Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
25.1.14 16:40

Inak to kafe neni moc dobre na chudnutie, ked uz ho ale musis, tak napriklad ja si podla knizky Mačingovej robim sojove kafe ale iba raz za cas:
4 lyzice sojoveho mlieka
1 mala lyzicka rozpustneho kafe
a to cele zaliat 2 dc horkej vody

k tomu mi najviac chuti tmave pecivo natrene „pomazankou“ z medu a mletych orechov, fakt mnamka a to pecivo je uplne o inom (v porovnani nez suche)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.14 17:03

Ahoj holky, já se taky přidávám k vám.
Hubnu už skoro celý rok. Začala jsem 3.2.2013. Měla jsem počáteční váhu 84 kg.
Nyní mám 73,1 kg při výšce 164cm. Chtěla bych ještě dát do léta alespoň 5 kg.
Mám po dvou dětech a je mi 34 roků. Nejmladšímu je 19 měsíců.
Jako svobodná v mých 26 letech jsem měla 55 kg, tak bych se chtěla dostat na 57kg. Chci to mermomocí zvládnou, tak bych chtěla podporu, protože u manžela jí moc teda nemám. :(
Toto hubnutí bylo změnou mého jídelníčku - omezení čokolád, sušenek, granko, marmelád no prostě všeho co má hodně cukru.
Jím 3× za den. Nejvíc sním v poledne. Omezila jsem ještě všeobecně tuky.
Dosavad jsem necvičila, ale bohužel se mi zastavila váha, tak začnu cvičit od pondělí na steeperu. Jak je blbý počasí, tak hrozně kašlu a mám neuvěřitelnou rýmu.
Hubnu pomocí orlistat teva a před tím ALLI - odbourává tuky. Koupila jsem si to v lékárně.
Je to dobrý na počáteční hubnutí, ale potom to určitě vysadím. Rozhodně to účinky má vyzkoušeno mnou. :D
Každá určitě máte metody hubnutí a hlavně jídla. Napište co večeříte… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24148
25.1.14 18:22

Holky, ještě k tomu cvičení. Loni jsem někde na webu našla článek a cviky na 10 minut denně, že by měly pomoci. Ale podmínka je, že se cvičí denně. V týdnu jsem se bavila s kadeřnicí a ta mi říkala, že začala cvičit denně chvíli ráno a chvíli večer pár cviků na břicho a že výsledky už jsou poznat. Teď si ale nepamatuji, jak dlouho cvičí, ale asi na tom něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.14 19:20

Chtěla bych cvičit 30 minut, snad to bude stačit + 30 sedu-lehů.
Pokusím se cvičit každý den. Někdo totiž cvičí obden. Třeba mi to nastartuje zase hubnutí… :dance:

Chlěla jsem hubnou ze dvou důvodů. Ten první, protože jsem se nerada na sebe dívala do zrcadla a ten druhý, protože jsem vážila víc než můj manžel.
Ten váží 81 kg při výšce 186 cm.
Zatím se mi celkem daří a doufám, že to cvičení mi nastartuje další hubnutí.
Jinak váhu mám 14 dní stejnou. No hlavně, že nepřibírám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.1.14 19:25

@jita.zaty sedy-lehy moc nepomahaju, ked ma clovek na bruchu tuk a ne svaly, teda aspon ohable svaly, najprv je nutne posilnit chrbtove svaly(zada) na ktore su tie brusne upnute, a az po posilneni zad prejst na brusaky

ja som si tiez myslela ze budem cvicit sed-lah a brucho zmizne, tak ma opravila jedna pani vo fitness, ze idme na to opacne, cviky su urcite nejake na youtube a musim uznat ze mala pravdu, lebo som potom zacala i uberat tuk a neboleli ma boky, ktore chudinky museli niest vahu miesto chrbtovych svalov a este sa na nich museli drapat tie tuky z brucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.14 19:46

Tak ještě připojím cviky na záda. Díky za radu. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24148
25.1.14 19:59

@jita.zaty, taky bych hned nezačínala klasickými sedy - lehy. Jedna fitness instruktorka říkala, že nejdříve je nutno posílit šikmé břišní svaly a až nakonec ty přímé. Prý, když člověk začne posilovat bez přípravy hned ty přímé, tak ho spíše můžou chytnout záda.

Jedině, že by jsi ty sedy lehy dělala pravým loktem k levému koleni a obráceně (do kříže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.1.14 23:10

Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala. Mám 164 cm a 82 kg :,(. Ráda bych se dostala na 65kg tudíž mě čeká dlouhá cesta a doufám, že mi v ní pomůžete. Teď jsem si přes net objednala jídelníček (dle dotazníku), tak jsem zvědavá, až dorazí. A snad mě to naučí stravovat se správně a podaří se mi i u toho hubnout. Snažím se i cvičit - mám stáhlou zumbu na 20min a ta je super, vždycky mě nabije energií a pak se mi i snáze posiluje. Teď jsem začala chodit i do fitka (1× týdně), tak snad už to musí jít - jen škoda, že výsledky nejsou vidět hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.1.14 23:34

@chuliettka Ahojky,prosím Tě kde jsi stáhla tu zumbu? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.14 12:29

Dnes ráno jsem se vážila a konečně se mi hýbla váha na 72,9 kg.
Snad potom i to cvičení dopomůže k dalšímu hubnutí.
Jinak mám teď k obědu kuřecí maso na čínu + těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.1.14 12:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.1.14 13:00

@chuliettka Děkuji už stahuji:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
28.1.14 19:40

Tak já 161cm a 68 kg. No nejmíň 8 kg musím dát do léta dolů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.1.14 20:35
@chuliettka píše:
@vercadr na ulož. to http://www.uloz.to/…-workout-avi

Tak jak se ti to líbí?

Holky, co zdravého vaříte na oběd (něco co by jedl i masožroutský chlap) :), už mi dochází inspirace, nebo máte nějaký tip na dobrou kuchařku se zdravým jídlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
28.1.14 20:55

Hlavně netučné maso. kuřecí, krůtí, ryby, divočina. a nesmažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková