Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky já taky podléhám a podléhám ale držím se otevřu si raději kalorické tabulky a upravuji jídlo takpodle energie kterou udolám. Např máme xbox a dnes jsem dala 30sklapovaček+ 50minut hraní a tancování sportu a tance
+ snažení o mimi beru jako sex a + chuze a hned ten jídelníček mužu opravdu upravovat a přesně vím co mužu.
Jsem noční tvor takže pro mě šílené jedla jsem hlavně večer ted jím mezi 19-20h a divili by jste se jaké jsou to porce.
Dnes např večeře velká bageta namazaná žervé sýrem kvalitní šunka 3 kolečka 7 cherry rajčátek a čtvrt salátové okurky jsem přežraná
Tak to já nejim od šesti ale zase chodím spávat kolem desaté hodiny. Nejhorší je že oběd musím vařit pro malou a pro přitele a dietní jídla to by u nás neprošlo aspon si davám menší porce ![]()
@mijasek Já jím normální menší porce, ale zvlášt určitě nevařím ![]()
Dobré ránko děvčata… tak já včera také neodolala a odnesla to flaška bílého
ale dneska jsem zase poctivě najela, snídani už mám za sebou, v tašce připravenou svačinu, obídek, další svačinu atd..tak snad to pujde rychle dolu, protože to je pro mě ta největší motivace - když vidim, že to co dělám k něčemu je a že to funguje ![]()
Dobré ráno, u nás propukla střevní chřipka tak mám o dietu postaráno ![]()
@mijasek nechceš to na mě vituálně přenést?
bych potřebovala ![]()
@Lenošška Šiří se to rychle už to má i přitel ale virtuálně to asi nepujde
Dáme si sucher rohlík a možná si pujdem zaběhat na toaletu ![]()
@mijasek jo takže nejen dietka, ale ještě i sport u toho máte?
to je super…pošli mi ten nakousnutý rohlík poštou, budu doufat že ty bakterie to zacházení zaměstnanců České Pošty s balíkama přežijou
![]()
Tak jsem teď seděla a četla zde asi milion příspěvků o hubnutí, o obezinu a další a další. Je hrozné, jak na člověka obezita útočí, bohužel je to dané i životním stylem a hlavně potravinami, které jsou nacpané vším a člověk, aby mohl vůbec něco jíst, tak je nucen je jíst. Ale co mohu jen zkusit poradit z vlastní zkušenosti. Výživový poradce - bohužel je tato varianta většinou nákladná finančně. Já jím naposledy kolem páté hodiny. Řídím se pravidlem našich babiček, snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli. Když se mi stane (pač já už jsem zvyklá nejíst), že mám večer hlad - dám si zásadně zeleninu, čaj (čaje třeba i dva tři hrnky). Ale zatím nej, co mi kdy pomohlo byla obyčejná věc. Sauna oblek - stál mě na Aukru i s poštovným asi 200 kč. Pač nemam moc času hodiny denně trávit cvičením, tak jsem ho zkusila koupit. Obden si jdu zaběhat tak na patnáct, dvacet minut (někdy déle, když mám čas a chuť) a musím říct, žádné diety (tím si člověk akorát ničí zdraví, bojím se i jojo efektu), ale tohle. Zahřejete se během pěti minut, sundáváte ze sebe po dvaceti minutách naprosto promočený oblečení… a super. Nééé že by se nějak rapidně měnila váha a šla po týdnu dolů rychlostí světla, ale to tělo se měnilo. A když pak vidíte tenhle efekt, posílí to psychiku a změna jídelníčku a další změny Vám hned jdou líp. Tak jestli můžu poradit, tak třeba zkuste tohle. Neříkám, že je to 100% u každého, ale pomohlo mi to. A koupili si ho kolem mě i moji kamarádi a jsou též spokojení. Tak to třeba zkuste, když budete doma šůrovat. Rozhodně lepší dát dvě stovky za sauna oblek, než tisíce za nějaké pofiderní léky, či výživové poradce.
![]()
@Lenošška No to nevim ale myslím že než by to k tobě došlo byla by z něho strouhanka. Jinak za celý den rohlík a piškot to bude zatím můj dietní rekord ![]()
Čauky holčiny hubnoucí „meto“
tak já dneska hřešila byla jsme celý den od rána v Brně a neměla vůbec čas takže jsem jedla párkrát a dost nezdravě do tebulek jsem se ale všela. ![]()
Dobré ráno děvčata, kde jste všechny hubnoucí??? To se tak všechny tak dokonale držíte dietního plánu, že sem nemáte co napsat???
Dámy co takhle zavést tabulku s výškou, aktuální váhou a cílem? Mohli bychom se domluvit na jednom „vážícím dni“ v týdnu a doplňovat úbytky? Ale pěkně viditelně, ne nikam do SZ, abychom viděli, jak nám to hezky jde a naopak, trochu se styděli, když nám to nepůjde? Já teda dnesak vlezla na váhu a myslím, že je rozbitá, tedy alespoň v tou doufám
protože ze dne na den mi ukázala o 1,5 kg víc, než den před tím, to bych musela sníst nevim co, aby to tahle vylétlo…No nic, krásný den všem ![]()