We run Prague - srpen 2013

409
4.7.13 09:48

We run Prague - srpen 2013

Ahoj sportovkyně, s manželem jsme se přihlásili na srpnový WRP. Já běhám asi 3 měsíce, manžel byl jen párkrát. Zajimalo by mě, jestli je tady na tom někdo podobně jako my, zkusit si atmosféru a hecnout se…? Nebo jsme jedni z mála bláznů?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
5.7.13 19:54

Ahoj, já běžím taky - běhám taky cca tři měsíce pravidelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.13 11:55

Taky poběžím, ještě i přítel a můj táta (58 let). Já běžela už loni, tak se letos těším, že „se předběhnu“.
Navíc v době WRP máme 2 týdny do svatby, tak si říkám, že v rámci tréninku by nějaké to kilo mohlo odpadnout… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.13 11:55

Taky poběžím, ještě i přítel a můj táta (58 let). Já běžela už loni, tak se letos těším, že „se předběhnu“.
Navíc v době WRP máme 2 týdny do svatby, tak si říkám, že v rámci tréninku by nějaké to kilo mohlo odpadnout… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.7.13 12:10

@Marimiomara a takže běháš přes rok pravidelně? JInak blahopřeju k blížící se svatbě… ;-) Hlavně si ty dva týdny před svým dnem neubliž ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.7.13 10:59

@Siisule
Začala jsem běhat sezónu 2011/2012, ale letos běhám až tak od května, ty jarní zimy mě nejak pozdržely (přes zimu občas na orbitreku, ale to se s během venku porovnat nedá ani trochu).
Takže jsem vlastně začátečník :(
Díky za přání i za varování :) a to si představ, že přítel teď vymyslel, že ještě týden před svatbou poběžíme ten noční běh Prahou… nevím, proč něco chystám, když se toho asi ani nedožiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.7.13 14:18

:-) :-):-) a co teprva ve svatební den…aby nebylo taky nějaký „run surprise“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.7.13 14:19

@Marimiomara :-) :-):-) a co teprva ve svatební den…aby nebylo taky nějaký „run surprise“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.7.13 08:53

@Siisule šmarjá, no joooo, on je střelenej na to dost! Začnu nenápadně zjišťovat :D
Dneska jsem odběhla 5,2 km, už cítím, že tu desítku dám s přehledem, jen ještě zamakat na tempu, jsem pomalá… něco mezi želvou a umírajícícm šnekem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.7.13 18:26

@Marimiomara já dala v pondělí 10km za hoďku. Za mě jsem spokojená, pro mě je cíl doběhnout do cíle i za cenu toho, že poběžím pomalu… hlavně běžet celou dobu. Teď se musím ještě zastavovat… ale to vypiluju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.7.13 09:29

@Siisule Já nezastavuju, 10 dám vcelku s přehledem, jen to tempo… Takže teď běhám kratší vzdálenosti a zkoušími tempový úseky, uvidíme, kam se želva během těch 6 týdnů dohrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.7.13 10:38

@Marimiomara tak to jseš dobrá, že nezastavíš… k tomu se tak dopracovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.7.13 10:46

@Siisule Tak uděláme družbu, když poběžím, tak na tebe budu myslet a budu malinko zrychlovat a ty budeš naopak natahovat úseky :-) Kam se hrabou Keňani!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.7.13 12:22

@Marimiomara beru :palec: přestávám trénovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.7.13 09:44

@Siisule i já :-) (jen v neděli jsem na to zapomněla) ráno před 6 jsem vyběhla…nikde nikdo, romantický výhled na hrad, lehký krok…ideální výběh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková