Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Elilen Tak s cukrem to tak mám asi od 16ti…sladký taky moc nesnesu ale spíš umělý cukr(cukrovinky, moučníky), u ovoce mi to nevadí. Ale přece jen si občas dám, teda kousnu, zjistím že mi to nechutá a dojí to přítel
) ale představa, že už si nikdy nedám Swisskinga v MC mě dohání k pláčí
![]()
@Elilen @geilens holky a jak to jde v praxi s malými dětmi s pitným režimem? Teď to celkem vydržím, jsme venku hoďku dopoledne a tak hodinu a půl odpoledne a stejně občas mám co dělat, abych se nepočůrala. ![]()
@Veruš1 Já dítě teprve čekám… je problém si odskočit někde do restaurace, veřejné wc, případně za keř? Nebo pokud to fakt nejde tak před procházkou nepít a doplnit to potom ![]()
Mám 2 děti, malé - 17 měsíců a 3 roky a moc si nedovedu představit, jak jdu do hospody s dětmi, psem, motorkou, kolem.
A ona stejně nejbližší hospoda otevírá až v 16 hod. Když já jak začnu ráno pít, tak piji celý den, pokud nezačnu hned ráno, vzpomenu si večer, že jsem nic nevypila, jen kafe.
Máme tady kousek les, takže když je jooo potřeba, směřuji procházku směr les, ale ne vždy to jde. Teď v zimě jsme venku celkem málo, ale až bude jaro, léto, tak jsme venku hodně a právě nevím, jak pak řešit problém s potřebou na wc. ![]()
@Janiecka dieta nee. Lepší je toto:vic pit čistou vodu, jíst méně ale často, trošku více zdravě, hodně zeleniny+ovoce, vic pohybu. A skončit s bílým pecivem, sladkosti, bílým cukrem vubec..pomalu to půjde. ![]()