Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
21.2.14 07:43

@Kristl80 Ahoj, tak já mám za 1,5m 6kg dole ale už mi to nejde. Na jídlo nemám chuť, na cvičení energii a pití se mi pořád nedaří dodržovat. jsem děsná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.2.14 16:39

Ahojky, já mám 72,1 kg. Hubnu, ale pomalu. Na jaře budeme dělat výkop kolem baráku, protože zatéká do garáže, tak snad dám víc kil dolů.
Třeba se mi podaří zhubnout na 67 kg do konce června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
23.2.14 18:42

Ahojky holky, Můžu se taky přidat? Potřebovala bych zhubnout a to celkem dost. Takže teorii mám tak nějak v malíku :mrgreen: ale ta praxe mi chybí :mrgreen: :mrgreen: a nejhorší je ten pohyb :cert: dělám na směny a nějak se nemůžu dokopat k tomu abych cvičila :mrgreen: takže když mě někdo nakopne tak budu jen ráda :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.2.14 09:35

Já mám teda 76, a už sem na sebe fakt naštvaná, takže dneska začínám, jako chtěla bych na tech 65 co sem měla před porodem ale za 70 bych byla ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
24.2.14 20:50

No já teď začala cvičit 30 dní s Jillien level 1. Je to makačka, tak doufám, že to bude mít nějaký výsledek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
25.2.14 08:27

Tak to já změnila jídelníček a po půl roce mám jenom kilo dole nic moc tedˇ to snad půjde rychleji konečně začnou výlety a budeme někde chodit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.2.14 17:09

Ahoj, chci se vás zeptat jestly máte někdo zkušenosti se cvičením na Vacu Shape(takový ten podtlakový chodící pás)a Power Plate(vibrační plošina).Uvažuji že bych si koupila pár lekcí ale nevím jestly to má cenu a má to takové vísledky jak slivují. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
26.2.14 17:12

@Pajvala Ahoj já mám chodila jsem na Vacu shape, odchodila jsem 15× po dvou dnech, nezhubla jsem ani cm, a začaly se mě zvětšovat žíly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.2.14 17:15

@mijah Aha to je blbé. Já jsem zavodněná a tak se si myslela že by to šlo rachleji, chtěla sem jít na lymfo drenáže, už sem na ně dřív chodila a tohle by mělo mít podobný efekt.Ale horší křečáky než mám teď bych fakt nerada :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.2.14 17:16

@mijah Jinak připadá mi to dost často po dvou dnech, já četla tak 2× do týdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
26.2.14 17:21

@Pajvala tak když máš křečáky, tak to snad vůbec nedoporučujou, že se zhorší tím podtlakem :nevim: já neměla žádný, a vlastně ani teď to už není vidět, jinak jsem taky dost zavodněná, špatně mě funguje lymfatický systém, ale vacu nepomoohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.2.14 17:28

@mijah Nemám je tak šílený akorád bych nerada aby se to zhoršilo na masážích ani na lymfo to nevadí že nějaké pod kolenama mám, a po těch lymfo co jsem dřív chodila se to nikdy nezhoršilo tak myslím že ani po Vacu by to nemuselo být tak hrozné.
Já jsem zavodněná kvůli práškům které už doufám brzo vysadím a pak čekám že těch skoro 10 kg co jsem po nich nabrala zase rychlo odteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
26.2.14 17:35

@Pajvala rak to ti přeju a držím palce, a ty žíly jim ukaž než na vacu pujdeš a hlídej si je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.2.14 17:37

@mijah OK díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.3.14 20:02

Ahojky, jak jste na tom s hubnutím???
Já jsem měla v pátek už 71,2 kg. :dance:
Blíží se rok mého hubnutí, tak tedy z 84 kg na 71,2 kg.
Pište své úspěchy či neúspěchy v hubnutí.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková