Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@qvana: jééé, velikost 40 či 42 to je můj tajný sen, zatím taky jedu ve 48, fuj je to ![]()
Ahoj, jasne ze muzes. Z vyzivoveho poradenstvi mam zkousku na VS (FTVS), takze uplny laik nejsem a zaroven me to bavi, takze mam i docela nacteno, treba i z lekarskejch knih apod. Jinak jsem pred materskou delala trenerku ve fitku a tam se resi i tohle. Jak jsem psala docela me to bavilo a bavi, tak jsem rada ze muzu pomoci.
Musim koncit, mam tu jeste nejakou praci, mozna se tu ukazu jeste pozdeji. ![]()
K.
Už jsem to psala do jednoho vlákna, ale napíšu to i sem… na kila jsem zhubla „jen“ 7,5, ale už nemám velikost 48, ale 46 a dnes na sobě mám dokonce tričko a svetr velikosti 44
![]()
Takže lidi: JDE TO!
Holky poradˇte půl roku po porodu a kila nejdou dolu pohyb mám chci velikost 42 mám44 ![]()
Já to měla taky tak. Kila nešly dolů. Bída…
Zkus si pozměnit jídelníček, ale hlavně večer se vyhýbej sladkostem a tučným jídlům.
Já mám velikost pro tričko 42, ale kalhoty 40. Jsem trošku objemnější na zádech a prsou.
![]()
Ahoj
Tak včera jsem zvládla první den bez sladkostí
, sice jsme nejedla po třech hodinách, lítali jsme s malou po doktorech.
Děkuji tučná jídla nejím, ale ty sladkosti
neodolám pokusím se oto ![]()
Holky, přidávám se. Z XXL chci jít na XL až L. Velikost 46 chci vyměnit za 42. Letos to dám ![]()
Do bojéééé
Když se chce a je vůle, jde všechno!!Líp se to píše než vykonává, ale to dáme ![]()