Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
14.5.14 17:25

přílohy

Holky jaký máte názor na to nejíst vůbec přílohy při hubnutí? Myslíte, že je to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.5.14 20:22

@Janicee :mavam: vítám
nejíst přílohy je pěkná blbost obsahují sacharidy které jsou pro tělo důležité stejně jako třeba bílkoviny, nepřehánět to jen večer ale i tak si kousek pečiva dám do 60g + hodně bílkovin tuňák, šunka, vejce…
jo se sladkým taky neustále bojuji a dám si prostě když to nejde vydržet tak si dám ale není to denně a to jsem byla schopná sežrat i 300g milku kterou bych teď už asi neseřala :D ale sladké mám ráda furt :roll: jinak záleží na tom jak jím hodně přes den jestli pravidelně a vyváženě tak ta chut je opravdu mizivá spíš je to jen v té hlavě děravé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.5.14 20:29

Ahoj, tak já jsem zhubla za 3 měsíce 10 kilo a to především vyřazením sladkého a každodení skleničky vína. Začala jíst trochu zeleniny a ovoce a 20min na orbitreku. Nicméně už jsou tomu další dva měsíce a váha stojí. Nejde to nejde dolů. Zkouším víc cvičit ale nevím co dál. Jídelníček mám tak nějak stelný ale ani se mi nechce ho víc měnit. Kdybych jedla předpisově (to co mi doporučují hubeňouři) Tak mi to tak znechutí že ztratím motivaci a zase ztloustnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.5.14 20:36

@qvana ono se to pohne nebo zkus jen přidat více jídla a něco obměnit nebo zkus sacharidové vlny sice jsem to nezkošela ale třeba to bude fajn na nastartovaná nebo jeden den si dát očistný třeba šťávy zeleninové, ovocné tělo potřebuje změnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.14 21:06

Ahoj, je to zbytečné trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.14 13:16

@qvana Ahojky. U tebe vaha zdrejme stoji, protoze toho cviceni je malo. Teprve po dvaceti minutach telo zacina spalovat tuk. Zkus pridat drobet vice cviceni. Je doporucovano minimalne 30 minut. Zkus to, treba to bude fungovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.14 13:03

@qvana
Ahoj, nebo je taky možný, že tím cvičením ubýváš na tucích, ale přibíráš na svalech, tudíž váha stojí (logicky) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.5.14 22:03

Holky ahoj, tak já znovu začínám hubnout, hubnu celoživotně, loni se mi podařilo shodit cca 5 kg. Mám slabou vůli a hypofunkci štítné žlázy. Chci ještě tak 15 kg abych vypadala normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.5.14 17:53

Holky mě to cvičení samotnou tak nebaví. Raději bych platila denně za posilovnu než cvičit sama doma. Vydržím jen těch 20minut a to sleduju čas protože mě to nebaví. Když jdu jednou za čas na aerobik tak mě to baví ale sama ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.5.14 20:48

@qvana A co doma cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
17.5.14 20:49

@qvana a co cvičíš doma třeba by se dalo něco najít třeba cvičt JM aspol, mě nebaví a radši si zacvičím hodinu na orbitreku u ulice nebo jak mám hlídání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.5.14 21:49

Cvičím jill a orbitrek. orbitrek mam v pokoji kde není tv a z jill mě bolí kotníky a nárt tak mě taky nebaví. Teď jsem na netu našla Cindy Whitmarsh a vypadá to líp jak jill tak zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.5.14 22:50

Me z te Jill boleli kolena. Zacala jsem potom cvicit s Tiffany Rothe. A to me bavilo docela dlouho. Zkus se na to podivat. Ma také dost videii na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.12.14 20:41

Hledám fitparťačku

Ahojky holky, příští rok se vdávám a potřebuji zpevnit a zhubnout - hlavně to bříško. Mám 168 cm a váhu skoro 85 kg!!
Chce jít semnou někdo do toho?

Přes server fitweb bychom si zapisovali jídelníček a podporovali se… někoho bych potřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
29.12.14 11:02

@Janka24 ahoj já se klidně přidám, potřebuji ideálně 20kg dolů. Takže najedu zase na fitweb a snad to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková