl a ten je i v kakau a způsobuje mi to šílený ekzém. Učím se snídat, to mi dělá problém. Vlastně i ty svačiny mi dělají problém, takže využiji radu @elen-ka a budu si to nastavovat v mobilu. Jinak co se týče cvičení, jsem lenoch. cvičila jsem 2 měsíce jillian, nějaké výsledky byly, ale nemám teď vůbec v tomhle počasí náladu. řekla jsem si, že to nebudu lámat přes koleno. takže každý den si zacvičím nějaké krátké video z youtube. váhu nemám, takže úbytky budu pozorovat na oblečení.