Hubnutí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
12.1.14 15:51

Tak já už tomu jaksi teda nerozumím :-//

Bazální metabolismus je -7813 kJ
Dnešní energetický příjem:3282kJ
Dnesšná nergetický výdej: -6565kJ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 16:23

To znamená, že máš sníst těch 6565kJ, abys hubla, ale neměla málo živin. Těch 7813kJ spálíš v klidu, i když třeba jen ležíš ;) Chápeš? No a ten příjem 3282kJ jsi dneska snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 16:31

Takže je to tak nahoře mám kolonku 1689 kcal a ještě teda při výpočtu mám dníst něco málo přes 600 kcl abych hubla? Ouvej to snad ani nesním není toho na jídlo až moc? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 16:36
@Jannys píše:
Takže je to tak nahoře mám kolonku 1689 kcal a ještě teda při výpočtu mám dníst něco málo přes 600 kcl abych hubla? Ouvej to snad ani nesním není toho na jídlo až moc? :-D

Asi tak nějak, já to počítám v kJ :) A taky toho jídla mám dost, no není to fajn? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 16:37

@Katchus Já právě na to koukám jak z jara, že si myslím, že toho jídla je docela dost a ono není :-o
Jak dlouho už si zapisuješ jdou vidět výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 16:46

@Jannys
Zapisuju teprve tři dny. Ale v těhotenství jsem díky cukrovce jedla podobně, trochu teda míň, kolísala glykemie a hubla jsem jak o život, i po porodu.
Tady v této diskuzi ale holky píšou, že mají dole cca 2kg za 14 dní. Tak uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 16:48

@Katchus Juj tak to je paráda zrovna si dávám klobásku a ještě to není dost tak večer schlamstnu kousekzeleniny abych byla na 100% jidla a korát mámt rošk výčitky za celý den tolik jídla a zjistila jsem že je to vlastně málo. A pak večeře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 16:54

@Katchus kolik by mělo být cca sacharodu a tuku? Příjde mi že mám dost :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 17:01

@Katchus Ještě se zeptám, dole jak je ta tabulka příjmu a výdeju. Příjem by měl být tedy nižší než výdej energie. a tabulka má dvě barvy oranžová a žlutá :-) žlutou tudíž výdej je o 1923 nižší než příjem řídíš se podle tou tabulkou? Pokud by tomu bylo tak tak je to u mě za dnešek v pořádku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 17:03

Zadej si to do tabulky a dole vpravo na jídelníčku je DDD, na to když klikneš, tak ti vyjede denní přehled a tam je v procentech kolik a čeho denní doporučené dávky.
Do toho se dostaneš, já taky klikám a zkouším a pak čučím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 17:04
@Jannys píše:
@Katchus Ještě se zeptám, dole jak je ta tabulka příjmu a výdeju. Příjem by měl být tedy nižší než výdej energie. a tabulka má dvě barvy oranžová a žlutá :-) žlutou tudíž výdej je o 1923 nižší než příjem řídíš se podle tou tabulkou? Pokud by tomu bylo tak tak je to u mě za dnešek v pořádku ne?

Nevím jaká tabulka a kde, nechňápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 17:06
@Katchus píše:
Nevím jaká tabulka a kde, nechňápu :(

Jo už vidím :mrgreen: No tak nějak by to mělo být. Já se řídím u jídelníčku nahoře, celkem x z x, když je málo je oranžová, když moc, tak červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 17:16

@Katchus Řídíš se tedy lépe kJ ju? Kolik denně zhruba máš mě to ted dělá 5172kJ snad je to oki:-)) jsem děsná ale jsou to samé počty a dost jídla :dance:
Jinak za poslední měsíce moc nelpím na zelenince mám děsně nafouklé břichu a chudák já celá pěkně to s tělem hne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.1.14 17:21

@Jannys
Mně asi 5676kJ, když dám sedavý den. Sedavý si dávám jen když nic nedělám a zevlím, jinak si dávám mírně aktivní.
Zeleninu jím hodně, mně nevadí, ale pořád mě bolelo břicho a teď se mi to zlepšilo a už nejsem tak nafouklá. Nejím ale žádnou bílou mouku, možná je to tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
12.1.14 17:24

@Katchus Takže bych řekla že to mám dobře a tak nějak to muže být :-) Tedy doufám uvidíme další dny.Jen už ted jsem viděla z grafu co bych měla udělat příště lépe :-)No to mám ted přesně já pohyby ve střevech a bolesti břicha nic šíleného ale příjemné to taky není. Já zeleninu miluju kor salátky, ale za poslední dobu jsem neměla i když synovi kupuju. Takže snad se bude dařit kdyby 1kg týdne tak budu spokojená ono už za měsíc je to 4 kg a to už stojí za hřích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková