Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
12.1.14 13:06

@Jannys přesně! taky si připadám tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 13:07

@qvana Takže je čas s tím něco dělat :-) Za chvíli si dám něco na sváču :-) Mám tam grep tak si dám kousek a kousek sýru :-) A pak druhou sváču inu jdem do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:08

Kdyby to šlo tak bych chtěla vel 38,40. Mám dvě ségry. jedna hezčí a hubenější nedruhá. Můžou jíst co chtějí a pořád budou mít tu svojí krásnou postavu. Chtěla bych se jim alespoň přiblížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:09

Je vhodný uzený sýr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 13:11

@qvana Řekla bych to asi takto jde hlavně o to jíst tak aby se nehladovělo pokud na něj máš chut tak si ho dej. Určitě první řadě vynechat sladké sušenky, čokolády, sladké vody a pod.Pak tedy už záleží na Tobě jím ted převážně tmavé pečivo, čerstvé sýry zelné saláty s jogurtem. Jogurt a třeba to mussli, tvarohy, ovoce, zeleninu a obed si dávám normálním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:14

@Jannys jěšte k těm polodřepům. Co s rukama? Musím mít nějaké čínky v ruce nebo s nimi taky nějak jinak cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 13:15
@qvana píše:
@Jannys jěšte k těm polodřepům. Co s rukama? Musím mít nějaké čínky v ruce nebo s nimi taky nějak jinak cvičit?

Já s nimi dělám to co mě v tu danou chvíli napadne. Dneska jsem třeba blbla před synem a cvičili jsme spolu ruce jsem zatýnala k sobě :-) Jde hlavně o ty nohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 13:18

Ahoj, ráda bych se přidala, taky jsem se rozhodla, že potřebuji shodit. Mám 156 cm a 94 kg :zed: Jsem teda oplácaná skoro od mala, v těhotenství jsem nabrala jen 7 kg, po porodu jsem měla 86 kg, krása! Jenže za ten rok co jsem po porodu mi to zase pěkně nastoupalo :zed:
Mám teda hrozně slabou vůli, miluju sladké, ne, jsem závislák na sladkém :cert: Což je asi dost problém. Plus jsem vysloveně lína :pocitac: Když dám malou spát, tak místo cvičení raději sedím u PC, čtu nebo vyšívám :zed: Prostě děs, děs, děs :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:26

@Turante Taky jsem lína ale paní tady dávala obrázek cvičení a to zvládnu i já a to jsem lenivá až až. Sladký taky miluji a nezbývá nic jiného než ho nekupovat. Místo sladkého budu muset ovoce nebo jogur a hlavně hodné pít vodu. a protože se znám a mám malou holčičku které skoro každý den vařím na snídani krupicu a na to trochu kakaa, vím že to na konec po ní dojím. Koupila jsem si DIALEVEL. Je tam napsáno že pomáhá jako doplněk stravy při dietě a lidem s nadváhou tak to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.1.14 13:29
@qvana píše:
Je vhodný uzený sýr?

sýr je vhodnej podle obsahu tuku v sušině čím míň tím líp, nejlépe kolem 30% a méně, já držela dietu kvůli těhu cukrovce, a nabrala jsem jen 3,7kg a dítě mělo 4kg, byla jsem spokojená, ale pak jsem přestala a začala jíst zase nepravidelně a blbě :zed: :zed: :zed: :zed: ale zkusím držet tu dietu jako když jsem se hlídala plus ty polodřepy na tu hezkou prdelku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
12.1.14 13:30

Ahoj děvčata, tak já začala ze sebou něco dělat už 2.1. rychlou chůzi se psem, ale napadl nás venku pes, tak mě to přešlo :( Takže od 6.1. cvičím s Jillian 30 days shred a luxus. Cm ubývají a váha malinko taky i když při svých 164 cm jsem začínala na 65,5 kg :D Nevzdávám se a jedu dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.1.14 13:30
@qvana píše:
@Turante Taky jsem lína ale paní tady dávala obrázek cvičení a to zvládnu i já a to jsem lenivá až až. Sladký taky miluji a nezbývá nic jiného než ho nekupovat. Místo sladkého budu muset ovoce nebo jogur a hlavně hodné pít vodu. a protože se znám a mám malou holčičku které skoro každý den vařím na snídani krupicu a na to trochu kakaa, vím že to na konec po ní dojím. Koupila jsem si DIALEVEL. Je tam napsáno že pomáhá jako doplněk stravy při dietě a lidem s nadváhou tak to zkusím.

když nemám doma sladký tak jsem v pohodě, ale jakmile něco koupím tak to sežeru :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:34

Hlavně jít nakupovat najedená a oddělení sladkého se vyhnout. Radši koupit víc ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.1.14 13:34

@qvana jj, na to jsem koukala a hned si to zapsala, od zítra začnu :palec: Teda pokud se donutím nezapomínat :zed: Taky malé vařím, ale nedojídám, takže to neva. nekupovat sladké se taky snažím, ale občas, tak 1× za týden to prostě nezvládnu :nevim:
Já doplňkům stravy na hubnutí nevěřím. Přijde mi jako berlička, raději chci zlepšit jídelníček a přidat pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 13:40

@Turante vítej v klubu jsem přesnej příklad Tebe :-) Málo pohybu i když mám syna který je dost živý. A ještě kvůli kloubum v posledních dnech to obnáší nohy cítím jak se mi těžko zvohýbá a chodí. Je potřeba něco dělat :! :! :! :!
Jinak také synovi vařím, ale spíše spase vše co dojím. Ani sice se držím teprve dva dny ale necítím se plná. Jen trošku víc nafouklá a plná „plynu“ :-/ nejsem zvyklá jest tolik zeleniny a ovoce.
Ted zrovna jím jablko které jsem neměla cca 2 roky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková