Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Inak to kafe neni moc dobre na chudnutie, ked uz ho ale musis, tak napriklad ja si podla knizky Mačingovej robim sojove kafe ale iba raz za cas:
4 lyzice sojoveho mlieka
1 mala lyzicka rozpustneho kafe
a to cele zaliat 2 dc horkej vody
k tomu mi najviac chuti tmave pecivo natrene „pomazankou“ z medu a mletych orechov, fakt mnamka a to pecivo je uplne o inom (v porovnani nez suche)
Ahoj holky, já se taky přidávám k vám.
Hubnu už skoro celý rok. Začala jsem 3.2.2013. Měla jsem počáteční váhu 84 kg.
Nyní mám 73,1 kg při výšce 164cm. Chtěla bych ještě dát do léta alespoň 5 kg.
Mám po dvou dětech a je mi 34 roků. Nejmladšímu je 19 měsíců.
Jako svobodná v mých 26 letech jsem měla 55 kg, tak bych se chtěla dostat na 57kg. Chci to mermomocí zvládnou, tak bych chtěla podporu, protože u manžela jí moc teda nemám. ![]()
Toto hubnutí bylo změnou mého jídelníčku - omezení čokolád, sušenek, granko, marmelád no prostě všeho co má hodně cukru.
Jím 3× za den. Nejvíc sním v poledne. Omezila jsem ještě všeobecně tuky.
Dosavad jsem necvičila, ale bohužel se mi zastavila váha, tak začnu cvičit od pondělí na steeperu. Jak je blbý počasí, tak hrozně kašlu a mám neuvěřitelnou rýmu.
Hubnu pomocí orlistat teva a před tím ALLI - odbourává tuky. Koupila jsem si to v lékárně.
Je to dobrý na počáteční hubnutí, ale potom to určitě vysadím. Rozhodně to účinky má vyzkoušeno mnou. ![]()
Každá určitě máte metody hubnutí a hlavně jídla. Napište co večeříte… ![]()
Holky, ještě k tomu cvičení. Loni jsem někde na webu našla článek a cviky na 10 minut denně, že by měly pomoci. Ale podmínka je, že se cvičí denně. V týdnu jsem se bavila s kadeřnicí a ta mi říkala, že začala cvičit denně chvíli ráno a chvíli večer pár cviků na břicho a že výsledky už jsou poznat. Teď si ale nepamatuji, jak dlouho cvičí, ale asi na tom něco bude.
Chtěla bych cvičit 30 minut, snad to bude stačit + 30 sedu-lehů.
Pokusím se cvičit každý den. Někdo totiž cvičí obden. Třeba mi to nastartuje zase hubnutí… ![]()
Chlěla jsem hubnou ze dvou důvodů. Ten první, protože jsem se nerada na sebe dívala do zrcadla a ten druhý, protože jsem vážila víc než můj manžel.
Ten váží 81 kg při výšce 186 cm.
Zatím se mi celkem daří a doufám, že to cvičení mi nastartuje další hubnutí.
Jinak váhu mám 14 dní stejnou. No hlavně, že nepřibírám. ![]()
@jita.zaty sedy-lehy moc nepomahaju, ked ma clovek na bruchu tuk a ne svaly, teda aspon ohable svaly, najprv je nutne posilnit chrbtove svaly(zada) na ktore su tie brusne upnute, a az po posilneni zad prejst na brusaky
ja som si tiez myslela ze budem cvicit sed-lah a brucho zmizne, tak ma opravila jedna pani vo fitness, ze idme na to opacne, cviky su urcite nejake na youtube a musim uznat ze mala pravdu, lebo som potom zacala i uberat tuk a neboleli ma boky, ktore chudinky museli niest vahu miesto chrbtovych svalov a este sa na nich museli drapat tie tuky z brucha
@jita.zaty, taky bych hned nezačínala klasickými sedy - lehy. Jedna fitness instruktorka říkala, že nejdříve je nutno posílit šikmé břišní svaly a až nakonec ty přímé. Prý, když člověk začne posilovat bez přípravy hned ty přímé, tak ho spíše můžou chytnout záda.
Jedině, že by jsi ty sedy lehy dělala pravým loktem k levému koleni a obráceně (do kříže).
Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala. Mám 164 cm a 82 kg
. Ráda bych se dostala na 65kg tudíž mě čeká dlouhá cesta a doufám, že mi v ní pomůžete. Teď jsem si přes net objednala jídelníček (dle dotazníku), tak jsem zvědavá, až dorazí. A snad mě to naučí stravovat se správně a podaří se mi i u toho hubnout. Snažím se i cvičit - mám stáhlou zumbu na 20min a ta je super, vždycky mě nabije energií a pak se mi i snáze posiluje. Teď jsem začala chodit i do fitka (1× týdně), tak snad už to musí jít - jen škoda, že výsledky nejsou vidět hned ![]()
@chuliettka Ahojky,prosím Tě kde jsi stáhla tu zumbu? Děkuji moc
Dnes ráno jsem se vážila a konečně se mi hýbla váha na 72,9 kg.
Snad potom i to cvičení dopomůže k dalšímu hubnutí.
Jinak mám teď k obědu kuřecí maso na čínu + těstoviny.
Tak já 161cm a 68 kg. No nejmíň 8 kg musím dát do léta dolů. ![]()
@chuliettka píše:
@vercadr na ulož. to http://www.uloz.to/…-workout-avi
Tak jak se ti to líbí?
Holky, co zdravého vaříte na oběd (něco co by jedl i masožroutský chlap)
, už mi dochází inspirace, nebo máte nějaký tip na dobrou kuchařku se zdravým jídlem?
Hlavně netučné maso. kuřecí, krůtí, ryby, divočina. a nesmažené.