Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
18.1.14 09:00

@qvana jojo jsou super já podle nich cvicim se Sandrou je to makačka, ale baví mě to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.14 09:36

@vejisek já začnu podle nich cvičit až dnes ale nemám cvičební nástroje( guma, činky, švihadlo). budou se tam hodně objevovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
18.1.14 15:31

Co cvičím já tak vůbec chceš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.14 20:49

@vejisek ano prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.14 21:22

Už abych trochu zhubla, dnes jsem byla na oslavě u ségry a když jsem si sedla na pohovku, řekla že mám břicho jak před porodem. Trochu mě to zamrzelo, ze všech ženskej jsem byla tutově nejtlustší. za celé odpoledne jsem si dala dva chlebíčky a trochu sýra. teď chřoupu mrkev. už aby se mi to podařilo zhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
19.1.14 12:20

Posílám odkaz http://www.youtube.com/watch?… je to makačka, ale super a cvičení je víc jinak jsem se vážila a původně 72 KG a po 10 dnech 70.4 tak mám radost brzo pokořím a budu pod 70.jinak @qvana jak to jde? pošli mi co třeba jíš chlebíčky tím myslíš obložený???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 12:48

Děvčata, tak se taky musím pochválit…od 1.1. původně 75,2 kg, teď 72,9 kg. Není to sice žádná sláva, ale zadávám 3-tí den na STOBu do semaforků a děsně mě to ba :-)navíc člověk (nebo alespon já) pak nemyslím pořád jen na DIETU, ale spíš na ty semaforky, čísilka, jestli to dělám správně a tak, aby byly zelené…a já dostávala body, takže pro mě je to pak spíš jako taková soutěž a k tomu vedlejší efekt, že hubnu :-) 1.3. jdu na ples, tak musím být za koooču :lol: :dance: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 14:17

Ahoj,

ja mam na sebe oskúšaný recept, na ktorý ma nahovorila segra a aby som v tom nebola sama, šli sme do toho s priateľom. Kúpila som si knižku (je i na uložto. cz) Mačingová - Najezte se do štíhlosti. Knižku je možné zohnať napríklad v neoluxore (najnovšie doplnené vydanie). Není to dieta ale ZMENA životného štýlu - podotýkam ide iba o jedlo, bez cvičení sme za prvých 28 dní schudli 7 - 8 kg (obaja). Princip je zalozeny na jedlach zo zeleniny, ovocia, neskor i maso, cestoviny, predpisany jedalnicek na 28 dni - ocistenie tela od zbytocnych tukov a jedov a potom nasleduje jedalnicek na 3 mesiace - udrzovanie vahy. Musim uznat ze niektore jedla nam nechutili, tak sme ich vymenili za ine, ktore sme si strasne oblubili a ja si uz od augusta udrzujem svoju vahu na ktoru som sa dopracovala po „ocisteni“ a na vianoce som pribrala 1,5 kg, pretoze som si vianocne cukrovi a ine dobroty neupierala. Po tyzdni ocistneho cyklu som zase spat na svojej vahe. Na zaciatku sme nemohli sportovat lebo sme boli obaja chori a musim uznat ze nam to odvtedy dost pomohlo i s imunitou, naucila som sa uvarit super a rychle jedlo i zo zeleniny, nelamu sa mi nechty, nestiepia vlasy. Knizka stoji okolo 300 kc takze mate prinajhorsom receptar. Piekla som podla knizky i kolace a su fakt dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.1.14 15:21

Ten detox podle Mačingové znám a chystám se na něj, akorát nevím, jestli zvládnu tolik řepy…no uvidíme, ohlasy jsou na ni dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 15:57

Do detoxu bych nikdy nešla…za prvé nejen, že se znám a vím, že to nevydržím, a pak to dojím zase někdy jinde, nebo později po detoxu…a za druhé…ja si teď najela na režim 5× denně, malé porce a je to super…nemám hlad a tím, že jím tak casto (nekdy se mi to zda ze ty 3 hodky desne rychle utekly)tak na nějaké laskominy nemám ani pomyšlení, mám pocit, že jím pořád..samozřejmě, nejde to pak tak rychle (7 kg za měsíc) jako při detoxu, ale jde to a jde to zdravě a napořád dolu…to jen můj postřeh…ale každý musí hubnout, jak mu to nejvíc vyhovuje, že ano…alespon, ze se nejak snazíme :-) :* takže všem držím palečky, at uz zvolí jakoukoliv taktiku :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.1.14 16:18

No som si nemyslela ani ja ze nam to vydrzi, ale vyhoda je ze i ked mam pocit hladu, su tam doporucene nejake „laskomilky“ v podobe jogurtu s orieskami a medom, orechy (prirodzeny zdroj zdravych tukov) a teraz ked neviem co uvarit, vezmem knizku nahodne otvorim a to uvarim, casom som v supermarketu videla cokolady atd, ale vobec ma ich pritomnost nejak neoslovila, v detoxu je tolko sladkej zeleniny a medu, ze mi sladke nechyba a i v tej knizke to je super popisane, co ma hodne oslovilo. Viem preco to robim a o to viac ma to bavilo. A vdaka macingovej som zacala i viac pit cim sa hned chudne lepsie. Velkou vyhodou pre mna je, ze staci nakupovat 1× tyzdenne, pretoze nekupujem pecivo a zelenina sa v chladnicke ten tyzden udrzi, pripadne vzdy mam v zalohe mrazenu zeleninu. Tiez som zabudla na nafuknute brucho po obede, co je v praci dost nepohodlne a zvlast potom „bruchomluvectvo“, s macingovou som najedena a pritom nie „prezrana“ a to sa nejak neobedzujem, ak mam chut na pizzu, alebo nieco ine, organizmus to narazovo spracuje a na vahe sa to nijak neprejavi. Hodne stastia a odhodlania k dosiahnutiu cielenej vahy a super pocitu ;-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 17:07

@stefany22 jj, presne tak, jako bys mluvila o me…ja taky nakupuji jedenkrát tydne, maximalne teda zaskocim rano pro to pecivo…ale jak rikas, zacala jsem hodne pit, s tim jsem mela vzdy problemy, nejak nikdy nepocituji zizen…ale ted me to nuti, reknu si, ze pak to hubnuti pujde lepe a hned me to donuti se napit :-) jinak dalsi pravda je s temi porcemi, jsem najedena a ne prejedena, i po obede jsem c praci schopna dale fungovat a ne myslet na to, ze bych si dala šlofíka :-) a huraaa, taky jsem se prestala nafukovat, mela jsem problemy jaksi s nadýmáním (coz je v praci extremne neprijemne) a ted nic takoveho neznam :-) 8) takze kazdemu neco jineho, hlavne aby si kazdy nasel to, co ho bavi a slo to dolu :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
19.1.14 17:40

Tak dneska jsem si dala procházku se psem za 3 hodky 16 km tak myslím, že celkem dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
19.1.14 17:43

Ahoj holky, já se s váma podělím o svůj přístup k věci. Přestala jsem úplně sladit, ráno si dám kafe, tak v půl sedmý Hollandia jogurt 200g, s příchutí (takže cukry i tuk), oběd normální, chodím v práci na obědy do kantýny, ale nesním holt 4 knedlíky, ale jenom dva, hlavně celé maso. A tak v půl pátý jím naposledy, cca půl kila šopáku ob den kotletu na přírodno s brambůrkem. Moc nepiju, neb nemám potřebu, ale tak litr a půl určitě a to ovocnej čaj neslazenej. Za tři týdny mám dole 3 kg,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.14 18:27

@Blanka89 tak to jsi dobrá :-) mum dnešní jídelníček:

S: mléčná rýže od Mullera 200g
SV: jablíčko
O: kuřecí steak s rýží (na malý talířek)
SV: salátek se sýrem a šunkou
V: 2 rajčata s Mozzarelou

tak at nám to v dalším týdnu pěkně ubývá :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková