Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky poběžím. Beru závod jako motivaci k běhání. Běžela jsem i první v 2011, tenkrát bylo vedro strašlivé, čas ostuda přes hodinu. Od té doby jedno dítě přibilo a začínám zas od nuly.
@kolistka to já mám desítku taky kolem hodiny, ale není to pro mě žádná prohra… já si běhání prostě jenom užívám
A hlavní cíl v Pze bude doběhnoooout ![]()
Ahoj! Jak jde běh? Musím zrušit naši družbu, asi s váma nakonec nepoběžím
fňuk fňuk… před hodinou mi gynekoložka oznámila, že jsem těhotná!
Ještě teda neskáču moc vysoko, protože je to moc brzo a navíc jsem tenhle týden dala v součtu asi 40 km, tak to to dítě nemusí ustát…ale kéž by ano…
Tak třeba za rok ![]()
@Marimiomara co fňukáš? gratulujuuuuuuuu!!! to je lepší ja nějakej běh
já byla běhat naposledy ve středu. Jsou horka a chodíme na koupák a na tenis, tak nějak zanedbávám běhání… žjůváá, to je krásný, tak to s váma bude miminko na svatbě ![]()
@Siisule
Ale jo, je to krásný, pořád se směju jak trotlík ![]()
Jen jsem se těšila i na běh… byla jsem ráno na krvi a doktorka říkala, že když budu hodně pomalá a budu běhat jen hodně brzo ráno - v chládku a do 5 km, tak že teda můžu
Tak už je mi hej a juchám a skáču si radostí.
Nakonec jj, vezmeme si mimi i na svatbu s sebou
. Je vidět, že budu/jsem (?) odpovědná matka, nechci díteti nic upírat ![]()
@kolistka tak jak jsi včera zaběhla? Já dala čas 1:03:40. Jsem moc spokojená, protože jsem běžela celou cestu a zlepšila se o 5 minut! Apropo, co jsi měla na zádech za motto?…a ostatní? Jak se vám běželo?
Běželo se skvěle, krize trochu na 6. km, ale dalo se - čas v sms od pořadatele 47:14, takže osobák, tudíž spokojenost ![]()
@Siisule
ahoj
moc gratuluju, krásný čas! Já s vámi vyběhla a u Vyšehradu se odpojila, myslela jsem, že mi vadí ten běh a možná teplo - šíleně mě natahovalo, ale dneska už ležím s virózou, takže asi tak. No ale jednou dítěti povykládám, že šílená matka s ním v břiše běžela 10 km „závod“ ![]()
@Marimiomara tak jsi opravdu nakonec běžela
Nebyýt očividně přicházející virozy, určitě bys doběhla
Aktivní mamka, to je super
uto neděli poběžíme další desítku - v Chrudimi, tak tam jsem se chtěka dostat pod hodinu. Má být velký teplo, tak tomu ale moc nedávám ![]()
@Susaan teda, blahopřeju k času. To je paráda, hustááááá ![]()
@Siisule
Tak pokud budu ok, tak ti do Chrudimi přijedu fandit! Mám to za rohem
Koukej vyhrát, ať mám radost!
@Susaan
Teda, to je čas pro profíka! Gratuluju ![]()
@Marimiomara jééé, to teda nevím, jestli bude čemu fandit
pro výhru tam rozhodně nejedu
Ještě poběží manžel a švagr a jenom tihle dva mají 10km/pod 55 min. Tkaže můžeš přijít spíš jen „nasát atmošku“ ![]()
@Siisule
Nepojedu fandit čemu, ale komu
takže žádnej stres, jen nějak blikej, ať vím, že jsi to ty ![]()
@Marimiomara s největší pravděpodobností budu mít tričko z WRP - „Go hard or go home“
Tebe poznám jak? Podle bříška asi ještě nepoznám, co? ![]()