Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky moc práškům nevěřím. vyzkoušle jsem toho tolik a všechno mě zklamalo. sladké taky nechci kupovat ale můj manžel je ještě větší mlsoun ale ten to v práci vyběhá tak si sladké neodpírá a mě to akorád dráždí.
@qvana Já šla nakupovat hned v čera v košíku samej bílej jogurt a zdravé věci po syna samosebou nějaká ta sladkost držela jsem se hodně a to mě má mamina pozvala na pohár řekla jsem NE.
a NAVÍC MĚ BAVILO I NAKUPOVAT A VYMÝŠLET CO SI ASI DÁM
Dnes na večeři volím rajčata balkánský sýr možná 2 koleška šunky a kaiserku ![]()
Tak už mám za sebou polodřepy zatím 2× po 20 a jsem zvědavá jak budu zvládat těch 250 ![]()
Já jsem začala 1.1. a zatím dobrý:o) Koupila jsem si herbalife a 2× dnně tím nahradím jídlo. zatím chci trochu hubnout rychleji než s doporučuje, potřbuju rychle vidět vyýsledky, aby mě to nakoplo a vydržela jsem. Potřebuju dát dole celkem 34 kg (teda už jen asi 32kg
) a začínám po porodu už asi po desáté
Teď to ale už musí vyjít. Nejím absolutně žádné sladké, pečivo jen celozrnné suchary, ovoce jen dopoledne, piju hodně vody s citronem, žádný alkohol atd. No uvidíme, u mě je to běh na dlouhou trať…
@Jenye Co to je za ten nápoj? Jáb tedy na tohle moc nejsem pokud to nemá někdo vyzkoušené na vlastní kůži také jsem ten typ rychle vidět výsledky aby mě to nakoplo.Ale ted sem odhodlaná ![]()
Já musím plánovat hodně dopředu. U nás není obchod. nakupovat jezdíme jednou týdně a manžel jak jede z práce tak se stavuje akorát pro pečivo. nedokážu si představit, že bych mu co 2 dny dávala seznam, co má koupit. On není moc ten typ co by mě podpořil. Ne že by nechtěl ale nejde mu to. takže musím to nějak plánovat. ( to on vozí z obchodu sladký
)
Já začala před týdnem cvičit, koupila sem si něo jako Orbitrek a mučíms e na tom
potřebuji zhubnout do těch 10kg ![]()
@qvana U nás je to tak že se mi spíš chlap vždy zasměje když chci začít hubnout vydržím vždy 1 den a druhej den žeru dnes je to tedy muj rekord ![]()
@Jenye herbalive jsem taky zkoušela ale bylo to tak hnusný že jsem nevydržela. všechny ty jejich nápoje chotnají strašně uměle. Držím palce aby Vám to pomohlo a chutnalo.
@mamina25 Orbitrek taky mám, nebo něco podobného ale po dvaceti minutách se vždy uvolní šrouby a musela jsem je dotahovat a taky malá by na to asi pořád lezla tak je to na půdě.
Co se mi osvědčilo jako motivace k pohybu v zimě je Kinect od xboxu. Koupili jsem si „hru“ your shape, kde je spousta cviků a tréningů. Dobré je, že Vás kamera kinctu vidí a nemůžete to „šulit“. Pokud to zkusíte trenér vás začne upozorňovat, např. u dřepů na Vás křičí „deeper!!!“. Je to super
Je tam i jóga a tancování, super ji i švihadlo, kdy po pár hrách (opravdu to baví), necítíte nohy.
@Jenye Tak nevím, myslím, že se příliš omezuješ
Asi rychleji shodíš pár kil, ale bála bych se jojo efektu ![]()
@crono xbox máme taky ale z těch sportovních spíš jen tak volejbal a pod ale dělala jsem i atletiku a to je makačka
Ted čekáme na to až bude čip a budeme si moci stahovat jakékoliv hry tak si pozjistím a taky stáhnem ![]()
@Jannys No j to taková náhražka stravy. Jí s tím mám dobré zkušenosti. Asi před 5 lety jsem chodila k dietoložce, která mi to doporučovala, nahrazovala jsem tím snídani (míchám si to s bílým jogurtem). Tehdy jsem zhubla asi 17 kg, jen jsem si to bohužel neudržela, pak ještě těhotenství atd… Navíc nemám žádný pohyb a moje stravovací návyky na mateřské jsou katastrofální, přesně vím, jak a co bych měla jíst, jen to tak nedělám
Snažila jsem se zhubnout bez Herbalife, ale nikdy jsem dost dlouho nevydržela, max. tak 9 kg, které jsou za chvíli zase zpátky. Proto jsem si teď koupila koktejl. Lepší by to bylo bez toho (i levnější), ale to už jsem zkoušela. Takže pro mě asi poslední šance. Pokud se mi to podaří a zhubnu na těch svých cca 56 kg, tak pak hned zamířím k nějakému doporučenému dietologovi, aby mě naučil jíst tak, aby se váha udržela…protože to je na celém tom hubnutí to nejtěžší…ale to už předbíhám. Teď tak rok chci hubnout…