Dělená strava - rady pro začátečnici

1653
6.7.13 07:29

Dělená strava-pridejte

Ahojky potrebuji zhubnout asi tak 10-14 kilo. Moje váha je 76 a je to strašný. Chtěla bych začít s delenou stravou. Budu ráda, když se někdo přidá. Jelikož s tím nemám zkušenosti budu rada za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
6.7.13 08:08

@klarka91 Kořínkovou držela moje maminka a zhubla fakt fest, ale jakmile se začala stravovat zase normálně, tak to měla zase nahoře. Bys pak musela Kořínkovou držet pořád.

Jsem ti moc nepomohla, že? Ale abych ti napsala něco optimistického, tak ona při dělence jedla třeba kynuté knedle s ovocem a fakt hubla.

Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.13 08:14

@Banny ahojky já uŽ nevím co mám dělat :D potřebují to dat nutné dolů. Neznas třeba jiný způsob :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.7.13 08:31

@klarka91 Já jsem po porodu vážila 80 kg (na 175 cm) a nastartovala mě mléčná dieta Rajka Dolečka. Celkem drasťárna, ale naučilo mě to jíst 5× denně malé porce. Díky ní jsem zhubla za dva týdny asi 5 nebo 6 kg a do půl roka jsem měla všechno dole. Žádný jojo efekt se nekonal. Teď se udržuju na 59 kg a to jsem schopná večer zlikvidovat půl studentské čokolády.

Nepřejídám se, žádné sladké pití, džusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.7.13 08:38

Do delene stravy bych taky nesla, ona se ta kila zase vrátí.
Nejjednodušší je prostě zdravá strava, a pohyb, vynechat sladkosti, slanosti, přidat zeleninu, ovoce jen dopoledne, v odpoledních a večerních hodinách omezit sacharidy, a dat si jen bílkoviny a zeleninu.

Já takhle valcim od ledna mám dole skoro 7kg, a stále nejsem u cíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.13 08:39

@Banny jj o tom uŽ jsem i četla, ale je to dost hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.13 08:59

@ankasz a máš nějaké recepty, nebo jídelníček pro představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 09:07

Mléčná dieta? To by mě zajímalo. Mlíko můžu ve všech podobách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.13 09:48

@Burj Chalifa ale je to fakt drsný. Q chce to hodně pevnou vůli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 14:37
@klarka91 píše:
@Burj Chalifa ale je to fakt drsný. Q chce to hodně pevnou vůli

Sem s Dolečkem, jsem připravena na vše! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.7.13 20:22

@klarka91 já jsem přestala skoro jíst pečivo a když už tak jen doma pečené- mám pekárnu, tak si sama míchám směsi na chleba.

Jinak teda pravidelně snídám ovesné vločky se semínky a jogurtem, dosladím buď lžící medu nebo hnědého cukru. dneska jsemsi tam zamíchala ještě čerstvé borůvky., na svačinu ovoce a syrovátkový nápoj, oběd co rodina- dneska třeba kuskus se zeleninou, vejci a sýrem, včera grilované kuře s pečenýma bramborama, den předtím kuřecí čína s basmati rýží- zas kdybych měla pro sebe vařit zvlášť, tak pomalu nedělám nic jiného :nevim:, odpoledne nějaká ta zeleninka, a na večeři zelenina a sýry, nebo pár plátků šunky. Dneska jsem byla ale vyšťávená- dopoledne 2 h žehlení, pak přes hodinu cvičení, odpoledne s dětma na procházce a hřišti, doma okoupat, nakrmit a uložit( chlap má odpolední), tak jsem dojedla před chvílí ten kuskus, protože jak se znám, tak bych kolem 22h plenila čokolády, takže raději vydatnější zdravá večeře po takové zátěži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.7.13 10:33

@ankasz a už jsi něco schodila? Ja jsem dnes měla na snídani celozrne pečivo a lucinu s jarní cibulkou. Včera jsem si dala musli a měla jsem hlad. Četla jsem, že nejlepší jsou ovesne vločky s jogurtem. A meris si to nějak kolik čeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.7.13 10:35

@Burj Chalifa tak jukni do googlu zadej tam mlečna dieta a máš tam i ten jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.7.13 11:14

@klarka91 už to sypu odhadem, ze začátku jsem odvažovala, cca 60g vloček, do 40g semínek, a 250g bílého jogurtu.
od ledna mám dole cca 7 kg + -, ale spíš se mi tvaruje postava- ale fakt makám, cvičím 5-6× týdně 40-90minut a teď chci zařadit i více běhání- zrovna dneska se chystám, až budou malí spát, tak snad najdu odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.14 15:39

@Banny Ahojky, mohla bys mi prosím poslat dietu Jarka Dolečky? nemohu to nikde najít..Psala si,,že s tím máš dobrou zkušenost, tak bych to taky zkusila..děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková