We run Prague - srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
17.7.13 15:11

Taky poběžím. Beru závod jako motivaci k běhání. Běžela jsem i první v 2011, tenkrát bylo vedro strašlivé, čas ostuda přes hodinu. Od té doby jedno dítě přibilo a začínám zas od nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.7.13 18:48

@kolistka to já mám desítku taky kolem hodiny, ale není to pro mě žádná prohra… já si běhání prostě jenom užívám ;-) A hlavní cíl v Pze bude doběhnoooout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.7.13 15:29

@Siisule

Ahoj! Jak jde běh? Musím zrušit naši družbu, asi s váma nakonec nepoběžím :-( fňuk fňuk… před hodinou mi gynekoložka oznámila, že jsem těhotná!
Ještě teda neskáču moc vysoko, protože je to moc brzo a navíc jsem tenhle týden dala v součtu asi 40 km, tak to to dítě nemusí ustát…ale kéž by ano…
Tak třeba za rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.7.13 17:18

@Marimiomara co fňukáš? gratulujuuuuuuuu!!! to je lepší ja nějakej běh :-) já byla běhat naposledy ve středu. Jsou horka a chodíme na koupák a na tenis, tak nějak zanedbávám běhání… žjůváá, to je krásný, tak to s váma bude miminko na svatbě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.7.13 08:44

@Siisule
Ale jo, je to krásný, pořád se směju jak trotlík :-)
Jen jsem se těšila i na běh… byla jsem ráno na krvi a doktorka říkala, že když budu hodně pomalá a budu běhat jen hodně brzo ráno - v chládku a do 5 km, tak že teda můžu :-) Tak už je mi hej a juchám a skáču si radostí.
Nakonec jj, vezmeme si mimi i na svatbu s sebou :-). Je vidět, že budu/jsem (?) odpovědná matka, nechci díteti nic upírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.8.13 15:18

Nevíte někdo jestli se můžu někde dívat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
31.8.13 16:26

Myslim ze v tv ne, leda u trati :)

• Citovat
  • Upravit
409
1.9.13 07:55

@kolistka tak jak jsi včera zaběhla? Já dala čas 1:03:40. Jsem moc spokojená, protože jsem běžela celou cestu a zlepšila se o 5 minut! Apropo, co jsi měla na zádech za motto?…a ostatní? Jak se vám běželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
1.9.13 13:22

Běželo se skvěle, krize trochu na 6. km, ale dalo se - čas v sms od pořadatele 47:14, takže osobák, tudíž spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.9.13 13:53

@Siisule
ahoj :-) moc gratuluju, krásný čas! Já s vámi vyběhla a u Vyšehradu se odpojila, myslela jsem, že mi vadí ten běh a možná teplo - šíleně mě natahovalo, ale dneska už ležím s virózou, takže asi tak. No ale jednou dítěti povykládám, že šílená matka s ním v břiše běžela 10 km „závod“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.9.13 20:51

@Marimiomara tak jsi opravdu nakonec běžela :-) Nebyýt očividně přicházející virozy, určitě bys doběhla ;-) Aktivní mamka, to je super :-) uto neděli poběžíme další desítku - v Chrudimi, tak tam jsem se chtěka dostat pod hodinu. Má být velký teplo, tak tomu ale moc nedávám :-(
@Susaan teda, blahopřeju k času. To je paráda, hustááááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.9.13 20:55

@Siisule
Tak pokud budu ok, tak ti do Chrudimi přijedu fandit! Mám to za rohem :) Koukej vyhrát, ať mám radost!

@Susaan
Teda, to je čas pro profíka! Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.9.13 07:56

@Marimiomara jééé, to teda nevím, jestli bude čemu fandit :-) pro výhru tam rozhodně nejedu :-D Ještě poběží manžel a švagr a jenom tihle dva mají 10km/pod 55 min. Tkaže můžeš přijít spíš jen „nasát atmošku“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.9.13 12:42

@Siisule
Nepojedu fandit čemu, ale komu :-) takže žádnej stres, jen nějak blikej, ať vím, že jsi to ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.9.13 14:47

@Marimiomara s největší pravděpodobností budu mít tričko z WRP - „Go hard or go home“ ;-) Tebe poznám jak? Podle bříška asi ještě nepoznám, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková