Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
![]()
Ohřeješ vosk, už nevím teda jak dlouho, ale tak, aby tě nepálil, takže když ho přehřeješ, tak budeš muset počkat a promíchávat, aby ti zchladnul na přijatelnou teplotu. Pak napatláš na místo, kde chceš trhat, rovnoměrně a nesmí ho tam být příliš. Na to naplácneš pásek, uhladíš směrem dolů, dole přidržíš kůži a napneš ji po směru chloupků a druhou rukou rychle protisměru strhneš.
Ohřívala jsem tehdy v mikrovlnce, ale jakdlouho, jestli to bylo minutu na plný výkon, to už přesně nevím.
Jo a pokud ho budeš spotřebovávat spíš po malých částech, tak doporučuju část odebrat, abys vždycky neohřívala celé, on pak po více ohřátích už tak dobře nefunogval (já si dělala jen nohy od kolen a podpaždí, tak jsem to měla na hodněkrát)
Ja ho chci jen na nohy, a presne takhle jsem to delala, minutku, ale trosku to palelo…jeste me taky napadlo, ze mam moc kratke chloupky ale to je ted dost blby si je nechat narust, kdyz je venku teplo
no mozna to necham byt a zkusim to tak za dva dny:)
@stepankad jestli to pálilo, tak je to moc teplé, musí to jít natírat, ale pálit nesmí. Ta špachtle změní tuším barvu, pokud je to horké moc nebo ten puntík zmizí, už nevím.
A délka chloupků byl jeden z důvodu, proč jsem se vrátila k žiletce. Jako bylo super, že tak 2-3týdny nic, ale pak mi nejdřív půlka chloupků zarostla
Takže černě tečkovaný nohy, super estetické a pak čekat, až chloupky narostou do pořádné délky, aby jich tam půlka nezůstala, taky naprd.
Jo a chloupky se prý odbarvují, dokud nejsou dostatečně dlouhé
Odbarvuji? to jsem nikdy neslysela…ja uz jednou vosk pouzila - ale to byl primo voskovei pasky a byla jsem uplne nadsena…mam problem s tim, ze mi po ziletce zustavaji zarostle chloupky. zkusila jsem i veet proti zarustani- nepomohl, elektricky epilator - to byla nepredstavitelne bolest…sice krasny vysledek, ale uz jsem se k tou znovu neodhodlala…a po tech paskach jse prave nemela zarostle chloupky, protoze to vytrhlo i s korinkem - ty mam asi dost hluboko, a tak mi i po oholeni yiletkou zustavaji dost osklivy cerny tecky - spis mozna i carky. strasne zavidim nekterym zenskym nohy a vzdycky premyslim nad toim, jak to delaj?:)
Jo, odbarvují, ale to je spíš pro hodně bledou kůži, že pak nejsou vidět.
Jinak já byla z toho vosku taky původně děsně vodvázaná, hlavně mě fascinovala dlouhodobost výsledku, pak když v mezičase vylezlo pár chloupků, tak jsem je dotrhala pinzetou. No ale pak to zarůstání a posléze i dorůstání do délky na trhání mě dost odradilo.
Epilátorem to prý bolí jen párkrát a pak si kůže zvykne
No taky už ho nemám.
Já jsem si voskem trhala i třísla, sice bolest, ale tam bych toho žiletkou fakt takhle dohladka nedocílila
No tak uvidim, mozna ze se jeste podivam i po tom odbarvovaci…protoze ja sice hnedooka bruneta mam kuzi jak kdyby nebyla 10 let na slunicku, takze me by to mohlo pomoct:)no a pak me jeste vylezopu ty uplne cerny chlupy a je to konec:)))) o trislech taky premyslim, ale to mam odne velky strach…ale zas lepsi nez ty pupinecky a zarustajici chloupky koukajici z plavek:) no nevim, mam z toho ted nejaky dilema:) ale to asi kazdy rok s prichodem leta, jak nad ti tak premyslim ![]()
Ahojky holky, nemate nekdo zkusenost s horky voskem isana z rossmana? ja si ho koupila, protoze se mi libilo, ze ty pasky jsou omyvatelne a toho vosku je hodne. jenze na obalu je napsano, ze presny navod k pouziti je uvnitr baleni…no jenze tennavod je cely nemecky, takze jsem tomu vubec nerozumnela, a rekla si, ze to prece nemuze byt zadna slozitost a navod jsen vyhodila…jenze ted uz se tady od rana snazim vosk pouzit, ale vubec mi to nefunguje…nevim co delam spatne. nevim jak dlouho mam vosk zahrivat, jakou ma mit barvu kolecko na te spachtli,, nebo jak dlouho ma ten vosk na noze zasychat…