Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1356
6.2.14 09:21

Tak to máš pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.2.14 10:19

jak zhubnout nechtene kila a zaroven si upevnit zdravicko :-)

Ahojte, tak jsem se konecne dostala k pc.
Abychom mohli neco konzultovat trosku „vedecky“, tak potrebuju vedet par veci o vas. Takze pisnu tady par otazek a pokud chcete, tak mi svoje odpovedi poslete na mail nebo i tady kdo chcete, ale mail bude asi prehlednejsi – ***@seznam.cz.
Takze otazky – 1. Aktualni vyska, vaha a vek, a pozor taky obvod v cm – aspon pas a boky, kdo chce muze pridat i nadlokti a stehna. 2. Vas bezny jidelnicek, ukazka – idealne dva, tri dny po sobe jdouci., 3. Pitny rezim – kolik, ceho a kdy vypijete (vc. pochutin – kava, caj, alkohol, apod.), 4. Pohybovy rezim – kolik toho za den napohybujete, napr. chuze – xx minut, atp., 5. V kolik rano vstavate a v kolik chodite spat (priblizne). 6. Ostatni info – jak dlouho jste po porodu, jestli jste kojici, jestli mate nejake zdravotni problemy, apod.. 7. V cem vidite svoje slabiny – napr. sladkosti, nepravidelny rezim, nechut do cviceni, apod..
Tak se budu tesit a rada se podelim o znalosti a zkusenosti, aspon nevyjdu ze cviku. :lol:
Diky vsem za zajem. :kytka:

P. s.> Vic info o me v historii diskuze, poradenstvi je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.2.14 16:51

Naposledy 2.2. 72,7 kg dnes 72,4 kg.
Budu průběžně psát, jak jsem na tom s váhou. ;)
Za tři týdny chci mít o kilčo méně čili 71,5 kg.
Pro maminky co mlsají sladkosti. Podívejte se jen na tu sladkost a odložte jí zpátky do skřínky. :) a vemte si místo toho hroznové víno nebo ovoce co máte doma. ;) :D Já jsem též večer pojídala takové sladkosti jako jsou buchty, čokoládové sušenky do toho kakao nebo i hůř celá tabulka mléčné čokolády s oříškama nebo salko i to čokoládové… Celkem jsem tyto sladkosti utnula a místo toho jím banány. :lol: :lol: :lol: sice je to jen hmota a nic, ale sladké zažene.

Už jsem ušla kus cesty hubnutí ( skoro rok hubnutí), tak vím kterým věcem se mám vyhnout.
ZMUŽTE SE A NEPOŽÍREJTE TO SLADKÉ!!! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.2.14 17:59

@jita.zaty a kolik jste za ten rok zhubla?

Jinak taky jsem přestala jíst úpně sladký (krom snídani) a taky jsem přestala po večerech popíjet víno a má to něco do sebe. Určitě je to dobrý začátek cesty k hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.2.14 18:08

Rok hubnutí bude 4.3. jinak mám dole přesně 11,6 kg. kg. :dance: :potlesk: :palec: Někdo teda dá třeba víc kil, ale jsem se svým výsledkem spokojená. :*
Taky hřeším vínkem, ale jednou max. 2× v týdnu. Opít se nemůžu, protože brzo ráno vstávám k malýmu a sem tam stávám ještě k dceři( 4 a půl.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.2.14 19:44

@jita.zaty 11,6 kg je SUPER. Doufámm že vydržím a taky se mi tak povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.2.14 20:13

Hubla jsem na etapy. Od 4.3. do konce srpna, pak jsem si dala pauzu a zase jsem začala od 18.11.13
Přeji všem pevnou vůli nepolevit a nevzdát se. :dance: :dance: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.14 23:11

Ahoj před 2 týdny jsem začala hubnout a užívat přípravek s názvem Obethin (má ti pomoct jíst menší dávky a zdravější jídlo). Mám dole 2,7 kg a chci zhubnout ještě více. Tak by ti taky mohl pomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
7.2.14 08:43

Tak včera jsem to zas zvládla bez sladkostí, Dnes ráno jsme měla musli s jogurtem, což je teda sladký. Nic ale aspoň že tak, ještě začít jíst fakt pravidelně, sice se snažím, ale ne vždy to vyjde. A začít cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 10:44

Ahoj holky, jdu si k vám pro podporu. Jsem tlustá teprve několik týdnů a cítím se hrozně. Dnes ráno jsem zjistila, že se mi i změnil obličej, vypadám strašně. :,( Myslím, že vím, jak bych měla jíst a že bych se měla hýbat, ale mám strach, že to nevydržím a tohle bude moje podoba už napořád. No, vlastně napořád ne, budu k tomu ještě stárnout…je mi na nic…

• Citovat
  • Upravit
44
10.2.14 12:22

Ahoj děvčata, tak já hlásím, že se stále držím…na skladké moc nejsem, ale vínečko, to je moje :-) a tak si tu a tam zahřeším (hlavně pátky - to si prostě musím dát po celém pracovním týdnu :-)) No a jako jde to i tak, sice pomalu ale jde: od 1.1. ze 75,2 na 71,7 :dance: :pankac:

Hezký den všem a nevzdávejte to, dejte si zdravý oběd, pak sváču a lehkou večeři..a zase za sebou máme jeden den :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.2.14 21:27

Ach jo já bych taky chtěla zhubnout ale nejak mi chybí energie, ted sem vydržela cca měsíc se nepřecpávat nejíst bílé pečivo a sladky, ale už v tom zase lítám :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.2.14 22:03

Tak já se zatím držím. Dole jsou 2 kg. Tak snad to půjde ještě dolů. Teď jsem začala chodit na zumbu, a je to vážně super. Jen bych se u toho nechtěla vidět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.2.14 07:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.14 11:12

Tak jak to jde?

Ahoj holky,

tak jak to jde? Ja mam jeste stale nejake z vas na seznamu nevyrizenych, za coz se omlouvam, prebehla pres nas nejaka viroza a jelikoz ulehame postupne, tak je to uz dlouhy.
Potrebuje nekdo s necim pomoci, poradi? Kdyby jo, tak se ozvete, jsem tu pro vas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková