Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj děvčata
, můžu se k vám taky přidat? Snažím se také hubnout, jedu zhruba podle Havlíčkova jídelníčku, ale už jsem ho jednou absolvovala a zhubla 15 kg, pak jsem se vrátila ke starým zlozvykům a vše se mi vrátilo. Chtěli jsme také miminko, ale nakonec jsem musela ze zdravotních důvodů na odstranění dělohy. Snažím se tedy jíst podle Havlíčka, ale jídelníček si už sestavuji sama, ale gramáže dodržuji, jde to teď pomalu,(občas také nějaký prohřešek udělám u příležitosti oslav narozenin, svátků atd) ale jde to, spíše než abych se vážila se raději měřím na cm. Jsem ráda, že v tom nejsem sama a že jsem našla tuhle diskuzi
pomáhá mi to, díky ![]()
Banán jsem mela dnes. Dopoledne zvládám ale odpoledne je dlouhý.
Ahoj. Můžu se k vám taky přidat. Taky jsem začala. Potřebuji dát dolů tak aspoň 9 kilo. No vůbec se mi do toho nechce, ale snažím se každý den zacvičit a omezit večer jídlo.
Já jsem zhřešila ted opodledne. Místo jogurtu a mléka jsem si dala mléko a mussli měla jsem na něj děsnou chut protže v něm jsou sušené banány, brusinky a pod.Tak jsme si dala mini mističku ![]()
Ing.Petr Havlíček a Mudr. Kateřina Cajthamlová jsou z pořadu Jste to co jíte a jednou jsem na netu objevila jídelníček, ale admini ho hned smažou když ho někdo stáhne. Při téhle dietě se nehladoví, jí se zdravé suroviny, omezeno je tučné a cukry (nezdravé) jinak se dodržuje gramáž a jí se 6× denně, ve finále to jsou velké porce, když si je umíte upravit tak, aby to vypadalo
a hlavně se vždy porce doplňují čerstvou zeleninou.
Jinak kdo by měl zájem, tak se to dá stáhnout na uložto - 60 dní. jste to co jíte ing. Havlíček dieta
@Domek2 píše:
Ahoj. Můžu se k vám taky přidat. Taky jsem začala. Potřebuji dát dolů tak aspoň 9 kilo. No vůbec se mi do toho nechce, ale snažím se každý den zacvičit a omezit večer jídlo.
jé, tak to jsem ráda, že tady nebudu sama nová ![]()
@qvana píše:
Píšu do tabulek ale byla jsem zvyklá jíst tak 2-3× denně a to velké porce, takže teď mám pocit že mě ty menší porce dost neuspokojí.
včerejší jídelníček:
S: musli
DS. 2× kiwi
oběd: boloňské špagety
večeře. pečivo, sýr, ledový salát
2večeře: okurek
Zkus si dát vždycky, když máš hlad nějakou zeleninu (rajče, okurka, paprika, mrkev…). mně to pomáhá, hlavně večer u TV, to sním třeba na posezení celý ledový salát ![]()
Těď jsem docvičila s jilian a mám hlad, jdu sníst rajčata nebo okurek
Ahoj dámy, mohu se k vám přidat?
Zatím jsem nečetla celou diskusi, ale to ještě dohoním. Sledovala jsem tady už několik hubnoucích diskusí a tajně doufala, že s novým rokem se tady objeví nějaká na rok 2014
Takže mé míry: 174 cm, 73 kg, dietku (vlastně nový životně-stravovací styl, žeaaano) jsem zahájila 1.1. 2014 a od té doby 2,1 kg dole (původní váha 75 kg). No, už se na sebe nemůžu dívat, navíc jako asi jedna z mála tady emiminu, já jaksi ještě nemám mimi, takže na to se vymluvit také nemohu
Mým snem je 10kg dolu, ale máme 14.1 a já už ztrácím výdrž
Mou slabostí je večerní vínečko a pohodička ![]()
Tak co myslíte, jsem dobrý kandidát pro tuto diskusi???
Ahoj děvčata, já držím dietu dva týdny jelikož jsem si ještě do nového bytu nepořidila váhu tak ani nevim jestli už se mě něco podařilo zhubnout.
Do června bych chtěla zhodit hlavně břicho a zadek to mě zustalo po těhotenství. Tedka cvičím zumbu na youtube a posilovací cviky každý den kromě vykendu. Horší je to u mě ze stravovaním děsně miluji sladký a je fakt těžký odolat ![]()
Holky taky miluju sladký, ale teď se držím sice včera na noční to byl boj nakonec jsem zhřešila a dala si sušenku chutě jsou, ale ne tak hrozný jak jsem čekala dá se to… Hrozně mě baví zapisovat do programu je to fakt suprově udělaný
Musíme bojovat spolu a navzájem se podporovat ![]()