Dieta co pomáhá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
12.1.14 22:09

@Elilen Tak s cukrem to tak mám asi od 16ti…sladký taky moc nesnesu ale spíš umělý cukr(cukrovinky, moučníky), u ovoce mi to nevadí. Ale přece jen si občas dám, teda kousnu, zjistím že mi to nechutá a dojí to přítel :mrgreen: ) ale představa, že už si nikdy nedám Swisskinga v MC mě dohání k pláčí :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.1.14 22:12

@Elilen @geilens holky a jak to jde v praxi s malými dětmi s pitným režimem? Teď to celkem vydržím, jsme venku hoďku dopoledne a tak hodinu a půl odpoledne a stejně občas mám co dělat, abych se nepočůrala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 22:19

@Veruš1 Já dítě teprve čekám… je problém si odskočit někde do restaurace, veřejné wc, případně za keř? Nebo pokud to fakt nejde tak před procházkou nepít a doplnit to potom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.1.14 22:25

Mám 2 děti, malé - 17 měsíců a 3 roky a moc si nedovedu představit, jak jdu do hospody s dětmi, psem, motorkou, kolem. :D A ona stejně nejbližší hospoda otevírá až v 16 hod. Když já jak začnu ráno pít, tak piji celý den, pokud nezačnu hned ráno, vzpomenu si večer, že jsem nic nevypila, jen kafe. :oops: Máme tady kousek les, takže když je jooo potřeba, směřuji procházku směr les, ale ne vždy to jde. Teď v zimě jsme venku celkem málo, ale až bude jaro, léto, tak jsme venku hodně a právě nevím, jak pak řešit problém s potřebou na wc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.1.14 07:16

@Janiecka dieta nee. Lepší je toto:vic pit čistou vodu, jíst méně ale často, trošku více zdravě, hodně zeleniny+ovoce, vic pohybu. A skončit s bílým pecivem, sladkosti, bílým cukrem vubec..pomalu to půjde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková