Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky potřebuji poradit sháním dietologa v Ústí nad Labem nebo Teplicích nevíte náhodou někdo. Ale fakt lékař do Naturhaus se mi chodit nechce je to tam dost drahý a na to fakt nemám…kamarádka tam dělala…Jinak jsem už zoufalá a kila dolů nejdou i když jsem o dietách přečetla snad všechno co je…
Doktora neporadim, ale zkusila sis nekdy psat jidelnicky? Myslim podle kj a zivin, mam s tim dobr zkusenosti.
Jo zkusila na kalorických tabulkách co jsou na netu..nikdy nedosáhnu víc jak 5000kj piju dost chodím s dětmi a psem na procházky atd ted jsem začala běhat a nic…
No a nejis teda nahodou malo? Pod 5 tis je sakra malo, tedy pokud nemeris metr.
Asi jo jím asi málo prostě špatně proto potřebuji poradit nechci být těžkotonážní maminka..ted mi ta kámoška psala že k dietologovi berou lidi jen s morbidní obezitou což já nemám:-(
No a zabyvala jsi se i skladbou zivin nebo jsi jedla jen na kj? A jak dlouho?
Zkus napsat sem svuj treba vcerejsi jidelnicek, dokazu docela poradit i kdyz ted uz jsem spis jen teoretik.
Snídaně bílý jogurt a 10 gramů musli a zelený čaj, svačina ovocný salát 100g a voda oběd rýže zelenina a kuřecí maso, svačina žitný chleba s mrkvovou pomazánkou a večeře zeleninový salát.. a k tomu asi tři litry vody
Vseho malo, malo bilkovin. A pocitas i ty ziviny nebo jak si to sestavujes? Vazis, zapisujes nekam?
Do obeda je dobre jist sacharidy, k veceru pridavat bilkoviny a sacharidy ubirat.
Hlad a chute pri tyhle hladovce mas?
Jo mám…hlad ne ale chutě na sladký jo…takový ten hlad jenže já se pak bojím že toho budu jíst hodně právě proto nevím co jíst aby to zase nebylo špatně..a jsem taky unavená jako blázen
No tak hladovka ti taky evidentne nepomaha
si musis vybrat, bud budes drzet nejaky priblbly diety, nebo se naucis spravne jist a budes tak uz jist porad. a musis chtit hlavne sama, pokud nemas penize, tak si jidelnicky sestavit sama, trosku o tom nacist a dat si s tim praci. Ver, ze to funguje.
Já nedržím hladovku:-) právě na tu skladbu toho jídelníčku to nevím co a jak:-)vím že až budu jíst dobře a zapojím víc pohyb tak že to půjde samo:-)
Zkus sebekoucink na stobu, nebo ty kaloricke tabulky, ale musis jet i na ziviny a ne na kj. Nevim kolik meris a vazis, ale 5000 je malo, ja jsem.sice vysoka, ale bez pohybu jsem zacinala na 6500-7000
A necekat zazraky za tyden. Ja shodila bez vetsiho usili pres 13 kg, pak jsem otehotnela, takze jsem to ukoncila. A to jsem to dodrzovala tak napul, hresila jsem jak sladkym (ale uz ne ve velkem) tak alkoholem a stejne to fungovalo.
Právě že já takhle dietařím už nejmín rok a místo toho abych hubla přibírám…měřím 162 a vážím 67…po posledním malým jsem nezhubla právě naopak…nechci zhubnout moc deset kilo…popravdě už jsem byla tak na dně že jsem šla i k doktorce aby mi něco dala na ty otoky zatím mě poslala na různý vyšetření..a zatím vše ok štítná žláza, ledviny atd ale nateklá jsem furt a furt přibírám…