Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ady01 Já vím, ale je to záměr…prostě jen bílkoviny prvních 14 dní a potom pomalu začnu přidávat sacharidy, ale jen ráno..dokud nebudu spokojená. Vím, že z hlediska zdravé výživy nic moc, ale za ty léta hubnutí už vím, co u mě funguje…A chutě mám hlavně, když vařím a chystám jídlo doma druhým…jinak to je o. k.
@peladom nediv se že máš chutě když se pořádně nenajíš. Oběd by měl být normální. jinak budeš myslet jen na jídlo.
@qvana Dneska budu mít kuřecí se zeleninou…to je myslím pohoda
A chuť na sladké mívám celý život
Já ale opravdu chci a potřebuju dolů 6 kilo minimálně ještě, a neuznávám u sebe, že jeden den si něco zobnu a od zítra zase začínám…to prostě nikdy nedělám, takže se pak do toho zažeru a jsem fakt magor, ale funguje to
Každý ví, co jeho tělo potřebuje a jak funguje…já když jím více sacharidů, mám zácpu…bez nich v pohodě…takže vím, co mi dělá dobře a co né…
Tak to máte štěstí, že potřebujete jen 6kg, já potřebuju alespoň 20 a vím že to bude běh na dlouhou trať, a pak si je ještě udržet.
Ahoj holky, můžu se přidat? Taky potřebuji dát dolů aspoň 20kg ![]()
Zatím se daří od 1.1 mám dole 5kilo.Ale dělám to bohužel špatně:(:(pořád mám v hlavě…nejez zhubneš:(:(Vím, že to je špatně. Nějak pořád nemůže v hlavě přeskočit ten poslední zoubek. Vše mám nastudované teoretik jsem na jedničku, ale ta praxe. Nikdy jsem nesnídala…to tedy teď už pravidelně dodržuji. Ač nemám hlad. Nepila jsem, to jsem také změnila…ale ten zbytek.:(:(
Já jsem taky mívala (a pořád mám, za 3 týdny se to asi uplně nezmění) zabudováno - méně jídla = zhubnu. Ale ted se učím jíst podle STOBu, nikomu to necpu, ale jsou tam právě rozdělené i bílkoviny a TUKY. Přišla jsem na to, že právě tuků mám třeba málo..o bílkovinách ani nemluvě…ale tělo holt potřebuje v určitém množství vše, nejen něco…takže se snažím dodržovat a jde to, opravdu to funguje, cítím se skvěle, začala jsem pravidelně chodit na záchod, nejsem nafouklá atd…takže za mě: musíme se naučít JÍST, abychom byly štíhlé, ne hladovět
tak jen do toho, at už máme z půly hotovo
![]()
@stefany22 díky za poznatky, vím o tom, ale oříšky mi holt nejvíce chutnají u TV
ale třeba na tom ještě zapracuju…
![]()
@qvana No já už dala dolů z 83 na 70 po porodu malé…a od neděle zmizla další tři, takže těch 6 kg by ještě bodlo, jsem malá, mám 163 cm a jsem typ hruška, takže to je hrůza…vrch mám 38 a zadek vel.42..Je to těžké, po prvním jsem musela dávat dolů 30 kg..teďa 23-chybí už jen těch 6- takže Vás naprosto chápu! To se zvládne děvčata, pevnou vůli to jistě dáme ![]()
Ideální by bylo pod šedesát, ale holt modelka nikdy nebudu a to by mi naprosto stačilo
@Lenošška a oříšky aspoň nesolené…já u tv večer piju horký čaj a na chutě to pomáhá ![]()
@peladom Od neděle jsi dala dolu 3 kila? Není to nějak moc, když je dneska čtvrtek? Jakým způsobem jsi toho dosáhla?
@Lenošška Taky si to píšu do STOBU, jenže tam napíši snídani, svačinu a pak už to jde z kopce:(:(Ač jsem na mateřské tak furt nějak není čas nato vaření zvlášť pro sebe. Normální jídlo si nedám, takže prostě nejím:(:(
Holky to je i můj problém, na mateřské se prostě stravuju daleko hůř než když jsem chodila do práce. Oběd se mi jenom pro sebe nechtělo vařit, takže jsem se zaplácla třeba celou čokoládou nebo rohlíkem s vysočinou. V práci jsme chodili každý den ve stejnou dobu na oběd, vybírala jsem si zdravé lehké věci, takže to šlo…Teď už je to teda lepší, když musím vařit dceři. No a potom odpolední svačina, to mně dělá problém dodnes. Ale taky se mi hodně osvědčily proteinové tyčinky. Teď jsem si je ještě nekoupila, ale budu muset. Mívají je v lékárně. Sice jsou dost drahé, ale je to super záchrana, když zrovna nestíháte. Má to vyvážený poměr všeho, takže se tím dá nahradit oběd nebo sváča. Prostě lepší než nic nebo než si dát něco kalorického.
Dnes vařím hovězí vývar a krůtí křídla s bramborovou kaší, mňam ![]()
@jamie.j Vynechala jsem sacharidy…a jím malinké porce a jde to, zatím
A jen zeleninu, ovoce taky nejím…nízkotučné mléčné výrobky, tofu, maso…
Každému hold vyhovuje něco jiného, důležité je pak se s tím srovnat a váhu i udržet…to bude to nejtěžší, ale my to zvládnem ![]()